Araştırmalarım sonucunda istanbulda bir yerin bu işi çözebildiğini öğrendim ancak 110 Lira fiyat istiyor
Uem ayrı bir çözüm yolu ancak o da riskli. Başka bir arkadaş 55 lira karşılığında RPL dosyası bulabildiğini söylüyor. RPL olmadan yapılabilecek çok bişey yok sanırım. Bilmiyorum ben halen beklemedeyim. PAzartesi sonuç çıkacak artık nasip inş düzelir de sizinle paylaşırım çözüm yolunu. Araştırmalarım sonucunda bi kaç yol daha buldum ancak şu anda denemediğim için yazmıyorum
Allahtan hayırlısı.
--------------- Ekleme ---------------
Var kardeşim benimkide aynı problem yanlız ben yapmadım bu işi kendini telefoncu zanneden dengesizin biri yaptı hemde istabulun göbeğinde cep tel tamir merkezi olan sirkecide oldu türkçe dil yüklesin diye götürdüm ama telefonu pert olarak aldım meğersem adamın box denilen aparatı bozukmuş bide utanmadan söyledi ve yapamadı telefon şuan çalışmıyor bende araştırdım gerçekten pahalıya çıkıyor fiyatı yokkmu bunun bir hal çağresi lütfen yardım
Bu arada eğer tamircin JAF ile attı ise programı ve yedekleme de yaptı ise sorun yok
Sen yedeklerin içinden kendi imei numaran olan RPL dosyasını alır yüklersin telefona imei numaran geri gelir
Yok eğer yedek almadı ise 100 150 lira arasında yaptırabiliyosun istanbulda ve şanslı isen