bende n 95 var ama uzak gps i bir türlü dahili gps yapamadım ? "uzak gps" e giriyorum "yeni gps i eşleştir" diyorum "gps cihazi aranıyor" diyor "gps cihazı bulunamdı" diyor ? yardımcı olursan sevinirim
arkadaslar türkiye haritasını yüklüyorum ama harita görünmüyor neler yapmalıyız haritalara girdiğimiz zaman no map yazıyor yane harita yok diyor verdiğiniz linkteki haritayı yükledik ama olmadı nasıl bir şey yapmamızı önerirsiniz şimdiden teşekkürler...
Merhaba
Hiçbir sorun yaşamadan kurdum ve çalıştı. Ancak her seferinde bluetooth gps arıyor önce. Sİsteme gitip değiştirmek gerekiyor. Ve kurulumdan sonra gpsr kullanarak bir bağlantı kurdu. Sanırım imei numarasını biryerlere gönderdi. Güzel bir program yol tarifi de çalışıyor.
Program için teşekkürler. Bilgi vermek isterim google haritalar da n95 te çalışıyor. Bildiğim kadarıyla ücretsiz. Ancak yol tarifi kısmını ben çalıştıramadım.
arkadaşlar ben ilk defa sisteme dün üye oldum ve 9.sayfadaki arkadaşın yazdıklarını harfiyen uyguladım ve hiç bir sorun olmadan programı yükledim zannedersem program çalışıyor ama ben çalıştıramıyorum öğrenmek istediğim şey bu programda bulunduğum yeri tespit edebiliyormu veya gitmek istediğim adrese ben götürebiliyormu bunu sesli yapabiliyormu. birde sürekli "DAHA İYİ GPS DOĞRULUĞU BEKLENİYOR" uyarısı veriyor çözümleriniz ve paylaşımlarınız için şimdiden ellerinize sağlık
arkadaşlar pc bilgim biraz zayıf bana yardımcı olursanız sevinirim linke tıklıyorum iki seçemek çıkıyo ikisinide beceremedim yani indiremedim ne yapmam lazım n95 var bende ama kuramıyorum navigasyonu şimdiden teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
ha bide bu programı kullanınca kontör gidiyomu bilmediğim için soruyurum kusura bakmayın
merhaba arkadasım .. dediklerinin hepsini harfiyen yaptım.. garminede girdim sadece en sonda söylediğin gibi:
"En son olarak programa dahili gps’i göstermemiz kalıyor. Bunun için programı açıyoruz. Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz."
ibaresindeki gibi bir yazı yok bende.. yani garminden ayarlar-sistem girdikten sonra UZAK GPS yada DAHİLİ GPS (EKLİ GPS) diye bir seçenek yok..
UZAK GPS in içine girince GPS BİLGİSİ başlığı altında "yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir" yazıyor, hemen altındada "yeni gps eşleştir diye bir buton var.. onuda tıklayınca gps bulunamadı diyor.
inanın forumdaki her noktayı okudum ama bi sonuca ulasamadım ve telefondan soğuyorum git gide.. yardımlarınızı bekliyorum.. iyi çalışmalar...
programı az önce kurdum ellerine sağlık birde kullanımı hakkında detay bir bilgi varsa döküman olarak paylaşırsan sevinirim dostum
--------------- Ekleme ---------------
bu arada pek çok arkadaş dahili gps sorunundan bahsetmiş şimdi ben n95 8gbyte da sorunsuz yükledim.Sorun yükleyenler dosyalarının isimlerini şöye değiştirsinler.
Bilgisayarıma çift tıklayın.Yukarıdaki menüden araçlar klasör seçenekleri görünüme gelin oradaki bilinen dosyalar için uzantıları gizle kısmı işaretli ise işareti kaldırın.Daha sonra masa üstünde herhangi bir boşlukta sağ tıklayın yeni>metin belgesi seçeneğini seçin.Oluşturduğunuz metin belgesine dosyasında oluşturduğunuz anahtarı yazın ve arkadaşın yazdığı isimleri doyaya verin(Masa üstündeki dosya) Sonra bu dosyaları garmin klasörü içine atınsorun çözülecektir.Umarım anlatabilmişimdir.Bu dediklerim n95 8gbyte da sorunsuz işledi bilgilerinize...
ben yükledim hem gps seçemiyosun germiyenden başka gps seçemessin diyo du şimdide programı açıyorum gps aranıyo bulunamadı tekrar diyo hayır ara diyince program kapanıyo tel n95 8gb
ben yükledim hem gps seçemiyosun germiyenden başka gps seçemessin diyo du şimdide programı açıyorum gps aranıyo bulunamadı tekrar diyo hayır ara diyince program kapanıyo tel n95 8gb
En son olarak programa dahili gps’i göstermemiz kalıyor. Bunun için programı açıyoruz. Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basıyoruz. Böylece elimizde son derece güncel bir gps harita programımız oluyor.
Anlattıklarımı harfiyen yerine getirirseniz son derece kullanışlı bu programı bütün özellikleriyle kullanabilirsiniz.
İyi yolculuklar. soru ve sorunlarınız için mesaj atın.
tmm herşeyi yaptım ama dahili gps çıkmıyo, onu göstermek için telefondan başka bi ayar yapmak mı lazım n95 8