N78 im Güncelleme sonrası bi daha açılmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackface

blackface

Üye
    Konu Sahibi
N78 im Güncelleme sonrası bi daha açılmadı
N78 ime NOkia Nokia Software Updater ile son güncellemesini yaptım hiç bi sorun yoqtu sonunda telefonunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz bile dedi. Fakat telefonum açılacak gibi oldu ekran rengi siyah oldu ve kapandı ondan beri hep aynı power tusuna basınca siyah bi ekran gelio bi süre sonra tel kapanıyo.Sarj almıo sarjdayken power tusu fayda etmio. Servise mi götürmeliyim batarya bitmiş olambilir mi? Lütfen yardım edin:(

• Beğen
Tepkiler: sevmek.var ve mcbeccu

BLaCK_ScReaM

Üye
Arkadaşım ilk başta bataryasını çıkar ve 10 dakka bekle, olmaz ise batarya değiştirip dene, oda olmaz ise box kutusuna takıp tekrardan yükleme yapmak lazım fakat sende bu alet olmadığı için herhangi bir servvise götür yaparlar... Umarım başka telefonun versiyonunu atmamışsındır. eğer attıysan flashını yakmışsın demektir. O zamanda telefonu toplamak zor....

blackface

blackface

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ilk başta bataryasını çıkar ve 10 dakka bekle, olmaz ise batarya değiştirip dene, oda olmaz ise box kutusuna takıp tekrardan yükleme yapmak lazım fakat sende bu alet olmadığı için herhangi bir servvise götür yaparlar... Umarım başka telefonun versiyonunu atmamışsındır. eğer attıysan flashını yakmışsın demektir. O zamanda telefonu toplamak zor....

Cevabın için teşekkürler yarın servise götürecem. Doğru güncellemeydi yüqleme sırasındada hiç sorun yaşamadım bitti ve çık yazısı bile geldi fakat telefon açılmadı garip ksım bu :S

BLaCK_ScReaM

Üye
batarya sorununa kesin bak telefonu şarja taktığın zaman hemen açmaya kalkma aradan yarım saat sonra açmaya bak...

BeT-Ta

Üye
arkadasım bende n78 sahıbıyım bende aynı olayın kurbanıyım sen telını servıse goturdugunde adamlar herhangı ucret beyan ettlılermı ve telını ne zamn aldın(merak ettim) cevap yazrsan sevınrım

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Mrb arkadaslar size biraz yardımcı olmak isterim şimdi n78 s60 9.3 kullanıo yazılım olarak versıon yuklemesi yaptın ardından her sey guzeldi fakat acmaya calıstın acılmadı diymi simdi ilk hata burada tel versıonu yedıkten sonra kendi içinde bazı sistem yerlestirmeleri yapar nokia yazısı cıkar sonra kaybolur ve yenıden acılır eger sen beklemeyerek hemen acıyım die heyecan yaparak teli acmaya calısmıssan ki ole olmus kanımca o zaman sisteme zarar vermıs olabılırsın bu konuyu da cok basit bir sekılde halledersin teknik servise gotur orada bir flash atsınlar makına kendine gelir fakat sorun bataryadaysa ki değil bataryada sorun olsa akım geçmez ve telefon hiç bir sekılde acılmaz sende acılıo ama sıyah bir ekran var demıssın o zaman bataryayı degıstırırler belese oke sorun kalmaz yane relax olmalısın bys bu yazı ıcın biraz ugrastım insallah ıse yarar kardesım (ELECTRONİC):oke:

BeT-Ta

Üye
eletronıc ben senın anlattıgın teknık bılgılerı bılıyorum fakat benım anlamadıgım neden yazılımı guncelledıkten sonra acılmadı

soyle bır mantık yurutursek herhalde yazıllımı guncellerken mevcut yazılımı sılıyor sonrada yenısını yukluyor bendede tam bu sırada sanırım baglatı kopuklugu oldugu ıcın acılmıyor sıyah parlak ekran cıkıyor

Ben henuz servıse vermedım ama ıhsallah senın dedıgın gıbı olur .... iyi aksamlar ;)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Oke kardesım ver gitsin yha nasl olsa yeni tel bir sorun olmaz canına sıkma bence bys:oke:

skaytrs

Üye
üncellemye soktuktn sonra işlem tamamlandı 15 dk kaldı dedi telinizi kapatmayın dedi 15 dk sora telinizi görmüyor dedi bilgisayar tekrar takın dedi bndeşüpelenip çıkarttım kabloyu teli tekrar açmaya çalıştım ama açılmadı şarj işlemide görmüyor blackface qardeşimin söledii gibi siyah bi ekranda çıkmıyor :(:(:(

--------------- Ekleme ---------------

bnm tel bu arada 53oo

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Direk servise götüreceksin.10 veya 5 Ytl bir ücreti var yeniden güncelleme atıyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim tel n78 banada buna benzer bir sorun oldu daha doğrusu bir program(office premier)yükledim restart edim dedim birdaha açılmadı.nokia yazısı geliyor sonra ekran bembeyaz olup kalıyordu kapatmak için pataryayı çıkartıyordum.telefonculara gittim birtanesi 25 ytl.istedi flash atmak için birtaneside 40 ytl. istedi.garantili olduğundan beklemeyi göze aldım servise verdim.içinden bir mekanik parça değiştirmişler birde yeni yazılım yüklemişler.şimdi gayet normal.

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
Benim tel n78 banada buna benzer bir sorun oldu daha doğrusu bir program(office premier)yükledim restart edim dedim birdaha açılmadı.nokia yazısı geliyor sonra ekran bembeyaz olup kalıyordu kapatmak için pataryayı çıkartıyordum.telefonculara gittim birtanesi 25 ytl.istedi flash atmak için birtaneside 40 ytl. istedi.garantili olduğundan beklemeyi göze aldım servise verdim.içinden bir mekanik parça değiştirmişler birde yeni yazılım yüklemişler.şimdi gayet normal.
bende servise verdim benim telinde mekanik bir parçası değişmiş öyle yazıyo daha almadım teli, aynen benimkide kapattıktan sonra birdaha açılmamıştı ama hangi program yüzünden onu bilmiyorum ya birdaha olursa ne yaparız bilmem

CODEC.FB

CODEC.FB

Üye
cihaz servisten geldi, bi sorun yok hatta ön camınıda değiştirmişler çizik var diye ama yoktu neyse...
şu an yeni yazılım var 30 lu versiyon yüklemişler ama eskisi gibi hellox ile sertifikalandırıp hack olayı olmuyo bunun çaresi var mı yeni 30lu versiyonda acaba.

okanzencir

okanzencir

Üye
6680 telefonumu güncellestırme yaptım telefon kendılınden kapandı ama acılmıyor ne yapmam gerekıyor acıllll YARDIM ???????????:(

bberke77

Üye
Nokia N70 arkadaslar banada yardim ederseniz sevinirim bendeki sorun telefonumu actigim zaman bembeyaz fakat ses geliyor (acma sesi)
fakat gorunum yok format atacagim buzamanda kapali diyor yani pcden olmuyor
kapali iken bu x#3yesil dugmeye basip bekliyorum kimse cikmiyor acaba ne yapmam lazim
tesekkurler simdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt