O kadar sacmalamıssınki hayret ettım dorusu kardesım n79 tusları dandık hea sen n82 veya n78 ile karıstırıo olmayasın n79 u kardesım paran varsa hemen al donması dısında canavar gibi cıhazistedıgın hersey onda var kacırma hemen al bysbence paran varsa o tele o para verilmez arkadaşım benden tavsiye telefonu eline alıp kullanmadıysan alma tuşları o kadar dandikki kameraya sese bakıp aldanmayalım lüyfen benden tavsiye
kardeş tuşlar hakkında söylenenlere aldırma.abartıldığı gibi değil.1 günde alışırsın.ben aldım 610 liraya 1 haftadır kullanıyorum.tavsiye ederim.arkadaşlar ben bu teli almak istiyorum araştırdığım kadarıyla şu an internette fiyatı en az 690 tl almak için ne zamanı beklemeliyim bu telin fiyatı en az kaça kadar düşer bilgi verebilir misiniz?
kardeş tuşlar hakkında söylenenlere aldırma.abartıldığı gibi değil.1 günde alışırsın.ben aldım 610 liraya 1 haftadır kullanıyorum.tavsiye ederim.
hele kulaklığınla müzik dinlemek ayrı bir tad veriyor arkadaşım sen de nerede n79 ile ilgili birşey var girip eleştiriyorsun arkadaşın sorduğu + ve - yönleri değil fiyatı ne kadar daha düşer.bence paran varsa o tele o para verilmez arkadaşım benden tavsiye telefonu eline alıp kullanmadıysan alma tuşları o kadar dandikki kameraya sese bakıp aldanmayalım lüyfen benden tavsiye
biraz daha düştü demek ki. gerçi nette değil ama telefon piyasasında.. ısparta'dan N79 telefonumu bugun 580 tl ye aldım. genpa.
evet arkadasım sana katılıyorum mesaj konusunda fiyatıda ilk çıktığında 900 civarındaydı bencede daha düşmez şimdi aldın aldın sonra bulamasınız. her türlü özellik bakımınsdan fiyatı cok uykun kullanıslı bir telefon bende de beyaz n79 vartuşların tek dezavantajı mesajları çok yavaş yazması. bnde alalı 2 hata oluyor. hiçbir problemi yok ayrıca o kdr fiyata bu kdr özelliği bulman çok düşük bir ihtimal . 580 tl den satın aldım ve düşeceğini tahmin etmiyorum.
Bence harıka bi telefon 8 aydır kullanıyorum manyak bişey kötü yanı biraz pahalı![]()