toprakumit ne alaka yani kullanıcı sağ ve sol seçim tuşunu değiştiremez mi.ben yazılım sonrası n73 me yaparım ama sağ tuşa basınca müzik kitaplığı çıkmaz aksine kamerada çıkar.ne gereği var yani.

Kardeşim bak ME yaptım diyosunya işte o zaman sağda müzik kitaplığı çıkııyo.. Yazılımdan kaynaklanan bi sorunarkadaşım benim n73 düzdü ama 'ME' yaptım. sağ tuşa basınca müzik kitaplığı geliyor bence bununla anlayamazsın düz mü 'ME' mi olduğunu

dediklerinin hepsi mevcut şu an içim rahatladı yorumun için teşekkürlerkardeşimm telefonunnrengi siyahmııı siyahsa için rahat olsunnn bide hoporler 3 adet sesten de anlarsın normal mi yoksa me lımı diye bende var nokla n73 me lı siyah ve 3hopaorlerdenolusuyor menusü yeşil direk müzik tusu var bastınmı müzik menün karşında onuda bırak ses 10 numaraysa icin rahat olsun normal n73 ün sesi biraz daha tonsus düz cıkıyor n73 me ise hem daha fazla hem daha akustikkk n73 me zatentek renk oda siyah renk
kardeşimm telefonunnrengi siyahmııı siyahsa için rahat olsunnn bide hoporler 3 adet sesten de anlarsın normal mi yoksa me lımı diye bende var nokla n73 me lı siyah ve 3hopaorlerdenolusuyor menusü yeşil direk müzik tusu var bastınmı müzik menün karşında onuda bırak ses 10 numaraysa icin rahat olsun normal n73 ün sesi biraz daha tonsus düz cıkıyor n73 me ise hem daha fazla hem daha akustikkk n73 me zatentek renk oda siyah renk
evet sizdeki n73 me ayrıca mobil tv ayrı bir aparat yardımıyla kullanılıyor ama malesef şu an Tùrkiyede bu sistem kullanılmıyorya arkadaşlar bendedde n73 var son sürüm yüklü siyah müzik tüşüna basınca müzige giriyor müzik tuşuna basılı tutun cada radyoya giriyor acaba bu me mi yoksa düzmü :? tv de var ona nasıl giricez yorum larınızı bekliyorum
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım bende de var aynı şekil ama bendedi son surum tv falan var format attım gine gitmedi sen ce buda n73
me mi