n70 mi yoksa n72 imi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

keremerson

keremerson

Üye
SX1'e mi değişmezsin: :D Nokia telefonları asla Siemensle kıyaslamayın. Siemens yerin dibine gçer Nokia karşısında. SX1 Symbian 6.1 N70 ve N72 8.1

N70 daha iyi ama N72'nin görünüşü güzel. Para farkı budan kaynaklanıyor. Ama özellik istersen N70 daha iyidir. N70'i music edition yapma şansın da var normalini.

Bir gün 3G Türkiye'ye gelince görüntülü konuşup çok hızlı internete giricez. bir gün...
:ehe katılıorum..

EXELANS'ın bi lafı wardı:
SX1, Siemens'in bize yolladığı bir işkence aracııı :ehe

ankaragucu

Üye
ARKADAŞLAR BEN N70 KULLANIYORUM VE ÇOK BEYENİYORUM N72 DE KULLANDIM AMA N70 BENİ DAHA ÇOK ETKİLEDİ SSANA TAVSİYEM N70 AL BENCE:oke:

Nazy

Nazy

Üye
N70 İle N72 Arasındaki Farklar;

N70 3-g Teknolojisini Destekler
Fakat N72 Desteklemiyyo.
N70 Çift Kameralı
N72 Çifkamera Yok

Fiziksel Görünşleri Ve Ağırlıkları Farklı
Tiğer Tüm Sistem Özellikler Hemen Hemen Aynı
Eğer N70 İle 72 Arasında Kaldıysanız
3-G Özelliğide Şu An Türkiyede Desteklenmediği
için N72 Daha Karizmatik Daha Hafif Ve Daha Ucuz

Newwave

Newwave

Üye
Ben N70 kullanıyorum n72 yi bir türlü sevemedim n70 derim bence gayet iyi bir telefon.

erenalp

erenalp

Üye
N70 İLE N72 ARASINDA PEK Bİ FARK YOK BENCE N70 DAHA İYİ Bİ ÜRÜN TAVSİYE EDERİM:naughty:

keremerson

keremerson

Üye
Tabikide N70 :yuru:yuru

vavuli

vavuli

Üye
N72 daha karizma telefon

mavibereli

Üye
ben n70 derim herzaman ancak n73 de iyi ama n95 daha iyi birde pahalı olmasa
:(

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
n70 almanı tavsiye ederim

rmzn_rmzn

Üye
bende n72 var gayet memnunum cok guzel sesıne zaten yorum yapmıyorum bıle muhtesem harıka bı telefon n70 ı gelınce tabı n70 de agırlıgı var yanı sekıl anlamında kımse n70 ı ole n70 dıye gecmesın aslına bakılırsa n72 verıp n70 almayı dusunmuyo degılım ama bakacaz kısmet bu arada sormak ıstedıgım bısey var arkadaslar bu n72 nın kapagını degıstırken arkada hanı kamera varya
2 megapıxel yazıyo o bolumde degıstırılebılıyomu

kossovali6161

kossovali6161

Üye
n70 al kardeş ben aldım 3 hafta önce filan hiç pişman değilim bende kararsız kaldım n72 mi die ama n70 al pişman olmazsın.2 tane kamerası olması avantaj ve ekranı daha büyük. neredeyse özellikleri aynı ama n70 daha ağır basıyo!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
n72 bence daha iti

ozi456

Üye
n70 cok guzel bir telefon ben aldım hiç pişman deilim kullanımı kolay zarif bir teleon ayrıca bilgisayarla baglandıgı zaman mukeller seyler yapabiliyorun bence n70....

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşım bence n70

yusufucan

yusufucan

Üye
n70 daha iyi N72 den Çok Zarif Bi Telefon Kendim kullanıyorum Çok Memnunumm

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
n73 ü altı yıldır mı kullanıyorsun:kop: o telefon 2006 da piyasaya çıktı türkiye ye de 2007 de geldi ....:kop::kop::kop:

DarkDragon1

Üye
bende arada kaldım 70 mi 72 ? 72 nin tipi daha güzel ama bilmiom off :D

fanat1

fanat1

Üye
Beyler konuya güzel bir yorum yapıyım yeni n70 n72 arasında kalanlar için n70de 2. kamera var n72 de ise kamera yerne 180 ram var ( n70 de 80 ram ) karar size kalmış hız mı ? ( n72 ) yoksa 2. kameramı (n70) :)) hadi kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

bu arada arkadaşlar n70 in ekranı daha büyük demişler ama n72 görmemişler heralde. Arkadasımda n70 bende n72 var n72 daha hızlı ve video izlenirligi daha yüksek. Arkadasımda n70 için sizin gibi düşünüyordu fakat benim n72 yi gördükten sonra benimkinde 2. kamera var en azından sac düzeltirsin diyor. Sanki 2. kamera başka ne işe yarıyacakda ? 3G gelince aylık 30 tl ye 3G mi alcaksınız her ay :) mantıklı düşünün biraz. Bu arada ben n72 yi 2 sene önce arkadasta aynı zamanda n70 aldı.n70 in tuşlar soyuldu.Bnm telefon hala cam gibi ama gene siz bilirsiniz...

bafralimk

bafralimk

Üye
iki telefon arasında önemli bir fark yok ama ön kamera hariç bazı kişilerin işine yara mıyo ama çağ değişiyo
ön kamera çok işe yarayacak onun için N70 al ama N70 music editionu bulur san daha iyi olur
ses birazdaha kaliteli

Turkstrike

Turkstrike

Üye

Marka Nokia Model N70 Form faktör Candybar Renk Silver
Şebeke:
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, UMTS (3G) Servis 900, 1800, 1900
Bağlantılar:
Bluetooth v2.0 Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Hayır USB Evet Faks / Veri Hayır
Ekran:
Ana ekran Color TFT Renkli ekran 262.144 renkler
Boyutlar:
Yükseklik: 108.8 mm
Genişlik: 53 mm
Kalınlık: 21.8 mm
Çözünürlük 176x208 piksel Dış ekran Hayır
Bellek:
Dahili bellek 35MB Harici bellek Evet Bellek Kartı yuvaları 1 Bellek kartı tipleri MultiMediaCard(MMC)
Temel özellikler:
Pil Lithium Ion 970 mAh (BL-5C) Bekleme süresi 365 Saat Konuşma süresi 3.5 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Hayır Melodiler Monofone, MP3, Polyfone, Realtone / Truetone
Kamera:
Evet Megapiksel 2.0 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel Dijital zum 20x Optik zum Hayır Otomatik netleme Hayır Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Evet Mesaj:
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, MP3 Video oynatma MPEG4
Özellikler:
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar, Reminders Görüntülü görüşme Evet (3G)
Diğer özellikler:
Built in hands free, Voice dial, Voice memo Format
Ağırlık 126 g. Boyutlar (Y x G x D) 108.8x53x21.8 mm.

Marka Nokia Model N72 Form faktör Candybar Renk Black Pink
Şebeke:
GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM Servis 900, 1800, 1900
Bağlantılar:
Bluetooth v2.0 Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Hayır USB 2.0 Faks / Veri Hayır
Ekran:
Ana ekran Color TFT Renkli ekran 262.144 renkler
Boyutlar:
Yükseklik: 108,8 mm
Genişlik: 53,3 mm
Kalınlık: 21,8 mm
Çözünürlük 176x208 piksel Dış ekran Hayır
Bellek:
Dahili bellek 20MB Harici bellek Evet Bellek Kartı yuvaları 1 Bellek kartı tipleri MultiMediaCard (MMC) Temel özellikler
Pil Lithium Ion 970 mAh (BL-5C) Bekleme süresi 260 Saat Konuşma süresi 3.5 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Hayır Melodiler MP3, Polyfone
Kamera:
Evet Megapiksel 2.0 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel Dijital zum 20x Optik zum Hayır Otomatik netleme Hayır Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Hayır Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, MP3 Video oynatma MPEG4
Özellikler:
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar, Reminders Görüntülü görüşme Hayır (3G)
Diğer özellikler:
Voice control, Voice memo Format
Ağırlık 124 g. Boyutlar (Y x G x D) 109x53x21.8 mm.

-Bence N70...:oke:

Üst Alt