N73 kamera tuşunda problem yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefau571

Üye
    Konu Sahibi
N73 kamera tuşunda problem yardım
N73 teLefonum var kamerası bozuLdu garanti değiştirdi iLkten fotoğraf feLan çekiyordu daha sonra kamera tuşu fotoğraf çekmemeye başLadı tuşa biraz basınca odakLıyor ama fotoğraf çekmiyor zamanLayıcıyLa fotoğraf çekebiLiyorum.Video hiç çekmiyor tuş çaLışmıyor dicem ama odakLıyor bende anLamadım bu fotoğraf çekerken ortadaki çerçeve beyazdan kırmızı renge dönüşüyor hafif basıyorum yeşiL oLuyor tam basıyorum kırmızı ne yapayım garantiyemi vereyim bazıLarı versiyonu yükseLt diyor ama o zamanda yavaşLadığını duydum :(:(

sefau571

Üye
    Konu Sahibi
Hiç kimsemi bişey biLmiyor yaf :S

exe1454

exe1454

Üye
bence hiç ugrasma garantiye gonder...

yuosle

Üye
aynı sorun bnde de var yaaaa acaba tuştan mıdr? lütfen yardımmm

huysuzcocukk

huysuzcocukk

Üye
aynı problemi bnde yaşıyorum :(
bazen fabrika ayarlarına çevirdiğimde kullaniyorum fakat daha sonra yine tıkanıyor :(
Acaba bunu bir zararlı kodmu engelliyor?
Virüs tarzı birşey mi?

Tuba

Tuba

Üye
N73 teLefonum var kamerası bozuLdu garanti değiştirdi iLkten fotoğraf feLan çekiyordu daha sonra kamera tuşu fotoğraf çekmemeye başLadı tuşa biraz basınca odakLıyor ama fotoğraf çekmiyor zamanLayıcıyLa fotoğraf çekebiLiyorum.Video hiç çekmiyor tuş çaLışmıyor dicem ama odakLıyor bende anLamadım bu fotoğraf çekerken ortadaki çerçeve beyazdan kırmızı renge dönüşüyor hafif basıyorum yeşiL oLuyor tam basıyorum kırmızı ne yapayım garantiyemi vereyim bazıLarı versiyonu yükseLt diyor ama o zamanda yavaşLadığını duydum :(:(

aynı sorun bnde de var yaaaa acaba tuştan mıdr? lütfen yardımmm

aynı problemi bnde yaşıyorum :(
bazen fabrika ayarlarına çevirdiğimde kullaniyorum fakat daha sonra yine tıkanıyor :(
Acaba bunu bir zararlı kodmu engelliyor?
Virüs tarzı birşey mi?

tuşta bir problem olsa odaklama yapmaz gibime geliyor....
bence sistem hata veriyor önce bi detaylı soft fomat atın geçmezse hard format öylede geçmezse yazılım güncelleyin...
Yazılım güncellemek teli yavaşlatmaz aksine tele yeni güncel sürümünü yüklemiş olursunuz...

telde virus varsa zaten hard format ile oda temizlenir...

bunlarla probleminiz çözümlenmezse o zaman servise götürün...

slckylmz

Üye
aynısı bndede var.bi türlü çözemedim yardımm lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt