Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.
anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.
burasını nasıl yaptınız arkadaşlar yaaa???
cuneyt_FB
Üye
ben e 71 kullanıyorum kurdum sorunsuz ca ama şöyle birşey var güvenlik nedeniyle çalıştıralamıyor diyor ne yapmam gerekiyor : )
xavier_01
Üye
paylaşım için sağol üstad deneyelim bakalım...
chadear
Üye
garmin_ den sonra k e y g e n.rar (harfler arası boşluğu silerek) yazın
garmin_ den sonra k e y g e n.rar(harfler arası boşluğu silerek yazın)
TCDDYOLCU
Üye
Teşekkürler arkadaşlar
yeni tele deniyeceğim
umarım becerebilirim
murat0068
Üye
bi denemek lazım
toprak12345
Üye
bu dosyaların tamamını başka siteden veya bu siteden upload edebilecek varmı? rapid tamamen delirdi (dosya indirilmiyor)
N95AVCI
Üye
slm arkadaşlar anahtar dosyasını bulamıyorum lütfen yardım
cuneyt_FB
Üye
thanks dahili gps i gördü sonunda yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdi harita kaldı
rkap
Üye
bakalım
resulucar
Üye
Arkadaşlar lütfen şu linkleri rapidshareye vermeyn . Bi süre sonra kırık oluyo Herkeze iyi geceLer.
witness_37
Üye
anahtar kart dosyası nedir hacıı yaaaaaaaaaaaa
hamdibakin
Üye
Anahtar dosyası linki çalışmıyor
haksu1129
Üye
deneyeceğiz bakalım... şimdiden teşekkür...
hamdibakin
Üye
hay allah razı olsun
kızmaz
Üye
abim şu card idimiz den sonrasını anlamdım biraz açıklaya bilirmisin
--------------- Ekleme ---------------
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar bu program inmiyor link kırık galiba
zijarzijar
Üye
usta samsung gt8530 olurmu bu?
ımdat
Üye
arkadaşlar not belgelerinin uzantıları txt olmayacak. anlatımdaki gibi unl yapın. o zaman uzak gprs ten etkili gprs seçeneği görünecektir. Anlatımı yapan arkadaşa teşekkürler ama anlatım biraz daha iyi olabilirdi