Müzik Uygulaması Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Uygulaması Sorunu
Arkadaşlar n8 e müzik attım sonra sildim bazı müzikler silinmiyor kapatıp açtım kütüphaneyi yeniledim olmadı sizdede böyle birşey olduysa ve çözdüyseniz benimle paylaşırmısınız...

SilentOne

SilentOne

Üye
usb ile gir tele ordan silmeyi dene

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmadı gizli klasörleri etkinliştirdi baktım birşey gözükmüyor şarkının üzerine gelip sil diyoru dosya bozuk işlem iptal edildi hatası veriyor

erkara_64

dostum ovi suitten müzikleri eşleştirmeyi dene ve sonra silmeyi dene bakalım...
eğer o anda silmeye çalıştığın mp3 müzik playerde çalıyor gözüküyorsa başka müzik açıp sonra sil...

pcwolf

pcwolf

Üye
Silmeye çalıştığın dosyalar orijinal değilse depo hafızasında mp3leri tekrar at, telefonda kütüphaneyi güncelle sonra da tekrar usbye bağlayıp pcden silmeyi dene bi.

chill35

chill35

Üye
Silmeye çalıştığın dosyalar orijinal değilse depo hafızasında mp3leri tekrar at, telefonda kütüphaneyi güncelle sonra da tekrar usbye bağlayıp pcden silmeyi dene bi.

aynı sorun bendede var ne yaptıysam olmadı herseyi denedim silinmiyor ! cok sinir bozucu bi sorun

pcwolf

pcwolf

Üye
Müzikler virüslü de olabilir.

chill

Üye
valla araştırdım virüs bulunmuyor dosyalarda kaldı öyle dosyalar

erkara_64

nokia ovi suit müzikleri eşleştir sonra oradan n8 i tıkla içindeki müzikler görünmesi lazım ve sonra hepsini sil tekrardan mp3 yükle o şekilde yaptım ben..

teknopat

teknopat

Üye
müzikler hangi hafızada ise oaraya cities diye klasör aç oraya at müzikleri sonra kitaplığı yenile de düzelir ben o şekilde yaptım oldu

mekanikkk

mekanikkk

Üye
telefonu usb depolama modundan bilgisayara bağlayıp
"\private\10281e17" "\private\101ffca9"
içindeki dosyaları siliyoruz. böylelikle müzik çaların tüm veritabanını temizlemiş oluyoruz. daha sonra telefonu usbden çıkarıp müzik çaları açtığımızda yeniden müzikleri tarıyor ve taptaze veritabanımız oluyor

----------Eklendi @ 02:30:23 ---------- Yazıldı @ 02:29:34 ----------

içindeki dosyaları siliyoruz. böylelikle müzik çaların tüm veritabanını temizlemiş oluyoruz. daha sonra telefonu usbden çıkarıp müzik çaları açtığımızda yeniden müzikleri tarıyor ve taptaze veritabanımız oluyor
içindeki dosyaları siliyoruz. böylelikle müzik çaların tüm veritabanını temizlemiÅŸ oluyoruz. daha sonra telefonu usbden çıkarıp müzik çaları açtığımızda yeniden müzikleri tarıyor ve taptaze veritabanımız oluyor​

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bnm eski telefonumda da bazı müzikler silinmiyordu.. başta diniliyordum ama bir formattan sonra 2-3 şarkı dinlemek istediğimde müzik çaları donduruyordu ve silinmiyordu.. özelliklerinde salt okunur olmamasına dikkat et. ayrıca depolama modunda pc den silinmesi gerk:hmmm telefonu açar açmaz silmeyi dene müzik çalara girme ve vakit kaybetmeden.. yada telefondan dosya yöneticisinde şarkıya gel yeni isim ver deyim en sondaki .mp3 silip .3gp felaan yada bildiğin alakasızı bir dosya ismi verip silmyi dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt