n79 takılma sorunu! Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

mauseler

Üye
    Konu Sahibi
n79 takılma sorunu! Yardım!
n79 telefonumu sıfırladım orjinal haline döndürdüm, şimdi donma sorunu var durduk yere donuyo ön paneldeki tuşlara basılmıyo sadece üsteki açma kapama tuşu çalışıyo ve ancak ordan kapatabiliyorum hergün yapıyo bunu telefondaki işlem sürüyo fakat ön paneldeki tuşlar işlemiyo sadece açma kapama tuşu çalışıyo bende telefonu açıp kapamak zorunda kalıyorum acaba bunu neden yapıyo bi yardımcı olursanız sevinirim!

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ewt derdine çare bende kardesım bendede aynı sorun uzun bir süre vardı versıonun 10. veya 11. li sürüm ise hemen yukselt ve 20.. sürüme sahip ol anında bu sorunlar cozulecektır yukledıkten sonra hafıza kartına ve cihaza format at ama temiz bir sekılde yap bu ıslemi saygılar

mauseler

Üye
    Konu Sahibi
Ewt derdine çare bende kardesım bendede aynı sorun uzun bir süre vardı versıonun 10. veya 11. li sürüm ise hemen yukselt ve 20.. sürüme sahip ol anında bu sorunlar cozulecektır yukledıkten sonra hafıza kartına ve cihaza format at ama temiz bir sekılde yap bu ıslemi saygılar

Sürümüm 20.175 bir kaçdefa form attım fakat sorun devam ediyo!

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Sürümüm 20.175 bir kaçdefa form attım fakat sorun devam ediyo!
O zaman kardesım teknık servıs yolu gorunmus demektır hemen gotur bi phonixle yuklesınler bastan tertemiz fabrika cıckısı gibi olur cihaz eger oda işe yaramaz ise donanımsal bi sorun var demektır oda haledılır kardesım fazla kasma bence by :D:D

mauseler

Üye
    Konu Sahibi
Ben formatı *,yes,3 ve açma kapama tuşlarıyla yapıyorum acaba doğrumu n79 a böylemi format atılıyo!

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ben formatı *,yes,3 ve açma kapama tuşlarıyla yapıyorum acaba doğrumu n79 a böylemi format atılıyo!
Nokia n79 da senın bu yontem gecerli olmuo hard format atamıorum ben sadece soft format yani *#7370# yaparak formatlayabılırsun saygılar by

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
bende de sarzi azken arada mesaj geldiginda bi takiliyo bir dakka icinda cozuluyo...
20.175.53.1 surumu var...

chacked

chacked

Üye
Bende yeni n79 aLdım bendede aynı sorun var fakat bu olay telefonu hızlı kullanmamdan kaynaklanıyor şöyle söyliyeyim vistada pc yi hızlı kullanmaya çalıştığınızda 3-4 saniye bi donma yapar yetişemez bu n79 da öyle sanırım ben hemen menüye basıyorum hemen çıkış yapıyorm vs vs sonra tel birden kitleniyor 3-4 saniye sonra düzeliyor biraz ağır kullanmayı deneyin ben daha yeni aldığım halde böyle yapıyorsa yandık vala ama ama başka sorun çkrcnı sanmıyorum zaten bu telefonları en fazla 2-3 sene kullanabilyrsun sonra telefon teklemeye başlıyor tabi bu kullanıcıyada bağlı haldur küldür kullanırsa değil 2 sene 1 seneye kalmaz çöpe atar :) n79 bana göre harika bir telefon n85 almayı düşünüyordum fakat iki telefonu karşılaştırdığımda n79 un özellikleri daha üstün çıktı hemde n79 630 tl n85 ise 850-900 tl ;) hem n79'un 3 tane , farklı renkte kapakları var giyiminize göre değiştirebilirsiniz :)

srdrtsn

Üye
bn 30,019 sürümü yükledim hiçbir sorun yok hiç takılmadan çalışıyor.

chacked

chacked

Üye
takılma sorunu bende de olmaya başladı 30,019 sürümünüde deneriz baklm sorun çzlcek mi

adby

Üye
30,019 sürümü çıktı mı yoksa çıkmadı mı ya ben software ile güncelleme yaptım ama hala 20 olanı gösteriyor yenilensin mi diyor 30 olan sürümü göstermiyor nasıl 30,019 yaptınız siz sürümü anlamadım.......bilgilendirirseniz sevinirim........

sred

sred

Üye
Bu n79'da çok görülen donanımsal bir problem. probleme neden olan donanım navi tekerleği. üretim veya tasarım hatası. çözümü için 2 yol var:

1. yol servise götürüp tuş takımını değiştirtmek ve tekrar bu sorun ortaya çıkmasın diye dua etmek.
2. yol tuş takımının arka yüzünde bulunan IC'yi (küçük siyah işlemci) sökmek. Bu yolla sorun kalıcı olarak çözülüyor ancak navi tekerleği iptal oluyor.

Seçim sizin

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye

Nokia n79 da senın bu yontem gecerli olmuo hard format atamıorum ben sadece soft format yani *#7370# yaparak formatlayabılırsun saygılar by

Yanlış hard format n79 da olur ben yapıyorum oluyor açılana kadar basılı tuttugunda hard format yapılmış oluyor.:oke: (medya tuşu ile)

myhir

myhir

Üye
benım n79 um var ve tus takımının ısıkları yanmıyo baan yardım cı olabılecek bı arkadas varmı

kobess

Üye
Arkadaslar N79 telimde eski msjlarım var telefon hafızasında bunları hafıza kartına atmak istiyorum.Yardımcı olur musunuz..PC suit kullandm yapamdm..Su yedeklemeyi denedim ondan da yapamadm format filan demişiniz..Şu olay basitçe nasıl yaparım anlatır mısınız..Herkese İYİ BAYRAMLAR

bekirbirim

bekirbirim

Üye
versiyon güncelle yardım için özel mesaj at bana

serdarsa

serdarsa

Üye
takılma sorunu dediğiniz ekran beyazlaşması sorunu galiba.
ekran titreme sorunu var diye yolladım teknik servise 3 haftada geri geldi cihaz. yapıldı demişler. fakat yapılan bişey yok. sorun hala devam ediyor. sanki telefona virüs girmiş gibi ekran donuyor titreme yapıyor ve beyazlaşıyor. bir yolunu bilen varsa lütfen yardım edebilirmi.
teşekkürer

aliyılmaz74

Üye
n79 telefonum takılıyo donuyo ekran silinip geliyo nokıa shop a götürdüm sorun çözülmedi yardım
garantili bide

sashs

sashs

Üye
NOKİA N79 da donma sorununu nasıl halledebilirim lütfen yardım edin...Batarya sök tak yapıyorum bazen açılıyor tel bazen açılmıyor...Açıldıdamı çok gitmeden donma yapıyor her türlü formatı denedim olmadı...Acaba navi tekerleğinden olabilirmi bu sorun....Güncellemede fayda etmedi sanırım...SAYGILAR

Üst Alt