hasircocugu
Üye
n79 için sensor oyunları?
Bu konu başlıgına aldanıp konunun içinde sensor oyunları var deyip bakan ve farklı bi konu oldugunu gören arkadaslardan şimdiden özür diliyorum..
n79 model tel kullanıyorum ve sensor oyunları hayranıyım, sitede bi çok sensor oyunu buldum çok güzel oyunlar buldum, paylaşım yapan arkadaslarada teşekkür ettim, biçogu çalışmadı veya n79'a uyumlu degildi, ama çalışanlar mukemmeldi..
Şimdi asıl konumuza dönelim
bana bu konuda yardımcı olabilecek ve n79 uyumlu sensor oyunlarını benimle paylaşabilecek yönetimden veya uye arkadaslarımdan yardım bekliyorum.
maxicep ailesi ile tanıştıgım için çok mutlu oldugumuda yinelemek isterim bu arada...
n79 model tel kullanıyorum ve sensor oyunları hayranıyım, sitede bi çok sensor oyunu buldum çok güzel oyunlar buldum, paylaşım yapan arkadaslarada teşekkür ettim, biçogu çalışmadı veya n79'a uyumlu degildi, ama çalışanlar mukemmeldi..
Şimdi asıl konumuza dönelim
bana bu konuda yardımcı olabilecek ve n79 uyumlu sensor oyunlarını benimle paylaşabilecek yönetimden veya uye arkadaslarımdan yardım bekliyorum.maxicep ailesi ile tanıştıgım için çok mutlu oldugumuda yinelemek isterim bu arada...