N 73 şarj sorunu lütfen yardım tüm n 73 kullanıcılarının ortak sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taner243

Üye
    Konu Sahibi
N 73 şarj sorunu lütfen yardım tüm n 73 kullanıcılarının ortak sorunu
merhaba arkadaşlar 2. el n 73 aldım ama sorunlar pesimi bırakmıyor telefonu aldığım günden beri sarjım 1 gün gidiyor önce bataryayı dolduruyorum görünüyor sonra birisi arayınca batarya boş deyip tlfon kapanıyor tekrar tlfonu açınca batarya dolu görünüyor ne yapmalıyım bu nedenle 2 kez bataryayı değiştirdim ama yine sonuç aynı LÜTFEN YARDIMCI OLUN

intoman

intoman

Üye
arkadaşım bendede n73 var hiç 4 günden aşşa şarj bittiğini görmedim ben 3,5 senedir kullanıyorum telefonu hemde
özellikle test ettim yolculuğun başında mp3 açtım kulaklıkla 13 saat sonra durdurdum ve 2 gün daha dayandı şarj ... :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bendede aynı sorun var kardeş dolduruyorum doldurdugum gün içinde şarzı bitiyo bataryayı degiştirecem ama çok para istiyolar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Internete giriyor ve onu beklemeye alıp msn e giriyorsan gün içinde biter :) Ben hem msn hem internet hem de müzik dinliyorum 12 saat gidiyor :) Bazı oyun veya programlar çok şarj harcayabilir ... Ama sorun senin bataryada onu değiştirip orijinal alman lazım ben de Cin mali aldım 4 saatte batarya bitti ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşım senin batarya orjinal değilse ondan benim tel hiç elimden düşmez ama 1 günden aşağı bitmez batarya

mscp

Üye
benim batarya orjinal olmasına rağmen aynı sorun war yardımlarını bekliyorum., sorun benim kafasız telefonun kafasında mı yoksa yapmam gereken ayarlar mı war..?
cewaplarınızı bekliyorumm..

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
arkadaşlar batarya orjinal olacak tabi ama şarj aletininde orjinal olması gerek watsız şarj aleti alındığında bataryayı tam doldurmaz dolu der ama hemen biter orjinal şarj aleti ile şarj etmeniz gerekir.

pruva

Üye
arkadaşlar batarya orjinal olacak tabi ama şarj aletininde orjinal olması gerek watsız şarj aleti alındığında bataryayı tam doldurmaz dolu der ama hemen biter orjinal şarj aleti ile şarj etmeniz gerekir.

arkadas haklı aynı sorun bende vardı benim n86 yı ne kadar sarj edersem edeyim birisi arayınca hemen sarjı bitiyordu batarya orjinal olmasına ragmen orjinal sarjını kullanmaya basladım 5 günün altına inmiyor orjinal sarj aleti cok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt