micqrop
Üye
Arkadaslar bende bir n73 aldım daha alalı bugun tam 1 hafta oluyor sıfır aldım telefonun versiyonu 4 bilmemkaç sanırım. ama telefonum agır calısıyor ya en azından hafızası dopdolu bir 6630 ile karsılastırdıgımda 6630 daha seri.. Hızlanması için bikac uygulama sildim sanırım uygulamalarda birbirine çakışan wardı uygulamaları silince telefon normal symbians s60lar gibi calısmaya basladı hızı yerine geldi. Versiyon guncelleyeceğim ama ben 6600slide telefonumda wersiyon guncellemesınden 1 kere dilim yandı korkuyorum artık guncellemeye. Hızında bir değişiklik olmaz wersiyon guncellemesınde. Sadece telefona format atıldıgından telefon ilk 3-5 gun daha seri calısır. Eğer cok gerekli bir durum yok ise we telefonunuzun su anda olan özelliklerinden memnunsanız guncelleme yapmayın. mesela n73 un en son guncellemesınde ekolayzer sorunu war. müzik calarken ekolayzer ile oynayamıyorsunuz oynasanızda değişiklik olmuyor. sterio genişletmesi die bişi koymuslar onu kapattıgınızda ses bozuluyor. Nokia onceden guncellemelerinde sorunlar yerine çözümler getiriyordu ama sanırım artık birçok sorunuda guncellemeleriyle bizlere gösteriyor...
Sonra gittim 15 TL ' ye Maltepe CarrefourSA '' DB '' iletişimden 2GB Mini Micro SD Kingston hafıza kartı aldım 

((