N-gage hakkında kurulum, yardım, hatalar vs hersey

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
normal n gage installer ı kuracaksın

Sonrada fixesi bu dosya oyunların tam sürüm olmasını saglar

ozkandzgrn

Üye
arkadaşlar ben OPDA sitesinden sertifika alamıyorum 5 gün oldu başvuru yapalı... o yüzden ngage de yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben OPDA sitesinden sertifika alamıyorum 5 gün oldu başvuru yapalı... o yüzden ngage de yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Konda hacklemen gerektigini ve nasıl yapılcagını anlattım ngage sadece sertifikayla olmaz

ımdat

Üye
mstf_l emeğin için teşekkürler benim işlem daha başlamadan bitti ilk dosyada "Güncelleştirme hatası" diye bir uyarı verdi. Telefon hackli sorun yok hata neyden kaynaklandı acaba?:hmmm

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
n gage installer icindeki dosyalardan biri var heralde
telefonunda hangil uygulamalr kurulu c2doom falan var mı

Uygulama yöneticisinden common libraries gibi kütüphane dosyalarını silmek lazım ama hangisini

Hasan

Üye
:tşk: mustafa bazı prolarda o c2doom un pipsleri falan var bazı prolarda güncelleştirme hatası veriyor

ımdat

Üye
XML data binding, mmssync, contacs group ds plugin, rga apıs and repository files, setting wizard2, welcome, open c lıbssl, standart c++ library, mrtgaming id3lib, AOA, N-Gage, discover n-gage, ncd engine, symbian os pipes, symbian os pıps, symbian os stdıoserver, n-gage installer (hafıza kartı), ngiwebkid, snakers subsonic, ea sports fıfa 08, asphalt3, power python 4 all, standart c++ library common, open clıbssl comon, pıps installer, rompatcer plus diye dosyalar mevcut diğerleri ise n-gage ile alakalı değiller bildiğim kadarıyla:bilmm

Hasan

Üye
c lıbssl, standart c++
librarysymbian os pipes, symbian os pıps,
symbian os stdıoserver,standart c++ library common, open clıbssl comon, pıps installer,

Bunları silmen lazım çünkü ngagede bazı dosyaları var:oke:

ımdat

Üye
sağol ama aynı hata yine çıktı. Silmem gereken başka dosya var mı?:kotu:

Hasan

Üye
XML data binding,rga apıs and
repository files AOA, N-
Gage, discover n-gage, ncd engine, symbian os pipes, symbian os pıps,
symbian os stdıoserver, n-gage
installer (hafıza kartı)
ngiwebkid,

Bunlar hep ngage dosyası ki önceden ngage yüklü müydü

ımdat

Üye
evet versyon atınca bunlarda yüklenmiş oldu

----------Eklendi @ 19:26:09 ---------- Yazıldı @ 19:25:09 ----------

yeni yazdıklarınıda sileyim mi?

----------Eklendi @ 19:30:37 ---------- Yazıldı @ 19:26:09 ----------

bu söylediğin dosyalar arasında pc suite ait dosyalar da var. konuyu iyi bildiğine emin misin?

Hasan

Üye
ngage in yüklediği bütün dosyalar

Gif dosyasına bak ordakilerden yüklü olanları kaldır eskiden ngage yüklemişsin onun dosyaları kalmıştır:oke:

ımdat

Üye
şuna kısaca eski n-gage yi kaldır desenize. bende deminden dosya avlıyorum.:ah

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
bi dakika n gage kurarken dosyaları kurmak icin tek tek soruyor en son birinde hata veriyor degil mi

Aklıma kısa bir cozüm geldi de

Hasan

Üye
onun için baya uğraşmak lazım ama bazılarında bi kere soruyor

ımdat

Üye
hasane 51 söylediğin dosyalardan biri galiba ekranla alakalıydı. şimdi kızağı açtığımda ekran yine yan kalıyor, ne yapıcam şimdi arkadaşım, sana verdiğin bilgiden eminmisin diye sordum? ben bu ekranı şimdi nasıl düzelticem:vur

----------Eklendi @ 23:23:48 ---------- Yazıldı @ 23:22:10 ----------

kısaca eski n-gage dosyasını kaldır demen yeterliydi. Ekran ayarım bozuldu.

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
ekranla alakalı dosya oldugunu sanmıyorum orda ama hangisini sildikten sonra oldu ya format atacaz yada tekrar o dosyayı kurup bi daha n gage e ugrasacaz

ımdat

Üye
format çözmüyor tekrar yazılım gerekli

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
formatla telefon düzelmedi mi

Üst Alt