Haber Müzik+ Windows Phone Uygulaması Beta Programı Başvurusu

Sponsorlu Bağlantılar

ko4fun

ko4fun

Üye
    Konu Sahibi
Müzik+ Windows Phone Uygulaması Beta Programı Başvurusu
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce yine bu grup üzerinden bir müzik uygulaması üzerinde çalıştığımı duyurmuş, ekran görüntülerini paylaşmıştım. Artık "Müzik+" uygulaması büyük ölçüde tamamlandı ve beta aşamasına geldi.

Müzik+ ile yerli ve yabancı binlerce sanatçı ve on binlerce şarkıya ulaşabilir, kendi çalma listelerinizi oluşturabilir ve dilerseniz oluşturduğunuz çalma listelerini çevrimdışı olarak dinleyebilirsiniz. Bir çalma listesi oluşturduktan sonra listeyi çevrimdışı olarak ayarlamanız yeterli, Müzik+ listedeki şarkılarınızı telefonunuza kaydeder ve internet bağlantınızı kullanmadan dinleyebilmenizi sağlar. Müzik+ BETA'yı beta sürecine katılıp ilk deneyen olmak ve geliştirilmesine katkıda bulunmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli;

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter, PureFood, StRonK ve 7 diğerleri

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Elinize sağlık. Arayüz süper görünüyor. En sevdiğim albüm kapağı efekti bile var. Maalesef telefonum serviste olduğu için deneyemiyorum.

Son düzenleme:
ko4fun

ko4fun

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellenmiştir

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Ben Formu Doldurdum Bekliyorum Uygulamayı İnşallah Beta'dan Çıkar Ve Güzel Bir Yere Varır :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Başvurdum. Bu tarz uygulamaları sevmiyorum ama arayüzden kalite akıyor. Gerçekten çekti beni. Ellerine sağlık. Umarım devamını getirirsin :)

caner1010

Üye
:tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulamanız hayırlı olsun.
Konu için teşekkürler.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sormayı unutmuşum;
1) telefondaki mevcut müziklerimizi de dinleyebilecek miyiz?
2) Sd karta yükleme ve uygulama verilerini Sd kartta depolama olacak mı? Olmayacaksa bence olmalı :)

kartal-78

Üye
Güzel mağzada şu an indirilebilir durumdamı

pirenuri

pirenuri

Üye
Güzel uygulamaya benziyor ben de kayıt yaptırdım

ErenMSC

Üye
Ellerine sağlık. Var olan müzikleride oynatıyormu ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hoş olmuş bizim geliştiricilerin applerini indirme zorunluluğunu bu uygulamada yaşamıcam umarım ilahilerde vardır içerde sanırsam sizin buluttsan çekicek verilerini ?

Rainesto

Rainesto

Üye
çok hoş olmuş bence tasarım harika beta başvurusunda bulundum

hitafnalsa

Üye
Ara yüz çok güzel gözüküyor, kaydımı bıraktım umarım yakında indirilmeye sunulur. Merakla bekliyorum :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Gerçektende arayüz çok güzel olmuş bi heyecanla kaydımı yaptım bakalım o şanslı insanlar kim olucak :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bana indirme linki geldi :)

Son düzenleme:
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hemen ilk izlenimimi belirteyim . Arayüz gayet güzel . Ayarlar bölümü henüz aktif değil . Geliştirileceği yazıyor . Bu arada şu anda telefondaki müzikleri dinleyemiyoruz , bunun eklenmesi şart . Ayrıca müzik dinlerken bir alt menüye geçiş yapıldığında parçada takılma oluyor . Şimdilik bu kadar inceledikçe gördüğüm eksiklikleri buradan ve geliştiriciye mail yoluyla beliritirim:) Bu arada bişey sormak istiyorum geliştirici arkadaşa . Bu müzikler youtube parçaları mı yoksa belli bir sunucuya yüklenmiş yada soundcloud tarzı bir sitede bulunan parçalar mı ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
Takipçi Satın Al

Üst Alt