N73 neden yavaş?

Sponsorlu Bağlantılar

asdfsdf

Üye
    Konu Sahibi
N73 neden yavaş?
N73 alacağım ama yavaş olduğunu söylüyorlar. nedeni ne olabilir?

sezzo_3

Üye
symbian telefon olduğu için benimde n73 üm var ama korkulacak kadar yavaş değil hafıza kartı olarak 1 gb kullanırsan iyi çalışır

bloodeyes_burak

Üye
öyle bişey yok hiç kafana takma ben 3 aydır kullanıyom gayet hızlı o kadar hafızasında bişeyler olmasına ragmen

sublieutenant

sublieutenant

Üye
evet yaa N73 s60lardan aşırı yavaş.. symbian farklı bi system yapmış işte kimse çözemesin diye ama yavaş çalışıyo işte...:ehe:ehe

danger03

danger03

Üye
bence gayet iyi performansı var ben kullandım yazılım güncellemsi yaptınızmı gayet iyi bana göre

maxiburak

maxiburak

Üye
kardes sen kafana takma ben de kullandım hiç öle deil tmm birz yawas ama normale göre hızlı bence alman ii olur

cashing

Üye
ben 6 aydır kullanıyorum ustunde 2gb hafıza kartı var ustelık %90 ı dolu :D

performans süper denılecek sevıyede.....

rekarte

Üye
arakadasım bende kullanıyorum süper bence al kullan telefonu gayet kullanışlı vede hızlı yani kamera desen zaten yoruma gerek yok adamlar yapmış...

serhat1717

serhat1717

Üye
dedikleri kadar yavaş deil merak etme sen

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
N73 alacağım ama yavaş olduğunu söylüyorlar. nedeni ne olabilir?

Symbian işletim sistemine sahip telefonların çoğu yavaş. N73 taze s60 serisi işletim sistemine sahip olduğu için diğerlerine nazaran biraz hızlı sayılır. Ama çok fark yok arada ..

otoata

otoata

Üye
evet ya yavaş değil al rahatla yaa!!!1

gumusss

gumusss

Üye
palavra bunlar.kedi uzanamadığı ete mındar dermiş.ben kullanıyorum hemde 2gb ile füze gibi manşallah

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Söylediğin kelimeleri seçerek yaz! Herkes sen kadar zengin olamaz,! Adam memnun kalmazsa sen gibi parayı sokağa atamaz! Yawaş yahu, 6600dan aşırı hatta çok asırı yawaş! 2 N70 alırım ama ona o parayı ver-mem! Telefonu kamerası ve müziği için alıyosanız adamlar mp4 diye müzikseti diye fotoğraf mak. Diye hatta vid.Kamera diye bişey icat etmiş,cep telefonu konusmak içindir ve bunların yerini kesinlikle tutamaz! 3ü bi arada Türk kahvesine benziyomu?:kop: :lol

ofea

Üye
ya arkadaşlar bende var çok süper tel.2GB hafıza kullanıyorum jet gibi

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
yavaş falan deil o kadar abartmana gerek yok symbian oldugu için az yavas

mehmetdelgado

Üye
1 yıla yakın kullanıyorum hiçbir sorunu yok..bence en rahat en iyi telefon.kullandığım hafıza kartıda orjinal 2gb yawaşlama söz konusu bile değil..hatta hafızanın hepsi dolsa dahi..

polat_ketur_76

Üye
ii telefon boşwer ya ii telefon yani güzel

vavuli

vavuli

Üye
N73 az da olsa yavaş olmasının sebebi işlemcisi syimbian 9.1 e göre düşük bir işlemcisi var en azından 5700 kadar bi işlemcisi olması gerekirdi

yani 128 mb ram da XP çalıştırmak gibi bişey bu o yüzden size arama kayıtlarını çok sık temizleyip lifeblogu kapatmanızı öneririm benim şu an öyle ve yavaş olduğunu hissetmiyorum

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
kardeşim sen telefonunu al o kadar yavaş deil hafızası büyük olan bütün telefonlar yavaş tabiki symbian olanlar

osezer10

osezer10

Üye
bence gayet güzel ilk açtığında biraz kasıyor oda her telefonda olur!!:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt