N-gage hakkında kurulum, yardım, hatalar vs hersey

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
smart officeyi yükledim telefon dilini ingilizce yaptim sadece fifa 08 acildi oda acildimi denmez cizgi cizgi seyler var yarisida siyah ne yapmam lazim telefon e5

Fifa 08 de bende de bi sorun vardı öyle digerlerinde oluyor mu

Hasan

Üye
ngage oyunlarının hepsi bende çalışıyo:allalla:

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
fp2 telefonu olan biri konudaki fixes kurmadan bunu deneyebilir mi bende uyumlu cihaz yokta

Ekli dosyalar

deforze

deforze

Üye
e5 de n-gage yi sorunsuz oynamayı başardım oyunlar bölümünde anlatım yapacam oynadığım oyunlar :
1.)brother in arms
2.)resident evil
3.)fifa 08

deforze

deforze

Üye
brother in arms n-gaga 28 mb
brother in arms sis 1.4 mb
farkı anlamıssındır sanırım
birde benim telefonum 320x240 bu yüzden brother in arms 240x320 oldugu için çalıştırmıyor.n-gage de çalıstırıyor.aynı sekilde diger oyunlar içinde geçerli

Hasan

Üye
brother in arms n-gaga 28 mb
brother in arms sis 1.4 mb
farkı anlamıssındır sanırım
birde benim telefonum 320x240 bu yüzden brother in arms 240x320 oldugu için çalıştırmıyor.n-gage de çalıstırıyor.aynı sekilde diger oyunlar içinde geçerli

brothers in arms yüklenirken 48mb oluyo oyun çok kaliteli:oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
biri şu ikinciyi denesin yav

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
üstte ikinci bir fixes var mesajımda yapamayanlardan birisi denesin

murat001994

Üye
benimde n gage sorum var n gage yukluyorum ve n gage uzantılı oyunlarıda n gage klasürene atıyorum ve n gage yı açıyorum oyunlar tam olarak gürunmüyor oyunları açtiğim zaman oyunlar yukleniyor veçılıyor ama eroor diyor yardımcı olursanız sevinirimş teşekur ama ekledigin bu yüntemide deneyeceğim omarım olur

deforze

deforze

Üye
benimde n gage sorum var n gage yukluyorum ve n gage uzantılı oyunlarıda n gage klasürene atıyorum ve n gage yı açıyorum oyunlar tam olarak gürunmüyor oyunları açtiğim zaman oyunlar yukleniyor veçılıyor ama eroor diyor yardımcı olursanız sevinirimş teşekur ama ekledigin bu yüntemide deneyeceğim omarım olur

n-gageyi kaldır n-gage fixes programınıda dosya yöneticisinden sil n-gage 1.10 built programını indir içinde patches de olacak bunları yükle ve o built dosyasında txt li belge var onuda xplorer yardımıyla C:/private/10202be9 klasörüne at sonra smart office programını indir ve yükle sonra telefonun dilini ingillizce yap reset attıktan sonra hafıza kartına n-gage klasörü olustur indirdiğin oyunu bu klasöre at bir tane at hepsini birden atma oyunu klasöre attıktan sonra roompatcherdan yamaları aktif yap n-gage programına gir oyunu yüklesin ama başlatma çıkış yap roompatcherdan yamaları pasif yap tekrar n-gage ye gir oyunu başlat
iyi oyunlar..

sefo

Üye
ya arkadaslar kurdum ama teli ingilizce yapinca calisiyor

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi

sefo

Üye
ya ben bıraktim sildim ugrasamam indirdim oyun indiremedim ingilizce ve turkce indirdim ngage olmuyor telefonu ingilizceye cevi

----------Eklendi @ 15:59:42 ---------- Yazıldı @ 15:55:47 ----------

cevirince aciliyor birturlu olmuyor oyun olmuyor anlamis deyilim fransizcada indirdim o da olmadi niye fransizca derseniz ben fransadayim

----------Eklendi @ 16:00:29 ---------- Yazıldı @ 15:59:42 ----------

olmuyor olmuyor

sefo

Üye
ugrasmiycaktim ugrastim bi fifa oyunu paketin icinde varmis yukleniyor ama acilmiyor bi turlu baska oyun bulamadim direk rapitsiz bi oyun y

----------Eklendi @ 01:50:32 ---------- Yazıldı @ 01:50:01 ----------

yokmu varsa verin deneyecem

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
konuda bütün oyunların direkt linki var

sefo

Üye
tamam bakiyimda direk indirebilirmiyim tele

----------Eklendi @ 13:55:15 ---------- Yazıldı @ 13:53:44 ----------

sagolasin

sefo

Üye
4 tane icinde gösteriyor hafif puslu ama acmaya calisiyorum iniyor acilmiyor 2 tane oyunlar var demo aciliyor ne yapmaliyim yardim

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
n gage fixes ı kurdun mu

----------Eklendi @ 21:06:17 ---------- Yazıldı @ 21:05:15 ----------

bir de telefon ne

sefo

Üye
kurdum n95

----------Eklendi @ 23:27:52 ---------- Yazıldı @ 23:26:32 ----------

bide fixe kurulum deyilmi