Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Rahat oynuyor musun şahsen PowerVR540 ın Adreno 205 ile denk olmadığını düşünüyorum ben ama video da güzelBendemi video çekeyim nePowerVr 540 ve 512 mb ram neler yapabiliyormuş Iphonecular görsün
şu ana kadar bende 2 oyun kastı.Gta 3 son grafik ayarlarında ve Dead trigger tegra grafik ayarlarında.
Rahat oynuyor musun şahsen PowerVR540 ın Adreno 205 ile denk olmadığını düşünüyorum ben ama video da güzel
Dead Trigger nasıl kasıyor yahu
şu ana kadar bende 2 oyun kastı.Gta 3 son grafik ayarlarında ve Dead trigger tegra grafik ayarlarında.
- - - Eklendi - - -
birde Asphalt 7 kendi yaptığım yüksek grafik modunda kasıyor hemde felaket
Dead Trigger nasıl kasıyor yahu
furkanın telefonu gördüğün gibi çalıştıramadığı oyun yok...vazgeçsinler bu sevdadanWouww abim bu nedir yahu Xperia Pro ne imiş de biz bilmiyormuşuz
iPhone 3Gs'de açık uygulamaların gereksizlerini kapatarak (70mb civarı bazen daha fazla ram de boş alan bırakarak) Asphalt 6 , NFS Hot Pursuit, Nova2 -Nova3 , GTA3(bunda biraz kasma oluyor) , Asphalt 7 oyunlarını kasmadan oynuyorum
Nova3 'te çok iyiymiş okadar performans beklemiyordum Pro'dan
Hackless dead trigger oyunu kasmıyo diyodu sanki yada ben yanlış hatırlıyorum
- - - Eklendi - - -
birde Asphalt 7 kendi yaptığım yüksek grafik modunda kasıyor hemde felaket
yazmıştım tekrar yazıyorum.tegra 3 grafik modunda oynuyordumHackless dead trigger oyunu kasmıyo diyodu sanki yada ben yanlış hatırlıyorumbanada önermişti hatta
valla bndeki xperia neoda 256 ram olsa zaten 300 260 felan sistem yiyor.telefon açılmaz yawwwİşte bu da iPhone farkı.256 Mb RAM ile.
valla bndeki xperia neoda 256 ram olsa zaten 300 260 felan sistem yiyor.telefon açılmaz yawww
Linux'un özelliği bu.kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor linux.size kendi bilgisayarımdaki ubuntu ram durumunu göstereyimde gözünüz korksun
Ama şunu da unutmayınki jb olmadığı sürece telefonunuzda iPhone'daki fps'ye asla ulaşamazsınız.
Battery Doctor ile kapalı uygulamaları kapatarak (gereksizleri) 3gs 5.1.1iOS 'taki ram durumunu sana söyleyeyimİşte bu da iPhone farkı.256 Mb RAM ile.
9MM / Asphalt 6 / Modern Combat 3 / Battlefield .. hiç birinde bir kasma yaşamadım.Telefon zorlandı ama kasma yaşamadım.Nova 3 te online ' a girdim nasıl işte ya..2mb internet var.Ama oyun çıldırıyorduAslında Root yapacaksın.SixAsix controller ile oynayacan.O zaman çok daha rahat olur.
Neyse sadece pro değil, Xperia 2011 Serisi telefonların gücünü göstermiş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?