bi dakika n gage kurarken dosyaları kurmak icin tek tek soruyor en son birinde hata veriyor degil mi
Aklıma kısa bir cozüm geldi de
Burda söylemiştim. Daha yüklemeye başlamadan hatayı veriyor diyemstf_l emeğin için teşekkürler benim işlem daha başlamadan bitti ilk dosyada "Güncelleştirme hatası" diye bir uyarı verdi. Telefon hackli sorun yok hata neyden kaynaklandı acaba?![]()
Burda söylemiştim. Daha yüklemeye başlamadan hatayı veriyor diye
kardeş kurulumda hata yapmış olabilirsin ben dün 4 defa format attım kurdum olmadı üstteki mesaj benim ama gece ararken fp2 uyumlu fixes ve instal buldum araştır önce bir format çekben n79 kullanıcısıyım geçen gün kurdum programı bir arkadaşın yardımıyla ama sağolsun devamına yardımcı olmadı. Benim sorunum şu
1ngage klasörune oyunu atıyorum(oyunun adı aynen şu Bounce-BiNPDA.n-gage) sonra ngage'yi menüden çalıştırıyorum çalıştırdığım anda PREPARING INSTALLATION diye birşey çıkıyor bekliyorum biraz sonra şu uyarıyı veriyor file is corrupted. Delete now? yes no diyor yes diyince de on diyince eee klasördeki oyunu siliyor..
Bunun nedeni nedir???? Bilen varsa yardım lütfen
)
kardeş kurulumda hata yapmış olabilirsin ben dün 4 defa format attım kurdum olmadı üstteki mesaj benim ama gece ararken fp2 uyumlu fixes ve instal buldum araştır önce bir format çek
şimdi bana bi babayiğitin call of duty.n-gage oyunu önermesi lazım

kardeş kurulumda hata yapmış olabilirsin ben dün 4 defa format attım kurdum olmadı üstteki mesaj benim ama gece ararken fp2 uyumlu fixes ve instal buldum araştır önce bir format çek
ama şu sorun var şimdi de.. Oyunun sadece ilk bölümü oynanıyor diğer bölüme geçmiyor??