Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian 9.3 İşletim Sistemi Kullanan Cihazlara Özel Konu ( N79-N78-N85 )
Sponsorlu Bağlantılar
samsungcu34
Üye
nickimin samsungcu olduğuna bakmayın n79 kullanıyorum bende ve katılıyorum, dikkatinizi çekmiştir çoğu nokia uygulamaları programları vs.. için uyumlu telefonlar listesinde n79'u symbian 9.3'ü nadiren görüyor olmak sinir bozucu.
ADEM_CAN_ADEM
Üye
arkadaşlar hala siz tema mı arıyorsunuz tema yapma programları var zaten arayın bulursunuz
krool
Üye
arkadaşlar temayı geçelimde umarım n-gage tekrar hacklenır n70 tensonra n79 daki uygulama kıtlıgına hiç alışamadım
üi,,ğ
Üye
arkadaşlar 9.2 ve 9.1 in uygulamaları 9.3e yüklenmiyor mu
N79 için tema sıkıntısını bende çekiyorum modaretörlerden yardım tel. süper ama bıraz konuyu açalım ve eklentiler gelsin...
gentlement39
Üye
bende n78 kullanıcısıyım. telefon için yazılım güncellemesi nokia nın sitesinden yapılmıyor n78-n79 aynı işletim sistemi ama birinde çalışan öbüründe çalışmıyor. birde n78 bence gerçektende bir program teli değil
çalışan msn programını dahi bulamadım 15 gündür arıyorum yardım edende yok sadece kıytırık oyunları yüklüyoz nu kadar yardım eden arkadaşlar lütfen link vb paylaşın ilk defa nokia kullanıyorum
fenomen5756
Üye
DOĞRU ! SYMBİAN 9.3 BÖLÜMÜ AÇILSINN
S'nek Valesi
Üye
N79 kullanıyorum
Zedge Adlı siteden İstediğiniz tema ve Wallpaper indirebilirsiniz ama oyun desteklemiyor..Oyun için S60 oyunları bölümünde Salihbabanın güncel oyunları var orada ki oyunların % 96 sı açılıyor N79da...
topcucws
Üye
bencede acilen bi 9.3 konusu açılmalı destekkliyorum
aefo11
Üye
ben yeni olduğum için soruyorum.n78 symbian 9.3 ü mü kullanıyor
merhaba aarkadaslar bende n79 sahibiyim dogru diyiyorsunuz s60 v3 Os9.3 adli sayfa nerdeyse hic bir yerde yok ben su ana kadar netten 22 tane sis sisx oyunu yukledim hepside sorunsuz calisan kaliteli oyunlar ve bir surude guzel java oyunu buldum symbian ve java destekli programlarda birde divx player var video oynaticinin en guzeli avi formatini falan destekliyor bence biraz daha fazla arastirin bu arada oyun icin saol kardes bu siteden istedigim cogu seye ulastim
bykarasakal
Üye
ewet bende vıdeo oynatma prog u arıyorum face de ve baska sıtelerde vıdeo ızlemek ıcın..
wolf43
Üye
n:kuran meali.kuran türkçesi.cep harita.sözlük&msn bende mevcut [email protected]'da...
azrail29
Üye
abi hala acılmadı bu görevliler uyuyormu eger 9,1 9,2 leri 9,3 çalıştırıyorsa 9,3 diye baslık acıp onları kopyalasınlar bitsin bu zulum
mhmtozturk
Üye
Ewet bencede gerekli 9.3 ayrı olsa süper olur bende dolmasına yarddımcıı olurum.
myhir
Üye
bende 9,3 den yanayım ama nıyehaylayok herseyın varda neden 9,3 e ozel olmasın dımı
rambo6868
Üye
bende symbian 9.3 kllnıyrm. hiçbi sorun yoq. yaklaşık 120 oyun - 40 küsr tema we onlarca programım war. hepsini de opda.cn den imzaladım. gyt ii çalısıo. bulamayanlar internette ii arastırsn.