Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.10 yükledim oldu,üstüne 2.20 yükledim trial oldu..yeniden yükleme yapsamda bu sefer 2.10 u yine trial oluyor...
süperüyeyim
Üye
malesef Türkçe olmuyor arkadaşlar ben size gdesk öneririm çok kullanışlı her türlü ayarlamayı yapabilirsiniz hemde Türkçe
typerremzi
Üye
teşekkürler
ertankoca
Üye
yha ben bunu kurdum üstüne 2.20 kurdum sonra tekrar 2.10 kurdum ve trial dio nasıl yapcam acaba bilen varmı
uğur55
Üye
eyvallah
halitttt
Üye
teşekkürler
hayalci_23
Üye
çok teşekkürler. olanı 5800 a yükledim sorunsuz çalışıyor...
Latturk
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar bu yazıyı yukleyemeyen arkadaşlar için yazıyorum. V.2.20 yi yuklemeyin. V.2.10 olan versiyonu yükleyin.
Hata yapıpda tekrara dönemeyenler eger istiyorlarsa illa ki.Kısa yoldan telefona format atın.Her seyinizi yedekleyin.Hard format atin.Format atmasını bilmeyenler burdan nasıl atcaklarını ögrenebilirler.
B-A-R-O-N
Üye
n 97 de calisirmi bu
kemmmal
Üye
tşk
kıvanceses
Üye
baba buyuksun
insomniac_tr
Üye
ya kurdum ancak temalar arasında çıkmadı
--------------- Ekleme ---------------
tamam oldu. saol arkadaşım paylaşım için teşekkürler
o diyor ki kiliti açmak için çevirin anlamında. Demek ki sende yapmışsın.
Ben dün yeni frimware kurup telefonu formatladım. Ve ilk olarak sertifikalayıp 2.10 kurunca kuruldu. Bunun üzerine gözümü karartıp 2.20 yi kudurm. Şu an bu temadan başkasını kullanmıyorum nerdeyse.