n73 kasma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oziiiiii

Üye
    Konu Sahibi
n73 kasma sorunu
merhaba bnm n73 üm var fakat sorunum su telefonum durduk yere takılıyo kasıyo bu durum videolarada yansıyor mesela videoda cekerken tel kasıyor ve pcye attıgımda video pcdede aynı yerde kasıyo hafıza kartı dolu oldugu icin olabilir diye düsünüyorum 1 gb hafıza kartı var nerdeyse 950 mb ı dolu sizce sorun bu olabilirmi??

hayalim_sinn

Üye
olur kardeş ben recep ivedik 1 yüklüyom kasıyor 700 mb kasıyor yani müzik ve görüntüde kasıyor hemde çoq yüklemezsen daha iyi

bayro91

bayro91

Üye
bu sorun beni tedirgin etti ay sonunda alıcam ama...

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
ılla kı ıcındekı sılmem dıyorsan 2 gb lık hafıza kartı al :)

wolqahn_xD

Üye
bnce coq yüklenmişsin haliyle kasar

eQooo

eQooo

Üye
hafıza kartında toshiba olsun diğerleri de etkiliyooo...

hamza416

hamza416

Üye
kardesim bende de yaklaşık 750mb full dolu bende n73 kullanıyorum ama bence yuklemekten dolayı deil telefon virusten dolayı agır calışıyordur bunun tek nedeni budur benim telefon gayet hızlı unutmayın güvenmediniz öyle heryerden mp3 ve dosya almayın hafıza kartını kaspersky virus taramasından geçirin sonucu görun.

musty_41

Üye
2 gb hafıza kartı çözüm diil arkadaşlar telefonun kasması yazılımdan kaynaklanıyor.Symbian yavaşlatıyor telefonu

siyah.gitar

Üye
Arkadaşlar bendede bı n73 var devamlı kasma problemı yaşıyorum yalnız yaşadığım problem şöyleki formattan sonra 1.5-2 ay kadar telefon rahat, ve bu format şeklini *#7370# yapıyorum 1.5-2 ay sonra telefon tekrar kasmaya başlıyor ve hafıza kartına yüklediğim melodi kendini nokianın bılındık melodisine donüştürüyor benı bi arayan oldugunda artı, kendımı aradıgımda 2-3 sefer caldıktan sonra telefon çalmaya başlıyor yani bana baglanma süresi bile yavaşlıyor bunların nedenını merak edıyorum yardımcı olursanız çok memnun kalırım saygılar...

electrolose

Üye
lifeblogdakı öğe turlerının hepsını kapayın hızlanıo

Kingmortall

Kingmortall

Üye
fazla yüklenmişindir kardeş yarısını sil açılır

ekoemre

Üye
kardeşim 2 gb lik kart takarsan dahada yavaşlar zor destekler bnce sn kartla birlikte n73 e bir format at eminim düzelir bnde aynısını yaptım ve şimdi çok süper

siyah.gitar

Üye
Arkadaşlar benım bı sorum daha olucak bu n73 ün sıkıntıları bıtmek bılmıyor telefonu kapatıp actıgımda bı kasılma yaşıyor sanırım bi yarm saat yada 1-2 saat sürüyor tam emin değilim ama uzun süreli bı kasılma olduğundan eminim fakat daha sonra eskısı gıbı canavar gıbı oluyor hızlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor, neden bukadar uzun bir süre kasılma yaşıyor bunu çözebilmiş değilim telefonumda yuklenmıs olan hiç birsey yok 5-6 resım ve 2 tane muzik dışında

mancell43

Üye
arkadaşın dediği gibi virüsten ve aşırı yüklemeden oluyor bende *#7370# den formatlıyorum 2 gb hafıza kartı var lifeblogda kapalı ama ağırlıyo tel biri aradığında adamın telefonu 2. kez dıııtt diyor benim tel yeni uyanıyor sorun virüs ve aşırı yüklemeden kaynaklanıyor

oorcun

Üye
işlem kat suresini dusur,ajanda gunluk gorunum yap,lifeblog kapat.
ii gunleeer

ersinucak

Üye
life blogu denedim harbiden işe yaradı. Komple temizleyip kapattım aynen yola tam gaz devam :)

messi1041

messi1041

Üye
benim n73 te real football 2011 2010 kasıyor ama pes 2010 fifa 2011 kasmıyor nedeni ne olabilir bilen cevap yazabilir mi acil çok ihtiyacım var:oke:

tivriz71

tivriz71

Üye
benim bildiğim casiolar kasar. n73 ler kasmaz.

ercutechclup

ercutechclup

Üye
ilerleyen günlerde telefonunda arızalar başlayacak aynısı bir fiil bendede oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...