mahirmete
Üye
N70 Vs 6680 Foto. Karşılaştırma
<span style="font-family:Palatino Linotype">Arkadaşlar kendi 6680 im ve sevgilim N70 iyle çektiğim fotoları karşılaştırdım (şıp diye aldı kız özendiğim telefonu yaa). Paylaşmakta yarar var.. Bu arada lütfen resimlerin boyutlarına dikkat edin..</span>
6680 1. resim
N70 1.resim
6680 2.resim
N70 2.resim
6680 Flaşlı
N70 Flaşlı
Kendi görüşüm; bence büyük bi farkla olmasada 6680 N70'ten daha net demeyimde daha güzel resim çekiyor.. Tabi vedio ya laf yok çünkü N70 mp4 Ama bişeye dikkat ettim her iki telefonla da televizyondaki bi görüntüyü çekerken 6680 tv'den çıkan ışınları saçıyor ve net görüntü elde edilemiyor. Ama N70 te böle bi durum yok tv'den gayet temiz görüntü elde edilebiliyor. Ama akıl tabi benimki çekmemişim o resimleri koyamadık buraya
Umarım işinize yarar.. Sefgiler saygılar..
6680 1. resim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
N70 1.resim
6680 2.resim
N70 2.resim
6680 Flaşlı
N70 Flaşlı
Kendi görüşüm; bence büyük bi farkla olmasada 6680 N70'ten daha net demeyimde daha güzel resim çekiyor.. Tabi vedio ya laf yok çünkü N70 mp4 Ama bişeye dikkat ettim her iki telefonla da televizyondaki bi görüntüyü çekerken 6680 tv'den çıkan ışınları saçıyor ve net görüntü elde edilemiyor. Ama N70 te böle bi durum yok tv'den gayet temiz görüntü elde edilebiliyor. Ama akıl tabi benimki çekmemişim o resimleri koyamadık buraya
Umarım işinize yarar.. Sefgiler saygılar..