N73 neden yavaş?

Sponsorlu Bağlantılar

DkLyCaN

Üye
Kardes düne kadar benimkide yavaştı ben dün en son versiyonu telefonuma yükledim daha böyle hızlı calısan telefon görmedim yani... Hafıza kartım 512

technonur

technonur

Üye
Söylediğin kelimeleri seçerek yaz! Herkes sen kadar zengin olamaz,! Adam memnun kalmazsa sen gibi parayı sokağa atamaz! Yawaş yahu, 6600dan aşırı hatta çok asırı yawaş! 2 N70 alırım ama ona o parayı ver-mem! Telefonu kamerası ve müziği için alıyosanız adamlar mp4 diye müzikseti diye fotoğraf mak. Diye hatta vid.Kamera diye bişey icat etmiş,cep telefonu konusmak içindir ve bunların yerini kesinlikle tutamaz! 3ü bi arada Türk kahvesine benziyomu?:kop: :lol
senin n73 bildiğimiz n73 değil galiba 6600dan nasıl yavaş olur ya bende 6600 da var ama bidefa açılıştan kaybediyo ayrıca sırf tel için kullanacaksın al bi 3310 füze gibi kullan :D

kemal94

Üye
1 haftalık n73 um var ama herkes neden bu kadar yavas diyo menüye giriyorum uygulamalara tıklıyorum içimden 60 a kadar sayıyorum anca açılıyo

--------------- Ekleme ---------------

fakat telefonumda 55 tane oyun 30 tane de program var

ilker_20

Üye
1 haftalık n73 um var ama herkes neden bu kadar yavas diyo menüye giriyorum uygulamalara tıklıyorum içimden 60 a kadar sayıyorum anca açılıyo

fakat telefonumda 55 tane oyun 30 tane de program var

o programlara o telefona gore normaldir napmışın abim sen 55 oyun 30 program bilgisayar değil ya bu velet :D :D :D

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
ben kullanıyorum şuana kadar iyi ama yarın nasıl olur kimse bilemez

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
2gb KART VAR JET GİBİ

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
dostum eger çok program ve tema kurarsan yavaş olur tabiki

wurz86

Üye
ben N73te 2gb hafıza kartı kullanıyorum ve yarısınsından fazlasıda dolu ve abartılacak kadar yavaşlama yok 8 aydır kullanıyorum ve memnunum

schumici

schumici

Üye
birader fazlada yavaş değil öyle. her symbian yavaştır ama alışırsın kısa sürede

yusufucan

yusufucan

Üye
Genellikle Symbian Olduğundan dolayı.Programlardan dolayıda Olabiliyor.Birde arkadaşlar tema kullanıyorsanızz Onun yüklemesini telefon hafızasına yapınız..Gerçekten Fark Var..Hafıza kartında oldumu Yavaş çalışıyor :)

deniz-17

deniz-17

Üye
symbian olduğu içindir

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
versiyonunu yüksel hızlanır

polifonikali

Üye
ya benm teyze oglu kullanıor n73 camerayı falan çok yavaş açıor hemde 2gb kullanıyor hafıza kartını

ayazabi

ayazabi

Üye
eee çok yükleniyorsunuz tabi ağır olacak

By_Jackal

Üye
Arkadasım

Yazılımını Yükle 1 gb KingsTon Hafiza kartı al hıc bır performans kaybetmez Gayet hızlı calısır...

ya benm teyze oglu kullanıor n73 camerayı falan çok yavaş açıor hemde 2gb kullanıyor hafıza kartını

bendede 2 Gb vardı Telefon acayıp bı sekılde hantallastı 1 GB kıngston hafıza kartı aldım yazılımınıda yukledım Son derece Hızlı Öneririm...

mami24

mami24

Üye
sen al kardeşim gönlün rahat olsun aldıktan sonra lifebok u kapatırsın gözle görülecek kadar bi hızlılık elde edrsin

eren6523

eren6523

Üye
bendede çok yavaştı N73 2 gb hafızanın hepsi doluydu.kamera filan çok geç açılıyordu

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
bende 1gb kullanıyorum hiçte yavaş falan değil gayet hızlı

oguziverson

oguziverson

Üye
symbian olduğu için yazmışsınız ama nokia nın çoğu teli symbian zaten n73 le n95 in symbian türü aynı ama arada dağlar kadar fark var mesela yani symbian olmasıyla alakası yok neden yavaş tam bilmiorum ama zannedeersem ramı çok az ondan olması lazm
ayrıca bir n73 kullanıcısı olarak şunu söylemeliyimki n73 gerçekten yavaş!!!! bütün özellikleri çok güzel ama yavaş olması beni bu telden gittikçe soğutuo yardımcı olmuşumdur işallah arkadaşım

Takipçi Satın Al

Üst Alt