N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz .... bu kısım açılmıyor hata veriyor yardımcı olabilirmisin

884226

Üye
nokia n96 da işe yarıyormu ya arkadaşlar birde bende hrita var türkiye haritası olmasa çıkmaz demi oda çıkıyor yanlız bi türlü beceremedim ben bu navigasyonu uyduyla anlaşamdık konumum diyorum onu bil egöztermiyor gps bekleniyor diyor eger kapatmayım sabaha kadar bekleyecek utanmadan bu n96 da navigasyon nasıl çalıştırılıyror nasıl kullanılıyor bilen gören anlata bilen varmı acaba ??? eklentiler kurmam gerekenler neler ?

slm emeginize teşekkürlerde bu navığasyıon lınkler ölmüş arkadaşlar yenınde yüklermisiniz yada msn adresımden yardımcı olurmsunuz bend en95 düz var navıgasyon kuramadım lütfen yardım erkan çarpuk
ultraslan.52.erkan@hotmail.com

godorof

Üye
Arkadaşım anahtar dosyasının linki kırık... Onun için deneyemiyorum programı yardımcı olursan sevinirim.. SAygılar

anahtar dosyası:S linki yenilesen baba yaw

adil99

Üye
anahtar dosyasının linki bozuk lütfen yardım et herşey boşa gidecek

anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar BU DOSYA BULUNAMADI DİYOR RAPİDESHTE ARKADAŞ NASIL OLACAK HER ŞEY YAPTIM ANAHTAR OLANI İNDİREMİYORUM Bİ YARDIMCI OL BİLEN VARSA BENİ EKLEYE BİLİRMİ MSN e_v_44@hotmail.com yardımlarınızı acil bekliyorum ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER LÜTFEN YARDIM

Ben dediklerinizi aynen yaptım ancak en son aşamada ayarda bir sorun oldu. sorun şu: ayarlar bölümüne girdim ve sistem dosyasını açtım,uzak gps ye girdim ancak karşıma sizin dediğiniz gibi bir seçenek gelmedi(Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz.) böyle bir seçenek yok.sadece yeni gps yi etkinleştir.diye bir şey çıkıyor ne yapmam gerek lütfen yardım edin.

Bu program şuanda kullanılamıyor sanırım bilgisi olan varsa cevap versin lütfen..
Aynen yaptım denenleri gps i bulamıyor uzak gps modundan başkamodda yok zaten..

suriri

Üye
Herşey tamam.bi gps yi tanıt işi olmadı onuda bi halletsek

kardeşim menude garmin programı gözükmüyor

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bn yükledim menüde garmin gözükmüyor lütfen yardım edin e-mail;fatih_006@msn.com

ReNeVaL

Üye
card ID dediğiniz yerde blamıyorum (

dostum card ıd için numara aldıgımız lınk kırık

garmin ******
file2upload.net/download/24231/garmin-******.exe.html]garmin-******t[/url]

garmin aktifleşrtirme

isbey_77

Üye
dediğin hepsini yaptım ama gps'i eşleştiremedim haritada bi sorun var