N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

frenzo

Üye
gençlik.
1 dosyalar iniyor
2 anahtarüreticinin ingilizcesini garmin_anahtarüreteci.rar olarak yazıp indirin.
3 n95 8gb ı olanlar.usb takınca pc suit değil de veri aktarımı diyin öyle install edin.

----------Eklendi @ 02:43:33 ---------- Yazıldı @ 02:42:08 ----------

anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz .... bu kısım açılmıyor hata veriyor yardımcı olabilirmisin

garmin_ den sonra anahtarüreteci nin ingilizce kısaltmasını yazın indirin.

esiroglu

Üye
arkadaşım evvela çok teşekkür ediyorum çok harika oldu tamamen kurabildim gps işinide hallettim gps işi şöyle oluyor
UNL.TXT DOSYALARINI ZİPLE SIKIŞTIRIYORUZ VE ZİPİN İÇİNE GİRİP .TXT UZANTISINI SİLİYORUZ DAHASONRA KLASÖRE ÇIKART DİYORUZ SONRASINDA GARMİN KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIYORUZ HEPSİ BU KADAR

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Opda üyeliği olupta .cer ve .ky dosyalarını indiremeyen benimle iletişime geçsin kendi adlarına indirilir ve istedikleri siteye upload edilir

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Teşekkür

serhat güneş

Üye
tsk...

~uSeR~|TM|

~uSeR~|TM|

Üye
~Tesekkurler~ Saol|:tşk:

ertanozgun16

Üye
nasıl yükledinizde kullanıyorsunuz kardeşim kaç defadır indiriyorum yok telefon desteklemiyor kurumu bilen varsa anlatsında bileyim kafayı iyecem [email protected] yardım edecek arkadaşa teşekkürler

turankoyun

Üye
arkadaşlar bu kısımın nasıl uygulandığını yapamadım. yardımcı olursanız memnun olurum. anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.
Simdi program bize iki tane kod veriyor. Bu kodlardan üstteki kodu bir notpade kopyalayıp notpadin ismini SW.UNL alttaki kodu başka bır notpade yapıştırıp bu notpadinde adını GMAPSUPP.UNL yapıyoruz.

Programdan exit ile cıkıyoruz ve tekrar telefonu veri aktarım modunda pc ye bağlıyoruz veya hafıza kartımızı pc ye takıyoruz kart okuyucu ile. İsimlerini değiştirdiğimiz notpad dosyalarını hafıza kartımızın içindeki Garmin klasorünün içine yapıstırıyoruz

nazlıı07

Üye
arkadaşlar bi sorum olacaktı yardım eder misiniz

mstf_l

mstf_l

Üye
soruyu sorsan su anda cevaplıyor olurdum

Üst Alt