n73 bıktım bu şarj sorunundan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
n73 bıktım bu şarj sorunundan
yeni batarya bp-6m ve 15 milyona ac-3e şarj aleti aldım eski bataryam 3 saatte dolarken sonraki aldığım bütün bataryalar 1.5 saatte doldu ve 1.5 günde bitti daha öncede başka konumda bahsetmiştim, bu yeni batarya da 1.5 satte şarj ediyor daha uzun sürede şarj etmesi gerekmez mi?

pRime.

pRime.

Üye
Aynı sorun benim 3250mde vardı, onun da bataryası BP6M. Yeni batarya aldım, aynı dediğin gibi 1,5 saatte şarjı oluyo 1-1.5 gün de de bitiyodu.
Bu sorunun tek çözümü var o da eski bataryayı tekrar kullanman bi de telefona format at ben öyle yaptım şarj süresi ve bataryanın ömrü uzadı. Normal kullanımda 2.5-3 gün gidiyor batarya.

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
daha yeni yazılım atıldı ama bişi değişmedi

pRime.

pRime.

Üye
Bende de yazılım atıldı ve telefon çok daha iyi bir batarya ömrüne kavuştu ama dediğim gibi yeni batarya almak hiçbir işe yaramıyor eski bataryayı kullan bence bide telefonu uzun süre şarjda tut 12saat gibi

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
eski batarya da tutmamaya başlayınca ozaman napcam eskidiğinde :) yeni bataryayı tuttum 14saat ilkinde şimdi 2. şarjı çıkarmadım 5 saattir falan duruyor bakıcaz artık

pRime.

pRime.

Üye
tamam onu da en az 12sa falan şarj et sonuç alırsın mutlaka

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
3 kere şarj oldu batarya hala gitmiyo şimdi alcam 40 tlye batarya o da gitmicek ben deliye dönücem olmıcak yani

ahmet_999

Üye
şu çin malı şarz aletleri var ya telden çıkarıpda şarz ediyon bide onla dene daha çok doldurabilir o

quad4core

quad4core

Üye
kardeş tek çaren sende benim gibi 2 batarya taşıyacaksın yanında :gul:

serotonin

serotonin

Üye
BP-6M bataryada ve şarj cihazında orjinalliğe dikkat!!!

Nokia Shop
'lar, K.V.K, Genpa ve haricinde "muhtemelen" nereden alırsan al, orjinal olmayacaktır BP-6M bataryan!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt