n79 un fiyatı ne kadar daha düşer?

Sponsorlu Bağlantılar

orhan111

Üye
bence paran varsa o tele o para verilmez arkadaşım benden tavsiye telefonu eline alıp kullanmadıysan alma tuşları o kadar dandikki kameraya sese bakıp aldanmayalım lüyfen benden tavsiye

arkadaşı kafana takma all kullanışlı bir telefon :):):):oke::oke:

imkansiz

Üye
kutusunda neler war 1 aya kadar almayı düşünüyom teli

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence bir anket açılmalı n79 kulanıcıları arasında.özellik olarak diyecek lafım yok ama sağlamlığı konusunda şüpheler var.anket oylamalı olacak.sorulacak soru şu:N79 sizce sağlam bir telefonmu.
ne dersiniz?

MiCRo-CHip

MiCRo-CHip

Üye
N79 tasarımı olsun, özellikleri olsun süper bir telefon bende almayı düşünüyorum ne zamandır fiyatının düşmesini bekliyorum fakat çok rabet gördüğü için düşeceğe benzemiyor. :)

bobkarepantolon

Üye
5800 şu anda 548 tl iki ay önce 699 tl idi bence yılbaşını bekleyin ben de n79 alacağım yılbaşını bekliyorum. tahminim 500 tl ye kadar düşecektir 400 ise en alt sınır olur daha fazla düşmez.:)

sermester

Üye
bence paran varsa o tele o para verilmez arkadaşım benden tavsiye telefonu eline alıp kullanmadıysan alma tuşları o kadar dandikki kameraya sese bakıp aldanmayalım lüyfen benden tavsiye

YUHH ! Derim. Başka da bi şey demem !...

sjapon54

Üye
Arkadaşlar mesajdaki yavaşlık yeni güncelleme ile giderildi. Fiyat olarak 1 ay önce 580 tl ye aldım kvk dan şuan 670 tl bu telefonda yok yok. Paket içersinde 3 adet kapak var. Wireless var. Sağlam. Tuşlar 2 günde alışıyorsunuz hatta çok rahat kullanımı. Bence süper bi telefon. 5800 tutmadığı için fiyatı düşürülüyor. N 79 düşmez. Navi tekerleği, ışık sensörü, kaliteli kamera ve ses. Fiyat performans kıyaslandığında süperrrr. 1 numara.

koraytek

Üye
yüksek şiddetle n79 almanı tavsiye ederim. ben 3 aydır kullanıyorum tek kelimeyle o bir daahiiii:nono:

--------------- Ekleme ---------------

ya hersey iyi güzelde nasıl yapcam yeni güncellemeyi?? bendede aynı sorun var msj yazarken deli oluyom yarım saat onun dolmasını bekliyorum

ya hersey iyi güzelde nasıl yapcam yeni güncellemeyi?? bendede aynı sorun var msj yazarken deli oluyom yarım saat onun dolmasını bekliyorum

hanzooo3

hanzooo3

Üye
bende n79 alcam turkcelle sordum üretimi sona erdi dedi kafayı yiycem yılbaşını bekleyene kadar

-efşan

-efşan

Üye
bende n79 alcam fiyat sorun deil ama bi türlü karar veremedim hangi modelini alcama üç modeli var n79-n79 active-n79 eco hangisini alsam acaba:hmmm

Metalurji

Üye
arkadaşlar bayramdan önce 590 tl ye aldım kullanıyorum ve çok memnunum tuş takımına alışma süreci çok rahattı bi baktım alışmışım telefon aldığımdan beri sadece 2 kere donma yaptı. o kadar kusur kadı kızında da olur bence almak isteyen alsın kaçırmasın süper bi alet...

ahmet12010

Üye
harika bir tel

sirdas_28

Üye
telefon gerçekten hoş tlf 3 gün oldu alalı 635 tl ye aldım gayet memnunum her istediğini yap o tl fonla beleş internete bile girebiliyosun kurt bu tlf :)

yalnız oyun nasıl yükleniyor usb kablosu ile bana yardımcı olurmusunuz ????

sirdas_28

Üye
fiyatının düşmesini beklersen avucunu yalarsın :) n serisi bu ikinci ele bak N 73 bile almaya kalksan kaç sene önce çıktı git sor fiyatını ne diyecekler sana

mupra

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar aldım telefonu ve harika bir tel bence

sirdas_28

Üye
dostum düşmez kolay kolay ben l 700 ümü 150 tl sattım 2009 da peşin fiyatına karta 10 taksit yapıyolardı aldım tlf 635 lira 150 i saydırdım 485 yetele yi 10 taksite böldürdüm ayda sadece 48.5 tl ödüyorum ve telefon görüntü itibariyle estetik değil fakat sana diyebilirimki yok yok bu tlf nun içinde kamera kaydı dehşet güzel çektiğin resimleri %400 büyültebilme imkanı beleş (lan internet ) bunlar sadece bi kaç tanesi bilgisayar gibi tlf

Buğrahan58

Buğrahan58

Üye
BEN 550 e aldım kim ne derse desin bu paraya böyle telefon var mı Wİ-fi 5 mp kamera daha bir çok özellik yok 1 bin tl lik telefon alacam diyosan n95 8GB al tek fark o 8gb karar senin DANDİK DİYENLER ARŞTIRSIN:hmmm

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Açıkcası al derim n79 güzel telefondur bi olumsuz yönünü göremedim :)

hull_ram

hull_ram

Üye
bende n79 alcam fiyat sorun deil ama bi türlü karar veremedim hangi modelini alcama üç modeli var n79-n79 active-n79 eco hangisini alsam acaba:hmmm
ortak tam ben de bunu sorcaktım. bende e50 black var beyazlara göre çok farkediyor performans ve kalite açısından. bu n79 türlerinin neeye göre tasarlandığı hakkında bilgin var mı bi de kararını merak ettim :D :oke:
bu arada ben de üretimden kalktı diye duydum n79 için aslı var mı? :bilmm

tr123

Üye
ewet uretimden kalktı dıyolar
ama telefon cok dehşet ben darti den aldım 599 ytl
telefon cok kullanıslı alacak olanlar kacırmasın derim.

Üst Alt