N-gage hakkında kurulum, yardım, hatalar vs hersey

Sponsorlu Bağlantılar

ımdat

Üye
arkadaşlar şunu biraz daha iyi öğrenip insanlara uygulatın. yazılım atmak zorunda kaldım. Hangi dosyalar n-gage hangileri değil, telefon modeline uygunmu, hangi versyonda, kurulacak programlar c mi yoksa e (yığın hafıza) ye mi kurulacak; bunları belirtin!

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
bi dakika n gage kurarken dosyaları kurmak icin tek tek soruyor en son birinde hata veriyor degil mi

Aklıma kısa bir cozüm geldi de

surda dedigimi yapsaydın ya gecmis olsun

Ayrıca ngage s60v3 telefonların hepsine uyumlu(samsung ve sonyler haric)

ımdat

Üye
mstf_l emeğin için teşekkürler benim işlem daha başlamadan bitti ilk dosyada "Güncelleştirme hatası" diye bir uyarı verdi. Telefon hackli sorun yok hata neyden kaynaklandı acaba?:hmmm
Burda söylemiştim. Daha yüklemeye başlamadan hatayı veriyor diye

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
Burda söylemiştim. Daha yüklemeye başlamadan hatayı veriyor diye

İste yüklemeden önce soruları sorar sonra yükler ben soruyor mu dedim galiba yanlış anlamışız ikimizde

bilal66900

Üye
tsk klavyene saglik

55lim

Üye
mustafa bu oyunlar neden ful olmadı fixeside yükle
dim gene demo gene demo önceden kurmustum olmuştu ama bugün neredeyse 4 defa formatı attım kurdum olmadı bir akıl ver bende kalmadı

besim.farhan

besim.farhan

Üye
ben n79 kullanıcısıyım geçen gün kurdum programı bir arkadaşın yardımıyla ama sağolsun devamına yardımcı olmadı. Benim sorunum şu
1ngage klasörune oyunu atıyorum(oyunun adı aynen şu Bounce-BiNPDA.n-gage) sonra ngage'yi menüden çalıştırıyorum çalıştırdığım anda PREPARING INSTALLATION diye birşey çıkıyor bekliyorum biraz sonra şu uyarıyı veriyor file is corrupted. Delete now? yes no diyor yes diyince de on diyince eee klasördeki oyunu siliyor..
Bunun nedeni nedir???? Bilen varsa yardım lütfen
)

Hasan

Üye
Oyunu kurarken installserver ve open4all yamaşı açık olmalıdır oyuna girerken ise open4all yamasını kapat

55lim

Üye
ben n79 kullanıcısıyım geçen gün kurdum programı bir arkadaşın yardımıyla ama sağolsun devamına yardımcı olmadı. Benim sorunum şu
1ngage klasörune oyunu atıyorum(oyunun adı aynen şu Bounce-BiNPDA.n-gage) sonra ngage'yi menüden çalıştırıyorum çalıştırdığım anda PREPARING INSTALLATION diye birşey çıkıyor bekliyorum biraz sonra şu uyarıyı veriyor file is corrupted. Delete now? yes no diyor yes diyince de on diyince eee klasördeki oyunu siliyor..
Bunun nedeni nedir???? Bilen varsa yardım lütfen
)
kardeş kurulumda hata yapmış olabilirsin ben dün 4 defa format attım kurdum olmadı üstteki mesaj benim ama gece ararken fp2 uyumlu fixes ve instal buldum araştır önce bir format çek

besim.farhan

besim.farhan

Üye
kardeş kurulumda hata yapmış olabilirsin ben dün 4 defa format attım kurdum olmadı üstteki mesaj benim ama gece ararken fp2 uyumlu fixes ve instal buldum araştır önce bir format çek

yok ben artık format çekmem telefonuna yeter artık.. Ama az önce bir tane oyun indirdim bu hatalar olmadı bakalım devam edecek mi?

----------Eklendi @ 17:05:33 ---------- Yazıldı @ 17:03:17 ----------

vallaha kuruldu sorunsuz çalıştı:) şimdi bana bi babayiğitin call of duty.n-gage oyunu önermesi lazım:):)

55lim

Üye
open 4all yamayi kapat dili ıngilizce yap smart office ise yararmi bilmem ben şu an memnunum

besim.farhan

besim.farhan

Üye
ama şu sorun var şimdi de.. Oyunun sadece ilk bölümü oynanıyor diğer bölüme geçmiyor??

----------Eklendi @ 17:36:52 ---------- Yazıldı @ 17:35:01 ----------

bounce ilk bölümden sonrasını oynatmıyor? Bide call of duty nerden indirebilirim?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ama şu sorun var şimdi de.. Oyunun sadece ilk bölümü oynanıyor diğer bölüme geçmiyor??

oyun trial o zaman değil

----------Eklendi @ 16:38:50 ---------- Yazıldı @ 16:36:53 ----------

mesaj sorunlu çıkıyor

besim.farhan

besim.farhan

Üye
oyun trial o zaman değil derken?

Hasan

Üye
o iki yama kapalıyken sadece trial oyunlarını yükleyebilirsin oyunun f.ull versiyonunu bulman gerek

besim.farhan

besim.farhan

Üye
nerden bulurum peki?:)

Hasan

Üye
oyun trial o zaman f.ull değil

Dedi arkadaş fu.ll kelimesi yasaklı kelime olduğu için yazdığında silinir

besim.farhan

besim.farhan

Üye
kardeşim bi yardımcı ol da:) n-gage'yi sırf bounce için kurmayı istiyordum şimdi de ilk bölümü sadece oynayabiliyorum..

Hasan

Üye
Dur bekle benim Bounce ngage dosyasını veriyim

besim.farhan

besim.farhan

Üye
tamam kardeşim bekliyorum

Üst Alt