N70 Vs 6680 Foto. Karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
N70 Vs 6680 Foto. Karşılaştırma
<span style="font-family:Palatino Linotype">Arkadaşlar kendi 6680 im ve sevgilim N70 iyle çektiğim fotoları karşılaştırdım (şıp diye aldı kız özendiğim telefonu yaa). Paylaşmakta yarar var.. Bu arada lütfen resimlerin boyutlarına dikkat edin..</span>

6680 1. resim

N70 1.resim

6680 2.resim

N70 2.resim

6680 Flaşlı

N70 Flaşlı

Kendi görüşüm; bence büyük bi farkla olmasada 6680 N70&#39;ten daha net demeyimde daha güzel resim çekiyor.. Tabi vedio ya laf yok çünkü N70 mp4 Ama bişeye dikkat ettim her iki telefonla da televizyondaki bi görüntüyü çekerken 6680 tv&#39;den çıkan ışınları saçıyor ve net görüntü elde edilemiyor. Ama N70 te böle bi durum yok tv&#39;den gayet temiz görüntü elde edilebiliyor. Ama akıl tabi benimki çekmemişim o resimleri koyamadık buraya

Umarım işinize yarar.. Sefgiler saygılar..

eon

Üye
bana yine de garip geldii ) bence n 70 cok daha ustun.... bende bircok deneme yaptim.... o anki isiga gore her telefonda fark olur....

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
inanmamakta özgürsün dostum.. ama iyi bak resim 2 de güneş ışığı var ve resim tamamem açık havada çekildi.. yani kendim çektim iki telefonda elimdeydi yalan yok&#33;

gknky

gknky

Üye
N70 çok daha üstün bencede
N70 var bende çok memnunum valla

Haberci

Haberci

Üye
İyi ama 6680 in görüntüleri daha güzel değil mi? Hem ebatlara kıyaslarsak bayağı fark var.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
1. resimde 6680 daha iyi çekim yapmış. 2. resimde 6680&#39;de netlik var; N70&#39;te renk var. İkisi de orta denebilir.

Son resim hakkında yorum yapmaya bile gerek yok..

Shadowman07

Shadowman07

Üye
n70 bariz üstün..

vividim

Üye
Kardeş insanları neden yanıltıyorsun.
N70 2 m.piksel diğeri 1.3

perfectlover

Üye
Tuhaf olan N70 1600x1200 ebatlarında resim çekiyor, 6680 ise 1280x960. Yani N70 daha büyük boyutlu resim çekiyor. Bunun resmin boyutlarına da yansıması lazım ama nedense arkadaşın çektiği resimlerden 6680&#39;in çektikleri Kb olarak daha büyük.

yugen

Üye
NE BU ŞAKA MI ? ? ?

N70 --- 2 Mp
6680--- 1.3 Mp

RESİMLERİN KB OLARAK BÜYÜK OLMASI HER ZAMAN İYİ OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ İYİ SIKIŞTIRILMADIĞI ANLAMINA GELİR. BOYUT BÜYÜKLÜĞÜ İSE RESİM İÇİNDEKİ PİXEL (NOKTA) SAYISI FAZLA OLDUĞU İÇİN OLUR VE BU KESİNLİKLE İYİ BİRŞEYDİR.

SORU: ÇEKTİĞİN RESİMLERİN BAZILARINDA DİĞERLERİNE ORANLA 700.000 ADET FAZLA NOKTA VAR. TAHMİN ET HANGİLERİ

yeah

Üye
bunuda ben k750i ile cektim hangisi ii bulutlu havada

ocu77

ocu77

Üye
<div class='quotetop'>(yeah &#064; May 18 2006, 08&#58;44 AM) [post=336962]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bunuda ben k750i ile cektim hangisi ii bulutlu havada
[/b][/quote]
kardeş hayırdır ne işin vardı çatıda hemide bulutlu havada bu arada resimlere baktım gerçekten megapikselin fazla olması ile resim kalitesinin doğrudan ilişkisi yok bence 6680, N70 den daha başarılı ve digital foto makinesine yakın çekim yapıyor...

