N70 MMc Kart

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kundak89

kundak89

Üye
    Konu Sahibi
N70 MMc Kart
N70 kullanıyorum ama hata veriyor kartta.cektıgım fotograflar bır sure sonra acılmıyor.uzerınde carpı işareti cıkıyor.mesajları hafıza kartında tutuyorum.bazen mesajlar zamanında gelmıyor telefonu acıp kapadıgımda dunden kalma mesajlar patır patır düsüyor.ve mmc kart cok bulunmuyor piyasada nedense? mediamarkt'ta bile.bi onerınız bı bılgınız varsa şimdiden tşk. ederim

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Tele format at hafıza kartı biçimlendir.

kundak89

kundak89

Üye
    Konu Sahibi
soft format attım.hard mı atmalıyım.bilmiyorum ki.süreklı aynı problem..neyse tşkr ederım

..escape..

..escape..

Üye
aynı problem bendede var bazen günde hiç bir mesaj gelmiyor açıp kapayıncao gün gelmeyenler geliyor.Fotoğraflarda da aynı sorun var.Ama bende hard format atıncada geçmedi sen yinede bi yap

fbforever

fbforever

Üye
Sürüm problemli olabilir mi?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
pc den formatı dene

hakan17k

Üye
Ya bende de oluyordu o problem
1. tele format at
2. karta pcden formatla
3. tele taktığında telefonda bozuk falan der format ister taktığında orda bikere daha formatla
4. tele atcağın seyleri kablodan at sorun gidio

bendede x-plore wardı çarpı olan resimleri açıom müzik çalara girio yarısı siyah gösterio var olan müzikleride bozuyordu günden güne

ama bu işlemleri yaptım bidaha bu sorunla karsılaşmadım

xD

--------------- Ekleme ---------------

bide mesajlarda zaten hafıza katını kullanıosan az yawas olur sen telefonun hafızasını kullan

nexus.draco

nexus.draco

Üye
Senin Dediğini Deneyeyim Bakam Hakan Aynı sorun Bendede var çünkü :(

kundak89

kundak89

Üye
    Konu Sahibi
sürüm son sürüm ondan kaynaklanmıyor kı

Mygse

Mygse

Üye
çok yaşadım o sorunu.
2 seçenek var.
1. telefonda sistem hatası var, hafıza kartı ve telefonu formatlamak işe yarıyabilir.
2. Hafıza kartın bozulmuştur. Yenisni al :)

nexus.draco

nexus.draco

Üye
Yok Gene Aynı :(

wuslat_ali

Üye
soft format attım.hard mı atmalıyım.bilmiyorum ki.süreklı aynı problem..neyse tşkr ederım
Kardeşim format atarken FAT olarak at FAT32 olarak atarsan sürekli hata verir.. önce bilgileri pc'ye yedekle sonra bilgisayarımı aç diske sağ tuşla ve biçimlendir de. çıkan küçük ekranda işletim sistemine fat olanı sec sorun kalmaz kardesim:):bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt