N73 Me olduğunu nasıl anlarız?

Sponsorlu Bağlantılar

huseyinkarabal

Üye
telefonun pilinin altında yazan product kodunu kontrol et bence
artı tuş takımınada bak kısayolda nota işareti olması lazım
ama ilk dediğim daha sağlam bi yol
0539256 ve 0545034 bunlar n73 me kodlarıdır

kh-gz

Üye
bunun almanya icini varmi?
yapmak istiyorum ama tlfokumuyor pc...hem nsu hemde nss?!!??!

swap5F19

swap5F19

Üye
toprakumit ne alaka yani kullanıcı sağ ve sol seçim tuşunu değiştiremez mi.ben yazılım sonrası n73 me yaparım ama sağ tuşa basınca müzik kitaplığı çıkmaz aksine kamerada çıkar.ne gereği var yani.​

toprakumit

toprakumit

Üye
toprakumit ne alaka yani kullanıcı sağ ve sol seçim tuşunu değiştiremez mi.ben yazılım sonrası n73 me yaparım ama sağ tuşa basınca müzik kitaplığı çıkmaz aksine kamerada çıkar.ne gereği var yani.​

Kardeşim önce bir N73 ün olsunda sonra konuş... Sen daha sağ tuş-sol tuş diyorsun... Senin telin gibi değil bu kaçtane kısayol tuşları var biliyormusun... İşte bilmeden konuşmanın sonu böyle olur :oke:
NOT: Eski tel N73 ME

arkadaşım benim n73 düzdü ama 'ME' yaptım. sağ tuşa basınca müzik kitaplığı geliyor bence bununla anlayamazsın düz mü 'ME' mi olduğunu
Kardeşim bak ME yaptım diyosunya işte o zaman sağda müzik kitaplığı çıkııyo.. Yazılımdan kaynaklanan bi sorun :)

zamantüneli1

Üye
kardeşimm telefonunnrengi siyahmııı siyahsa için rahat olsunnn bide hoporler 3 adet sesten de anlarsın normal mi yoksa me lımı diye bende var nokla n73 me lı siyah ve 3hopaorlerdenolusuyor menusü yeşil direk müzik tusu var bastınmı müzik menün karşında onuda bırak ses 10 numaraysa icin rahat olsun normal n73 ün sesi biraz daha tonsus düz cıkıyor n73 me ise hem daha fazla hem daha akustikkk n73 me zatentek renk oda siyah renk

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekürler

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
kardeşimm telefonunnrengi siyahmııı siyahsa için rahat olsunnn bide hoporler 3 adet sesten de anlarsın normal mi yoksa me lımı diye bende var nokla n73 me lı siyah ve 3hopaorlerdenolusuyor menusü yeşil direk müzik tusu var bastınmı müzik menün karşında onuda bırak ses 10 numaraysa icin rahat olsun normal n73 ün sesi biraz daha tonsus düz cıkıyor n73 me ise hem daha fazla hem daha akustikkk n73 me zatentek renk oda siyah renk
dediklerinin hepsi mevcut şu an içim rahatladı yorumun için teşekkürler

safakk

safakk

Üye

n73me de tıpkı n73 gibi 2 hoparlöre sahiptir;)

schumici

schumici

Üye
arkadaşım benim bildiğim kadarıyla n73me nin rengi paso siyah. eğer bunun fabrika çıkışı başka rengi yoksa ordan anlayabilirsin

willrock

willrock

Üye
arkadaşım anlaman imkansız çünkü düz n73 e n73me product kodu vermişlerdir yani sonuçta fark etmez nokia kendisi zaten düz n73 ü me olarak yapıp satıyo

figaro_81_ist

Üye
ya arkadaşlar bendedde n73 var son sürüm yüklü siyah müzik tüşüna basınca müzige giriyor müzik tuşuna basılı tutun cada radyoya giriyor acaba bu me mi yoksa düzmü :? tv de var ona nasıl giricez yorum larınızı bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende de var aynı şekil ama bendedi son surum tv falan var format attım gine gitmedi sen ce buda n73
me mi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar bendedde n73 var son sürüm yüklü siyah müzik tüşüna basınca müzige giriyor müzik tuşuna basılı tutun cada radyoya giriyor acaba bu me mi yoksa düzmü :? tv de var ona nasıl giricez yorum larınızı bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende de var aynı şekil ama bendedi son surum tv falan var format attım gine gitmedi sen ce buda n73
me mi
evet sizdeki n73 me ayrıca mobil tv ayrı bir aparat yardımıyla kullanılıyor ama malesef şu an Tùrkiyede bu sistem kullanılmıyor

efci35

efci35

Üye
bendede v4.839.42.0.1 2009 yaziyo nasildir sizce:ehe

onukonuk

Üye
ayırt edemiyosan demekki n73 le n73me nin bi farkı yok takılma :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Pek bi fark yok yüzde 99 aynı zaten

gekommthier

gekommthier

Üye
donanım farkı olarak müzik editionun telefon hafızası daha düşük bu kadar.

odi_01

Üye
slm bnm e n73 war tuş takımı ışıkları bazen tuşlara bastım mı yanuyor bazen hiç yanmıyor sebeb siizce nedir???yardımcı olursanız sewinirim...

g1t4r1st

Üye
Bu cevap çok geçte olsa ben bilgi amaçlı fayda görebilecek arkadaşlara şunları söyleyebilirim ; bence en güvenli yol telefonda yer alan imei numarasını imei sorgulama sitesinden sorgulatarak bu imei numarasının ülkeye girişi yapılmış telefon modeli bilgisini alabilirsiniz.