n 808 hakkında görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
n 808 hakkında görüşleriniz
n8 kullanıyorum arkadaşlar. Symbiandan vazgeçmemek için 808e geçmeyi düşünüyorum. Hız kalite ve kullanış olarak n8i aratır mı takılma donma olayı çok fazla oluyor mu . Ayrıca symbian olması yüzünden tercih ediyorum başka işletim sistemi düşünmüyorum o yüzden o paraya daha iyi cihazlar alınabilir belki ama istemiyorum :) birde sanalpazar diye bir siteden alacağım güvenilirliği hakkında bir fikri olan var mı ? Şimdiden çok çok teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

birde 808de radyo kullanarak çal özelliği var mı :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
hizlial.com da 699tl ye su an satışta.

Forever Symbian:D

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
achambo

achambo

Üye
alma alma alma verdiğin paraya yazık

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
üretimden kalktı zaten uzun bi zaman dayansın diye alıyorum . Fiyatıda öyle çok uçuk değil uygun yani :)

achambo

achambo

Üye
uzun zaman dayansın diye mi ömrü bitti neredeyse telefonun

siegfried

Üye
n8 kullanıyorum arkadaşlar. Symbiandan vazgeçmemek için 808e geçmeyi düşünüyorum. Hız kalite ve kullanış olarak n8i aratır mı takılma donma olayı çok fazla oluyor mu . Ayrıca symbian olması yüzünden tercih ediyorum başka işletim sistemi düşünmüyorum o yüzden o paraya daha iyi cihazlar alınabilir belki ama istemiyorum :) birde sanalpazar diye bir siteden alacağım güvenilirliği hakkında bir fikri olan var mı ? Şimdiden çok çok teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

birde 808de radyo kullanarak çal özelliği var mı :)

Eylül ayinda alali bir yil olacak..
Ben de ayni durumda idim, N8 den sonra ne alabilirim diye
düsünüyordum ...
N 808 de, N8 özeliklerinin aynisi + fazlasi var (teknik özellik-
lerini yazmaya lüzum yok, internette zaten mevcut)
Sordugun özellik te mevcut (radyodan cal) !
Heralde fiyati cok ucuzlamistir..
Not : saglam bir adresten alman daha iyi olur !

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Sanalpazar.com kendisi satıyorsa al.
Yoksa alma git doğubanktan al.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
808 tabii ki daha iyi n8 den :oke:

caprice77

caprice77

Üye
hızlıaldan aldığında 500 tl üzeri alışverişlerde 100 tl world puan veriyor cihaz 599 tl ye geliyor avantajix ten 10 tl gibi para iadeside var cihaz toplamda 590 tl gibi bir rakama 12 taksitle alabilirsiniz.

Ben aldım şu anda güncellemelerini yapıyorum.

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
Eylül ayinda alali bir yil olacak..
Ben de ayni durumda idim, N8 den sonra ne alabilirim diye
düsünüyordum ...
N 808 de, N8 özeliklerinin aynisi + fazlasi var (teknik özellik-
lerini yazmaya lüzum yok, internette zaten mevcut)
Sordugun özellik te mevcut (radyodan cal) !
Heralde fiyati cok ucuzlamistir..
Not : saglam bir adresten alman daha iyi olur !

tamamdir dostum teşekkür ederim bu yorumun üstüne çok iyi geldi . Siteden yana sıkıntı yok gibi arayıp soruyorlar falan güvenilir geldi bana sipariş verdim. Inşallah uzun bir süre daha symbianda symbian :)

- - - Eklendi - - -

uzun zaman dayansın diye mi ömrü bitti neredeyse telefonun

sıfır aldım ama dostum :) ömrü bitti derken işletim sistemi olarak diyorsan onda sorun yok symbian kendi kendine yeter ;)

- - - Eklendi - - -

hızlıaldan aldığında 500 tl üzeri alışverişlerde 100 tl world puan veriyor cihaz 599 tl ye geliyor avantajix ten 10 tl gibi para iadeside var cihaz toplamda 590 tl gibi bir rakama 12 taksitle alabilirsiniz.

Ben aldım şu anda güncellemelerini yapıyorum.

:) vay be sen benden daha ucuza almışsın ben bilmiyordum o kadarını :) neyse sağlık olsun ya :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
sen kaça aldın?

achambo

achambo

Üye
tamamdir dostum teşekkür ederim bu yorumun üstüne çok iyi geldi . Siteden yana sıkıntı yok gibi arayıp soruyorlar falan güvenilir geldi bana sipariş verdim. Inşallah uzun bir süre daha symbianda symbian :)

- - - Eklendi - - -

sıfır aldım ama dostum :) ömrü bitti derken işletim sistemi olarak diyorsan onda sorun yok symbian kendi kendine yeter ;)

- - - Eklendi - - -

:) vay be sen benden daha ucuza almışsın ben bilmiyordum o kadarını :) neyse sağlık olsun ya :)

öyle diyodum zaten sosyal ağlar için bile yetersiz bence symbian. uygulamaların da arkadaşların kullandıklarının çoğu yok olanlar da görünüm olarak kötü(whatsapp gibi)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
evet uygulama eksiği çok olan uygulamaların/oyunların sürümleri eski :oke:

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
Dostum mail geliyo mu evet. Çağrı sms var mı evet. internet bağlantısı var mı evet. Sosyal sitelere opera ile giriyorum ben o kadar kullanıyorum yani öyle çok aktif değilim yetiyo bana. Şarj olayıda bence ortalamanın yine üzerinde. Malzeme olarak sağlam. Ve buraya dikkat " symbianda her neyi nasıl istiyorsam o şekilde yapabiliyorum " . Bunu diğer sistemler sağlamıyor bana, o yüzden vazgeçmem symbian varsa sorun yok :) oyun uygulama falan öyle pek sorun değil yeteri kadarı var zaten dahası bana lüx zaten gerek yok :) multimedya özellikleride cabası kalır :) yinede teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

evet uygulama eksiği çok olan uygulamaların/oyunların sürümleri eski :oke:

olduğu kadar be kardeşim sıfır olsun bozulma sorunu olmasın diye aldım. Eski olanlarla idare ederim artık :)

technicker

technicker

Üye
güzel tercih yapmışsın . Ben kırmızı 808'imi satıp l820 aldım . Kamerayı hiç açasım gelmiyor.

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt