:N79 SmartMovie/telefonun dengesi bozuldu!:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ıspider

ıspider

Üye
    Konu Sahibi
:N79 SmartMovie/telefonun dengesi bozuldu!:
arkadaşlar slm. yaklaşık 3 ay kadar önce aldığım N79 umdan oldukça memnunum ama bu gün nedendir bilinmez bi sorun çıkarttı.
SmartMovie programını sıkça kullanan biriyim geçenlerde 700mb boyutunda mp4 formatında bi film yükledim gayet güzel sorunsuzca izledim.ancak az önce bu gün video izlemek için açtığımda izleyeceğim videoyu tıklıyorum,video açılıyor ancak hemen akabinde program kendini kapatıyor.Daha sonra telefondada bi takım değişiklikler oldu menü efeklerindeki yumuşak geçişler kayboluyor,reset atınca düzeliyor felan.Bunu dışında ciddi bi sorun çok diğer herşey takır takır çalışıyor.
cihaza virüs girme ihtimali yok gibi çünkü 3-4 cihazı ne pc ye bağlamadım,nede internete girdim,bu gün birden bire oldu herşey.Smartmovie nin farklı versiyonlarını denedim gene aydı kapatıyor kendini.Videolarım RealPlayer de sorunsuzca açılıyor acaba sorun Programdamı yoksa telefondamı anlamadım.
cihazı aldığımda güncellemiştim Version:30.019 acaba tekrarmı güncellesem işin içinden çıkamadım.
biraz uzunca yazdım ama kusra bakmayın:sn:yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşkrlr.:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eger hafızan 4 veya 8 gb ise bence smart movie ile ugraşma direk 700mblık divx filmi at core playerda izle ben öle yapıyorum
Bende N95 var bende smart moviden bir türlü verim almadım
alan çok arkadaş var ama dedigim gibi dönüştürmek içinde ugraşmıyorum direk at ve izle:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Symbian bölümüne taşınmıştır.

ıspider

ıspider

Üye
    Konu Sahibi
hard format attım, sorun çözüldü dostlar.tşk ilginze.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...