Arkadasım sorunun versiyondan kaynaklı bi sorundur versiyon guncellemesi yapman takdirinde sorun kesınlıkle kalkacaktır su anki aktif surum 32.001 dir bilginize ve aynı zamanda arkadaslar N79 vb.. symbıan 9.3 fp2 cıhazlar ıcın yenı konumuz acıldı butun uyumlu ve cracklı program bu konuda mevcut durumdadır güle güle kullanın bulmak symbıan 9.1 9.2 programları diğer çeşitli uygulamalar ve ardından n79 için prolar ELECTRONIC den konusuna goz atın saygılar iyi forumlar byslm bende n79 kullanıcısıyım ama 2 sorunum var birincisi kulaklık takılı muzık dınlerken telefon kıtlenı yo ikincisi fm verici acıp baska radyodan dınlerkende aynı sorun oluyo nedendır acaba gectıgımız yaz hazıranda aldım hıc guncelleme yapmadım guncelleme yapsam duzelırmı yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler...

Hayrdır silver çok mutlusun bunu neye borçluyuz yoksa rütbe kazanma mevzusumu yine

slm bende n79 kullanıcısıyım ama 2 sorunum var birincisi kulaklık takılı muzık dınlerken telefon kıtlenı yo ikincisi fm verici acıp baska radyodan dınlerkende aynı sorun oluyo nedendır acaba gectıgımız yaz hazıranda aldım hıc guncelleme yapmadım guncelleme yapsam duzelırmı yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler...