Haber Müzik+ Windows Phone Uygulaması Beta Programı Başvurusu

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Büyük bir zevkle kullanıyorum çok iyi olmuş mağazaya yorumumuda bıraktım.
Bencede Telefondaki müzikleride çalmalı

beats

beats

Üye
Öncelikle elinize sağlık ve kolay gelsin, tam yerinde geliştiriciye sorayım. Uygulamanın içerisine stop tuşu eklemek mümkün mü ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kendi müziklerimizide dinleyebilmeliyiz

pirenuri

pirenuri

Üye
Programı indirdim 2-3 dakika dolandım . Gerçekten süper bir tasarım olmuş. Veri tabanı da sağlam ama biraz daha geliştirilebilir bir de geri dönüşlerde müzikte kasma yapıyor. Beğenmekle kalmadım ayrıca gururlandım ya teşekkürler

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hemen ilk izlenimimi belirteyim . Arayüz gayet güzel . Ayarlar bölümü henüz aktif değil . Geliştirileceği yazıyor . Bu arada şu anda telefondaki müzikleri dinleyemiyoruz , bunun eklenmesi şart . Ayrıca müzik dinlerken bir alt menüye geçiş yapıldığında parçada takılma oluyor . Şimdilik bu kadar inceledikçe gördüğüm eksiklikleri buradan ve geliştiriciye mail yoluyla beliritirim:) Bu arada bişey sormak istiyorum geliştirici arkadaşa . Bu müzikler youtube parçaları mı yoksa belli bir sunucuya yüklenmiş yada soundcloud tarzı bir sitede bulunan parçalar mı ?

Üstteki yoruma eklemeler yaptım . Bir de yeni bir yarı-bug keşfettim . Bazen ilk tıklamada parçayı çalmıyor . Uygulamanın menüsüne dönüp parçaya tekrar tıklayınca açılıyor . Bu arada sanatçı ve parça arşivi çok büyük . Çok hoşuma gitti . Şu ana kadar henüz bulamadığım parça , albüm veya sanatçı olmadı . Uygulama menüsünde gezinirken alttan kaydırarak parçayı istediğimiz gibi ileri-geri sarabilme olayı çok iyi düşünülmüş :)

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
Bu arada uygulama bence çok veri kullanıyor 3 şarkı dinledim birisini yarıda kapattım 62 mb kullanmış

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu arada uygulama bence çok veri kullanıyor 3 şarkı dinledim birisini yarıda kapattım 62 mb kullanmış

Bende farkettim ama parça kalitesinden kaynaklanıyor . Ben parçaları dinledim . Büyük ihtimalle 192 kbps hatta 320 kbps . Bayağı kaliteli . Az önce o yüzden sordum parçaların kaynağı neresi diye . Youtube parçalarının videodan çevrilme olduğu için kalitesi düşüyor kbps değeri yüksek görünse de .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
emreeozden

emreeozden

Üye
Uygulama içindeki alttaki süreler tam görünmüyor bide bazen ekran kilitleyince şarkı takılıyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende başvurdum :)
Da bana link gelmedi geçmi kaldım acaba :(

Rainesto

Rainesto

Üye
Benden farkettim ama parça kalitesinden kaynaklanıyor . Ben parçaları dinledim . Büyük ihtimalle 192 kbps hatta 320 kbps . Bayağı kaliteli . Az önce o yüzden sordum parçaların kaynağı neresi diye . Youtube parçalarının videodan çevrilme olduğu için kalitesi düşüyor kbps değeri yüksek görünse de .

Mixradiodada kaliteli ama bu kadar kullanmıyor

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeşim program gerçkten hoş olmuş fakat 3 4 sanatçı aradım bulmadı hiçbirini ozellıkle müslüm gürsesi nasıl bulmadı diğerleri neyse dielım çalısmıor sandım deneme amaçlı ceza yazdım onu buldu music sense nin launcher deılde sistemsel olarak biraz bakmnız lazım bence netin çok yawaş olduğu yerlerde bile çaldırıor 128kb de kalite seçiminide koymanı isticem sende 3 kademeli olarak yada düşük iyi olarak

byibo

byibo

Üye
güzel çalışma olmuş başarıların devamını dilerim

caner1010

Üye
gerçekten çok beğendim..

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Tek kelimeyle harika, tam sürümden beklediklerim;

*Çalma listesi bitince başa dönmemeli.
*Otomatik kapanma için süre ayarlayabilme
*Uygulamada üyelik oluşturarak listeyi buluta kaydetme ve format vs atınca üyelikle giriş yaparak listeyi tekrar indirebilme.
*Şarkı çalarken albüm kapağının kilit ekranına gelmesi
* Live Tile'da çalan sanatçı ve şarkıyı görebilme.
*Çoklu seçim yaparak çalma listesine ekleme yapmak.

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam mix radiodaki gibi çevrimdışı liste tarzı birşey yapılabilir mi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ms izin veriyormu bilmiyorum ama büyük live tile üzerinden ileri geri durdur devam gibi tuşlar çalıştırılabiliyor mu acaba?

Rainesto

Rainesto

Üye
Bu arada üst üste şarkı değiştirince başka şarkının ismi ve resmi kalıyor

Rainesto

Rainesto

Üye
Bazı aradığım şarkıları bulamıyorum mesela hande yener haberi var mı
Soner sarıkabadayı insan sevmez mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt