N Serisi Telefonlarımızda Playstation oyun oynuyalım :):):) "DETAYLI ANLATIM"

Sponsorlu Bağlantılar

djefsane

djefsane

Üye
    Konu Sahibi
N Serisi Telefonlarımızda Playstation oyun oynuyalım :):):) "DETAYLI ANLATIM"
Çalışan Modeller :
Nokia N95 8GB, N95, N82, E90, N96, N85, N81, N81 8GB,

Çalışma Sistemi :
Programın çalışma sistemi şudur. Palmx (pocket pc lerde ki playstation emulatoru) emulatorunu bir başka emulator kullanarak (styletap) S60V3 Telefonlarca çalıştırır.Aşagıdaki adresden programın resmi sürümünü indirin.

Evet arkadaşlar indirdiniz programı ve c ye kurdunuz (Telefon hafızanıza) Kurulumu yaptıktan sonra aşagıdaki rapid adresinden Palmx i indiriyoruz

Burası çok onemli indirdigimiz palmx in tam olarak bulunacagı klasör şu olacak

E:\Others \ StyleTap \ db \ Palm \ programs \ ppsx \ Games \

Yani indirdiginiz Palm dosyasını db in içine atacaksınız ve şu adresdende Oyunlarımızı indirip games klasorunun içine atıyoruz (indirdigimiz palmx in içinde olan games)

(indirdigimiz oyunlar bin uzantılı olacak dikkat edin buna)

Şimdi ise Styletap programını açıyoruz açtıktan sonra ekranda PPSX görünüyor ve üzerine mouse ile gelip tıklıyoruz.Burasıda çok önemli oyunumuzu uygun yere atmadıysak yada bin uzantılı degilse ppsx görünmüyor.

Şimdi ise Sony Playstation ekranı geldi ve burada bi 3 5 dakika arasında bekliyoruz oyunumuz acılıyor ve takır takır oynuyoruz..

Konu bana aittir. Yukarıda çalışan telefon sürümleri yazılmıştır. bu yüzden n73 de deneyipde çalışmadı demeyin adminler konuyu kapatır ve bunca insanda bundan mahdur kalır.
Knedim denedim ve test ettim direk konuyu hazırlamadım Tekken 3 ve Sonic Heddedog oyunlarını donmadan takılmadan oynadım telefonumda ama siz abartıpda twisted metal 4 felan oynarsanız tabikide açmayacaktır. maximum 50 mb oyunu geçmeyin arkadaşlar. Herkese kolay gelsin diyorum Umarım bi teşekkürü çok görmezsiniz.

Çalıştıramayan arkadaşlar yazsınlar yardımcı olurum.
SAYGILAR MURATHAN ATALAY :d::d::d:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, umt07, tankav ve 11 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:tşk: çok güzel bir paylaşım olmuş saol

nsren

nsren

Üye
Kardeş paylaşım icin teşekkürler. Verdiğin siteden oyunları nasıl indiriyoruz. Ya da bulabilecek başka bir site var mi.

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler..

ore_nore

Üye
ben n95 8 gb denediklerini yaptım ama olmadı bi de programı c ye kurunca e styl tap diye bir dosya açılmıyor anca e ye kurunca öyle bir dosya açılıyor ama yine de olmadı şunu da söyliyim 50 mbtı geçmesin demişsin ama hangi oyunu rardan çıkarsak 200 mblara kadar çıkıyor daha ayrıntılı anltsan şimdiden tşler

ore_nore

Üye
yapmayana yardımcı olacam demişsin ama bekliyorum hiç bi cecap yazmıyorsun psxx tıkladımğımda ekrana bir yazı geliyor ve oyun açılmıyor yardım ....

djefsane

djefsane

Üye
    Konu Sahibi
tabikide yardımcı olacagım . cenazem vardı . arkadaşımın vefatı üzerine ilgilenemedim . öncelikle playstation oyunlarından hugoydu sanırım 67 mb olması lazım . winning eleven 2005 in editlenmiş halide var 49 mb . bunları kullanınız. yüksek boyutlu oyun kullanırsanız sadece sonyplaystation yazısında kalır ve devamı gelmez... ayrıca telefonunuzda 32 mb boş ram olması gerekir. bu ram i ram programlarıyla acabilirsiniz

ore_nore

Üye
öncelikle başınız sağolsun. şimdi pssx tıkladığımda şöyle bir yazı ekrana geliyor; psxx recuires expansion media for it's data files;put media in first slot. acaba bunun nedeni ne olabilir ve bunu nazıl çözebilirim.

tusubasa

Üye
teşekurler kardeşim c ye kuruyo sistemi e oterese kendimizmi kopyalıcaz db nin içinde dosyalar var oda e de olcakmı burda kopyalma varmı

ore_nore

Üye
dostum valla yapamıyoruz resimli ya da video ile açıklama imkanın yok mu

tusubasa

Üye
data mata hata veriyo acaba telefonda data var ondan mı hata veriyo onu silmek lazım

tusubasa

Üye
kardeşim oyunlar açılmıyo 49 mg oyun buraya yuulermısın alaım bu yuksek oyunlatrda dolayı a cılmıyo eralde

muzo55

Üye
teşekkürler ancak palm adlı dosya inmiyor

tusubasa

Üye
palm adlı dosyayı başka yerden indir burda inmiyor ne biçim konu acıyosunuz adam gibi açın c yukle e yukle ne yukluyon adam gibi konu açın

ore_nore

Üye
evet arkadaşlar n95 8gb için emülatörün oyunları görmesini sağladım.styletap programını c'ye yada e' ye fark etmez kurduktan sonra indirdiğiniz palmpsx.zip dosyası içindeki ppsx.prc dosyasını (e yada c içindeki other/styletap/dp nin içine atın.sonrada sonrada palm dosyasını da e kök dizinine olduğu gibi atın oyunları da onun içindeki games klösürne atın böylece oyunlar emülatörde görünecektir ama ben bir türlü çalıştıramadım şöyle bir hata aldım:“FATAL ATTEMPT TO CALL SYSTEM TABLE TRAP 0X8E8 DIRECTLY FROM ARMLET”buna bir çare bulun.

tusubasa

Üye
winin eleven bin oyunları 49 mg gectimi oyunları amultor calıstırmıyo bu arkadasımızda 49mgtan dusuk oyunlar var onları interneten almış oyunları bize verse herturlu calışacaktır 49 mg geçtiği için calıştıramıyoruz romhuster diye adres veriyosun burda kendin oyun indirmemişin

vedat533

vedat533

Üye
saol

ore_nore

Üye
arkadaşlar başka bir emülatör buldum ama ben bundan pek bişi anlamadım isterseniz bakın

yaratk

Üye
arkadaşlar burada düşük mg da oyunlar bulabilrsiniz

--------------- Ekleme ---------------

bide arkadaş orada anlatım yaparken telefonun hafızasına kurun demiş. yanlış söylemiş olabilir.
eğer telefonun hafızasına kurasanız işlemleri c de yapmak zorundasınız
ama arkadaş dosyaları E ye atın diyo yani telefonun kart hafızasına kurmak gerek programı.
benimki yalnızca bir öneri

muratsim67

Üye
kardeş en baştaki dosya pc programı .sen tel hafızasına kur diyosun nasıl olcek o

Üst Alt