N73 neden yavaş?

Sponsorlu Bağlantılar

micqrop

Üye
Arkadaslar bende bir n73 aldım daha alalı bugun tam 1 hafta oluyor sıfır aldım telefonun versiyonu 4 bilmemkaç sanırım. ama telefonum agır calısıyor ya en azından hafızası dopdolu bir 6630 ile karsılastırdıgımda 6630 daha seri.. Hızlanması için bikac uygulama sildim sanırım uygulamalarda birbirine çakışan wardı uygulamaları silince telefon normal symbians s60lar gibi calısmaya basladı hızı yerine geldi. Versiyon guncelleyeceğim ama ben 6600slide telefonumda wersiyon guncellemesınden 1 kere dilim yandı korkuyorum artık guncellemeye. Hızında bir değişiklik olmaz wersiyon guncellemesınde. Sadece telefona format atıldıgından telefon ilk 3-5 gun daha seri calısır. Eğer cok gerekli bir durum yok ise we telefonunuzun su anda olan özelliklerinden memnunsanız guncelleme yapmayın. mesela n73 un en son guncellemesınde ekolayzer sorunu war. müzik calarken ekolayzer ile oynayamıyorsunuz oynasanızda değişiklik olmuyor. sterio genişletmesi die bişi koymuslar onu kapattıgınızda ses bozuluyor. Nokia onceden guncellemelerinde sorunlar yerine çözümler getiriyordu ama sanırım artık birçok sorunuda guncellemeleriyle bizlere gösteriyor...

SlashGun

SlashGun

Üye
Valla kardeş ben 2.5 Senedir N73 Kullanıcısıyım .. Ben ilk formatımı blotooth yüzünden atmıştım ..
Bende blotooth almıyordu .. Üşendim gitmeye KVK ' ya bu yüzden kendim attım .. Kendine özgüvenini kaybetme ..
Telefonun yavaşlığına gelince .. Benim 512 MB Sandisk Hafıza kartım vardı .. Telefon öyle ağır dı ki ; Ne bilim nefret ediyordum ..
Aşağı yukarı o hafıza kartını 1.5 sene kullandım .. Sonra baktım tele zarar vermeye başladı .. Bende Sobaya attım yandı bitti kül oldu :D Sonra gittim 15 TL ' ye Maltepe CarrefourSA '' DB '' iletişimden 2GB Mini Micro SD Kingston hafıza kartı aldım :)
Valla eskisine göre telefon takır takır .. Bilmiyorum hafıza kartındanmı yavaş yoksa kendisinden mi . Ama zaten şu sürekli söylenir ..
Nokia N73 Yavaş telefon diye .. Evet gerçekten yavaş biraz .. Ama ben Seviyorum N73 ümü ..

mami24

mami24

Üye
bencede yavaş ama aşırı derecede yok bence

SlashGun

SlashGun

Üye
Onun gibi telefonmu var yaw .. Ey gidi ey .. N-gage bile yükleniyor imansıza
:kop:

hpeksen

Üye
symbian telefon olduğu için benimde n73 üm var ama korkulacak kadar yavaş değil hafıza kartı olarak 1 gb kullanırsan iyi çalışır
KARDEŞ ÖLE DİYYOSUNDA BNMDE 1GB AMA BAYA YAVAŞ BAZI UYGULAMALAR BASTIKTAN 15-20SN SORA AÇILIO.:bilmem::vur:mahcup::agla:(:allalla:

aquSTine^

aquSTine^

Üye
bende bir yıldan fazladır kullanıyorum ama dedikleri gibi hızlı deil önermem n73 kalitesinde daha hızlı telefonlar var bence sen araştırmanı iyi yap sakın n73 falan almaya da kalkma derim ben hem ayrıca bi joystıck var hemen bozuluyo sakın sakın sakın.........

adige_ramazan

Üye
benım kı cok yavas ama ne olcak msj lara gırıorum en az 5 sanıye de gırıo yaaa :(((

hpeksen

Üye
[sıze=4]arkadaşlar lütfen bi çözüm yaaaaaa o kadar yawaş ki anlatamam.:(([/sıze]

oguziverson

oguziverson

Üye
yok çözümü fln ona göre... malesef

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Almadan önce araştırmanı iyi yapmalıydın

türker_34

Üye
ben 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yok :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya bende yüzde 80 i dolu walla gayet iyi çalışıyo

sansar12

sansar12

Üye
yha 2 yıldır kullanıom bir menu 10 saatte acılıo

hanifirap

Üye
wallla bende kullandıyorum gayet guzel her telefonun kendıen gore ozelllık farkı var ondan cok az yavas:D

buraxes

Üye
biraz yavaştır doğru ama sağlam telefondur ben kullanıyorum gayetde memnunum

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
Arkadaşım 3 yıla yakın oldu hala kullanıyorum telefonu n73 me var bende + nokia 2 gb hafıza kartı yurtdışından geldi.. Gayet güzel neredeyse 395 tane müzk var güzel tavsiye ederim daha hiç servis yüzü falan görmedi.. Kafanı yorma sen kararsızda kalma n73 me al

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
symbian olduğu için çok donuyor bana illallah ettirdi.

alpay531

Üye
arakadasım bende kullanıyorum süper bence al kullan telefonu gayet kullanışlı vede hızlı yani kamera desen zaten yoruma gerek yok adamlar yapmış...

aynen telefon kral bi cihazz tek esiği N80 gibi kötürüm bi cihazda wirlees lan war ama n73 de yoq ama genedee süper bi tellefonn :naughty:

gudullu00

Üye
beeyler onu yavaslatan bazı pc virüsleri ona xhard format atın duzelrır kendi N73 ümde denendi onaylndı xD

kartal2_ocal

kartal2_ocal

Üye
2008in sonu 2009un başlarında almıştım 2Gb hafıza kartı var 398MB Kullanılan Hafıza 1514MB da Boş Hafıza Telefonun Kullanılan Hafızası 18MB Boş Hafızası 27MB Telefonun açılması 15 Sn geçiyor,5-6 dk kenarda durduktan sonra Tuştakımının açılması 10 sn geçiyor Bu telefon neden bu kadar Yawaşladı Fırlatasım Geliyor Deli Ediyor Adamı. Bu Nokia N8 in Takipçisiyim Eğer Cihaz ülkeye geldikten sonra sıkıntı çıkmazsa fiyatı düşerdüşmez onu almayı düşünüyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt