ayzanx
Üye
Nasıl yani tüm no ların sim kartında olduğu halde,sen sim kartını n79 a takınca ""Rehbere kopyalansınmı""diye sormadımı cihaz..birde şunu dene rehber>ayarlar>sim hafızası ..umarım noların simkartında çıkarYa ben n79 aldm ama iyimi yaptm blemyrm.Daha önceki tlfnmda tüm rehberm simde kaytlydı buna taktm hçbri gzkmyrmyardm edermsnzz
arkadaslar bbenımde n79 var ama tus takımının ısıkları yanmıyo bana yardım olabılırmısnız
arkadaşlar bu telefonda bildiğinz gibi tv out özelliği var bu özelliği nası kullanıcz yadmlarınz içn şimdiden teşekkürler...
çok saolun tşkkr ederm işime yaradı.yalnz bir sorunum daha var internete grdğmde google da daha önce arattrdğm şeyleri silmek istyrm bi bilgnz varmı bu knuda
garda$ tw kabosunu takiyosun , tw ye baglyosun av i acinca telfon ekrani tw de
--------------- Ekleme ---------------
gardas web i ac seceneklere tikla gizlilik werilrni sil de tumunu de bu cozum olablr
selam ben bi tane n79 aldım ama birçok oyunu yükleyemiyorum. n-gage programında oyunları görüyorum ama yüklemeye gelince yüklemeden ''silmek istiyormusunuz'' diye soruyordaha sonra telefonda sorun var diye format attım hem karta hem cihaza ama yine netice alamadım yardım ederseniz sevinirim.
arkadaşlar oyun yüklereken sürekli sertifika hatası alıyorum lütfen program yada başaka bişi ile nasıl çözerim yardımcı olursanız çok makbule geçer
arkadaşlar n79 kamerasındaki parıltılı alanda iz meydana geldi geçmiyor geçmez deniliyor peki bu iz neden oluyor neden geçmiyor her n79 da oluyormu garantiye göndersem geçermi lütfen bana yardım edin arkadaşlarrr
arkadaşlarlütfen es geçmeyin mesajı biliyosanız cevaplayın lütfen yeni aldım teli morelim bozuk sıfırrr lütfen cevaplayın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar n79 kamerasındaki parıltılı alanda iz meydana geldi geçmiyor geçmez deniliyor peki bu iz neden oluyor neden geçmiyor her n79 da oluyormu garantiye göndersem geçermi lütfen bana yardım edin arkadaşlarrr
arkadaşlarlütfen es geçmeyin mesajı biliyosanız cevaplayın lütfen yeni aldım teli morelim bozuk sıfırrr lütfen cevaplayın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
n79 da gps özelliğini kullanamıyorum uydu moduna aldığımda göstermiyor. acaba internet istiyormu sesli navigasyon için? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler... :-|
arkadaşlar..yeni bir n79 kullanıcısıyım ve mesajlarda grafk suratlar yok yani gülen yüz fln gibi suratlar yok bunun olması için ne yapmam gerekir?yardımlarınız içn şimdiden tşk...
Bende BUlamadım
ya böle bi telefonda bu özelliğin olmaması çok saçma geliyo bana gülen surat fln gibi grafkler yani mtlaka vardr ama nerdn yapılıyo acaba:S
Bilmiom bulamadım ben =) tarzı yapıorum
ben de öle yapıorm da işte bilen varsa yardmcı olsun ltfn..
eed bilen varsa yardım etsin
n79 telefonum kapandı tekerar açılmıyor.Açma tuşuna basınca titreme yapıyor fakat açılmıyor ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?