N-gage hakkında kurulum, yardım, hatalar vs hersey

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
telefondan giriyom link biraz garip olmus :allalla:

sercantim

Üye
youtube [h=1]Samsung i8510 üzerinde çalışan modifiye MovingBall uygulama[/h]

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
ekranın heryerine geldim ama link yine yok

sercantim

Üye

vodk@

Üye
ya bu n-gage bende 6-7 aydır yüklüydü nolduysa dün girdim açmadı.. oyuna girmeye çalışıyrum ama hafıza kartında oyun bulunamadı diyo.. silip tekrar yükledim gene aynı ata ... bilen varmı bunun çözümünü

Hasan

Üye
ya bu n-gage bende 6-7 aydır yüklüydü nolduysa dün girdim açmadı.. oyuna girmeye çalışıyrum ama hafıza kartında oyun bulunamadı diyo.. silip tekrar yükledim gene aynı ata ... bilen varmı bunun çözümünü

C: private:20007b39 burdan oyun save dosyaları var klasörü yedekle ngage i kaldır bi daha yükle oyunlarını yükle yedeklediğin klasörü c private ye at:oke:

vodk@

Üye
C: private:20007b39 burdan oyun save dosyaları var klasörü yedekle ngage i kaldır bi daha yükle oyunlarını yükle yedeklediğin klasörü c private ye at:oke:

saolasın valla olud :) save dosylarını görmedi gerçi ama çalışması önemli olan=)

Hasan

Üye
save dosyalarını görmesi lazımdı ama :(

vodk@

Üye
bilmyorum farklı versiyonunu yükledim belkide ondandır neyse bunada şükür:)

sercantim

Üye
arkadaşlar şimdi samsung i8510 için nasıl yükleyeceğimi söleyecek biri varmı

mstf_l

mstf_l

Üye
    Konu Sahibi
dostum videodakinin n gage le alakası ne anlamadım adam bi sensor uygulamasıyla topu oynuyor

sercantim

Üye
dostum orda bir yerde gördüm i8510 a kurmuşlardı ngage gece uykulu yanlış göndermişim

----------Eklendi @ 02:06:36 ---------- Yazıldı @ 02:03:17 ----------

erenrtyfgh

Üye
arkadaslar hespını yaptın ngage kuruyodum dosya bozuk dedı

besim.farhan

besim.farhan

Üye
n79'a sakın yüklemeyin sistemim çöktü çünkü bu yüzden ! Tabi faydan olmuştur diğer kişilere emeğine sağlık..

deforze

deforze

Üye
smart officeyi yükledim telefon dilini ingilizce yaptim sadece fifa 08 acildi oda acildimi denmez cizgi cizgi seyler var yarisida siyah ne yapmam lazim telefon e5

Üst Alt