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
dostlar yanlış anlamayın beni 6680&#39;in üstün olduğunu savunmuyorum. sadece çektiğim resimler bunlar ve ben gündüz çekimini 6680&#39;in daha çok beğendim.. flaşta 6680 ayarsız patlıyo kafasına göre n70 kıvamında.. ama N70 gerçekten daha fazla renkli çekio.

9680102

Üye
n70 daha güzel

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(vividim &#064; May 17 2006, 11&#58;31 PM) [post=336751]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kardeş insanları neden yanıltıyorsun.
N70 2 m.piksel diğeri 1.3
[/b][/quote]

vividim kimseyi yanıltmıyorum ben. n70 in 2.0 6680 in 1.3 mp olduğunu bilmeyen yok ..
zaten bende aksini iddia etmedim. çözünürlük (x,y) değerlerini çarparakda kaç mp olduğunu anlayabilirsin..
ama 2.0 mp 1.3 mp den daha NET çekio diye bi şart yoktur...

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(eon &#064; May 17 2006, 04&#58;51 PM) [post=336455]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bana yine de garip geldii ) bence n 70 cok daha ustun.... bende bircok deneme yaptim.... o anki isiga gore her telefonda fark olur....
[/b][/quote]

karşılştırmaya girmek bile hata
çünkü göz var nizam var
N70 de ayarları yapmadan çekersen
6600 bile daha üstün foto çeker
görüşünü bile savunabilirsin

ayarlarına dikkat edelim
şu ana kadar yaptığım her çekimde ayar ve ayarsız da bariz fark var

KsK OnLiNé

Üye
N70 kullanıyorum ve diğer telefonlara hız,mp3çalar ve çekim konusunda gerçekten basıyor..Zaten bu telefonlar 7610,6630,6680 birleşimi ve üstüne eklenmiş hali..2mp çekimi süper 20 x zoomu da harika inönüde bir uçtan diğer ucu sorunsuz görüntüleyebiliyor.Üstelik Radyosu da müthiş kalitesi ve kulaklığıyla gözleri kamaştırıyor.Ayrıca bir mp3 çaları var ki sormayın, mp3 atıyosunuz resimini kendi indirip mp3 playera yerleştiriyor.. Hızıda şuan piyasadakilerden çok üstün..Galery geçişleride mükemmel..Ayrıca wireless eklenmiş, kablosuz internet yerlerinde özel ünv.lerde örneğin bedava internet kullanabilyorsunuz hemde uygu hızıyla..Bu fiyata mükemmel özellikler.

BOSCH

BOSCH

Üye
<div class='quotetop'>(KsK OnLiNé &#064; May 25 2006, 02&#58;47 PM) [post=342379]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
N70 kullanıyorum ve diğer telefonlara hız,mp3çalar ve çekim konusunda gerçekten basıyor..Zaten bu telefonlar 7610,6630,6680 birleşimi ve üstüne eklenmiş hali..2mp çekimi süper 20 x zoomu da harika inönüde bir uçtan diğer ucu sorunsuz görüntüleyebiliyor.Üstelik Radyosu da müthiş kalitesi ve kulaklığıyla gözleri kamaştırıyor.Ayrıca bir mp3 çaları var ki sormayın, mp3 atıyosunuz resimini kendi indirip mp3 playera yerleştiriyor.. Hızıda şuan piyasadakilerden çok üstün..Galery geçişleride mükemmel..Ayrıca wireless eklenmiş, kablosuz internet yerlerinde özel ünv.lerde örneğin bedava internet kullanabilyorsunuz hemde uygu hızıyla..Bu fiyata mükemmel özellikler.
[/b][/quote]
yanlış biliyorsun
üzgünüm ki N70 de Wireless yok
dolayısıyla kablosuz bağlantıda mümkün değil
özelliklere biraz daha dikkat edelim

ayazabi

ayazabi

Üye
Tuhaf olan N70 1600x1200 ebatlarında resim çekiyor, 6680 ise 1280x960. Yani N70 daha büyük boyutlu resim çekiyor. Bunun resmin boyutlarına da yansıması lazım ama nedense arkadaşın çektiği resimlerden 6680'in çektikleri Kb olarak daha büyük.
arkadaş doğru söylüyor bu resimler n70in olamaz hem çok kötü hem pixel bakımından 6680 ile aynı.. ama 1600x1200 olması lazım çünkü 6680 1,3 mp
kıyaslaman doğru değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt