N73 neden yavaş?

Sponsorlu Bağlantılar

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
arkadasın telefonunda 4 gbhafıza kartı wadır %90 doludur hemde virüs oluncas yawas olur tabi korkulacak düzeyde yawas değil bilader hiç korkma.... :oke:

kartal2_ocal

kartal2_ocal

Üye
Elimdeki makinanın Yawaş Olmasından Nefret Ediyorum Bir an kaldırıp Duvara Vurasım Geliyor ama Verdiğim 600 TL e acıyorum

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Bu Telefon açılırken beklemede Müzikçalar Oluyor Bunu Nasıl Kaldıracağız Bir Çözüm bulmuşmuydunuz ?

AKIN661

Üye
arkadaşlar yeni N73 sahibi oldum ama oyun ve temalar nasıl atabilirim acil akıl verin..

kartal2_ocal

kartal2_ocal

Üye
Masaüstü Pc Kullanıyorsan : Nokia Pc Suite programını bilgisayarına kur usb kablosunun bir ucunu pc ye diğerini telefona tak ve programı sllandır sonra indirdiğin tema veya programa çift tıkla telefnuna ileti gelecek tamam de yüklemeyi yürüt

Notebook kullanıyorsan :2 cihazında bluetoothunu aç Pc deki programı bulettot aracılığıyla telefona at daha sonra telefona msj olarak geliyor ordan yükliye bilirsin.

nanotex

nanotex

Üye
bırakın şu telefonu çok kötü deli gibi kasıyo ben onu kullanıyorum çöpe atçam onu 5800 alcam

nis1903

nis1903

Üye
birincisi telefonda virüs vardır format atın geçer diyenlere kesinlikle inanmayın.virüs falan değil telefonun ağır olmasının sebebi.herkese aynı virüs aynı şekilde giremez.bu telefonun maalesef ki genetik bir sorunu ağır olması.eğer ki telefonunuzda mesaj tutuyorsanız (hafıza kartı veya telefon hafızası pek farketmiyo bi yerden sonra aynı ağırlık oluyo ama telefon hafızasını kullanmanızı tavsiye ederim)
eğer hızlı olmasını istiyorsanız öncelikli olarak yapmanız gereken telefonda uygulama kullanmayın.telefon hafızasına kurmayın eğer kullanacaksanız.orjinal temaları kullanın yüklediğiniz her tema daha da ağırlaştıracaktır telefonu.mesajları bilgisayara kaydetmek gibi bir düşünceniz yoksa lifeblog kesinlikle kapalı kalmalı.işlem kaydını 30 gün tabi ki de yapmayın 10 gün işinizi görür 1 gün hızlandırır.
ayrıca telefonu formatladıktan sonra yedek aldığınız şeyler arasında ayarlar ve notlar varsa ( notların çok olması da etkili) telefonun yavaşlamasında etkili oluyor.ara ara ayarları geri yüklemek yerine manuel olarak yapabilirsiniz.

2.5 yıldır n73le boğuşuyorum en az 6 ay daha kendisiyle yaşıcam.bu yazdıklarımın hepsi tarafımdan deneysel bir şekilde elde edilen verilerdir.hayrını görün

Takipçi Satın Al

Üst Alt