Symbian 9.3 İşletim Sistemi Kullanan Cihazlara Özel Konu ( N79-N78-N85 )

Sponsorlu Bağlantılar

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Araştırdın mı kardeş ? Bence olmalı...

atahan06

atahan06

Üye
çok haklısınız arkadaşlar nerdeyse hiç bir oyun olmuyor tüm işletim sistemleri var ama bizimki yok bu çok büyük bir haksızlık yöneticileri göreve çağrıyoruz

time_shift

time_shift

Üye
Arkadaşlar N79 da youtubeden hiçbir programa gerek duymadan video izlenebiliyo ama diğer sitelerdeki videolar izlenmiyo :S flash player gibi bişyler varmı bu videoları izlemek için ben adobe flash lite yi denedim olmadı ama :S

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
arkdaşlar 5320 de tema efektleri yok ne yapmam lazım bide 9.3 fp2 olacak nasıl bir cihaz sa ne yapman gerekir

ayız

Üye
slm bende n79 kullanıcısıyım ama 2 sorunum var birincisi kulaklık takılı muzık dınlerken telefon kıtlenı yo ikincisi fm verici acıp baska radyodan dınlerkende aynı sorun oluyo nedendır acaba gectıgımız yaz hazıranda aldım hıc guncelleme yapmadım guncelleme yapsam duzelırmı yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
slm bende n79 kullanıcısıyım ama 2 sorunum var birincisi kulaklık takılı muzık dınlerken telefon kıtlenı yo ikincisi fm verici acıp baska radyodan dınlerkende aynı sorun oluyo nedendır acaba gectıgımız yaz hazıranda aldım hıc guncelleme yapmadım guncelleme yapsam duzelırmı yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler...
Arkadasım sorunun versiyondan kaynaklı bi sorundur versiyon guncellemesi yapman takdirinde sorun kesınlıkle kalkacaktır su anki aktif surum 32.001 dir bilginize ve aynı zamanda arkadaslar N79 vb.. symbıan 9.3 fp2 cıhazlar ıcın yenı konumuz acıldı butun uyumlu ve cracklı program bu konuda mevcut durumdadır güle güle kullanın bulmak symbıan 9.1 9.2 programları diğer çeşitli uygulamalar ve ardından n79 için prolar ELECTRONIC den konusuna goz atın saygılar iyi forumlar by:oke:

silvermaverick

Üye
:ehe

ercayy

Üye
smart movie programını 2ay öncce yüklemiştim telefon ile çektiğim bi videoyu oynatmadı ses var görütüde bı kıpırdsama olmuo,bidaha indirdim şimdi bakalım ne olucak:Deline sağlık o zaman eline sağlık dememiştim belki ondandır:D:D

redLine~

redLine~

Üye
super bi tel bu ya hatta suan yorumu telden yapiorm. Yeni aldm turkce mesaj yazamiodm kasiyodu guncelledm duzeldi tavsiye ederm iyi forumlar.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür edenler biz tesekkur ederız iyi forumlar dostlarım by:ehe

balistik07

balistik07

Üye
bir sürü video oynatıcısı oyun tema müzik çalar file manager hepsi forumda mevcut siz daha ne arıyosunuz ki:D

by_samci

by_samci

Üye
bencede açılsın bir ton para saydık n79 a hiç bir şey olmuyo desteklemiyo ne işe yarar bu.....

talyan

talyan

Üye
her marka modele uygun tema var oyunlarda var.

asicik1

Üye
Symbian 9.3 İşletim Sistemi Kullanan Cihazlara Özel Konu ( N79) kullanıyorum buradaki verilmiş linkler hepsi ya sertifikası bitmiş yada süresi dolmuş yada hatta veriyor. site yetkililerinden ricam bunlarla bir ilgilensinler.bana vide oynatma , türkçe dosya yöneticisi,birde nette video izlemek için program. adober flas istiyor indirdim, yükledim zaten yüklü diyor ama videoları izleyemiyorum. burdaki programları da yükledim olmadı başka çözümü var mı yazarsanız sevinirim tşklr kolay gelsin.

ines

Üye

Kardeş eğer güncelleme yaparsan fm verici ile ilgili sorunun çözülür benimkide takılıyordu geçti N79

electro77

electro77

Üye
Niye yazıcakmışız "yha"

yrdkl_99

Üye
Bütün Os 9.3 kullanıcılarına katılıyorum ve bu konuda muhalefet eden arkadaşlara kızıyorum...
9.1, 9.2,' den sonra neden 9.4, 9.5 forum sayfaları geliyor.
Kimse Os9.3 hakkında bişey bilmiyor Ya da Os9.3 diye bişey yok.

selcukyeni

Üye
Ben Spb mobile shell 3.5 s60v5 final TURKCE nin N85 telefonuma uygun olanını arıyorum varmı bilen arkadaş.

selcukyeni

Üye
Kimse bizimle ilgilenmeyecek galiba...

Üst Alt