Müzik dinlerken takılma yaşıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
    Konu Sahibi
Müzik dinlerken takılma yaşıyorum
Merhaba arkadaşlar s3 kullanıcısıyım ve ilk aldığımda telefonumdan memnundum ama 4.3 güncellemesi gelince müzik dinlerken arada 2 sn takılmalar yaşamaya başladım ve bu beni deli ediyor neden takılırki anlamış değilim herşeyi denedim format olsun sd carttaki müzikleri telefona atmak olsun ama sonuç yok yine yaşıyorum var mı yardım edecek birisi bana

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
O sorun bende de var.
Garantiye gönder belki yaparlar

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
    Konu Sahibi
garantim var ama ithalatçı firma garanti ve samsung garantisi bakmıyormuş peki siz nasıl çözdünüz o sorunu

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
garantim var ama ithalatçı firma garanti ve samsung garantisi bakmıyormuş peki siz nasıl çözdünüz o sorunu

Ben servise gönderdim de kimse ilgilenmiyor yazılım atıp geri veriyorlar.
Sorun hala devam ediyor.

Buraya sor belki yaparlar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
baska muzikcalar denedin mi poweramp deneyebilirsinses kalitesi de guzel kendine gore ayarlarsin ekolayzeri

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
    Konu Sahibi
denedim ondada yaptı gibi tam anlayamadım

alperen262014

alperen262014

Üye
Rom kur

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Google Play Marketten başka müzik çalar dene istersen arkadaşım.

denisjr

denisjr

Üye
Samsungun kendi müzik çalarında mı oluyor bu problem?

tomm

tomm

Üye
kardeşş bence ilk başta garantiye gönder eğer bir şey yapmiolarsa teli rootla ve resmi olmayan 4.3 yazılımlardan yükle örnek olarak efextreme zaten forumda mevcut

denisjr

denisjr

Üye
Bence orjinal sürümde kalsın. Benim kayınvalide kullanıyor herhangi bir sorun yok. Tele attığın mp3lerde vardr belki sorun.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
garanti birsey yapmiyor ben de 2013 de almistim 3 ay sonra mavi ekrana rastladin 5 kete grantiye gonderdim..
yazilim at gonder. 1 kere ekran degistj gene ayni..
4.3 gelde fm radyo uzun surekli dinlenirken arada donuo kalmasi pili cikarmak zorunda birakiyor..
Rom aticaksan hic bulaşma. derim hemen satabiliyorsan sat derim
Google Play Marketten başka müzik çalar dene istersen arkadaşım.
aynen arkadasa katiliyorum. . baska muzik calar dene ,,
Bence orjinal sürümde kalsın. Benim kayınvalide kullanıyor herhangi bir sorun yok. Tele attığın mp3lerde vardr belki sorun.
mp3 lerle alakasi yok .dd[emoji41] [emoji38] [emoji38] [emoji2] [emoji107]

McBoltt60

McBoltt60

Üye
garanti birsey yapmiyor ben de 2013 de almistim 3 ay sonra mavi ekrana rastladim 5 kere garantiye gonderdim..
yazilim at gonder. 1 kere ekran degisti gene ayni..
4.3 geldi fm radyo uzun surekli dinlenirken arada donuo kalmasi pili cikarmak zorunda birakiyor..
Rom aticaksan hic bulaşma. derim hemen satabiliyorsan sat derim

aynen arkadasa katiliyorum. . baska muzik calar dene ,,

mp3 lerle alakasi yok .dd[emoji41] [emoji38] [emoji38] [emoji2] [emoji107]

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
o sorun note 2de de var ve 4.3 güncellemesinden sonra oluştu çözüm 4.1.2 sürümünü kurmak yada custom rom kurmak

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
    Konu Sahibi
custom romdada yapıyorkendi müzik çaları ve google play müzik dede yaşadım bu sorunuarkadaş sağolun çözüm önerileriniz için :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
custom romdada yapıyorkendi müzik çaları ve google play müzik dede yaşadım bu sorunuarkadaş sağolun çözüm önerileriniz için :)
custom rom 4.3 ise tabi yapar çünkü custom romlar stock romların üzerinde değişlik yaparak oluşturulur ve o sorun da custom roma taşınmış olur eğer 4.0.4 , 4.1.1 , 4.1.2 custom romlarını denerseniz sorun çözülür yada cyanogen mod gibi aosp romlarda bu sorunu çözer

alperen262014

alperen262014

Üye
blekota v8 yükle

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Rom degistir

McBoltt60

McBoltt60

Üye
o sorun note 2de de var ve 4.3 güncellemesinden sonra oluştu çözüm 4.1.2 sürümünü kurmak yada custom rom kurmak
ow kafa ayni Ayni sorun S3 de var Fm radyo dinlerken donuyor reset veya pili cikarmak durumunda kaliyorum .. efext romu yeni cikmis sanirim neyse gordun indirdim denedim idare eder hatasi yok Ama takilmalari mevcut...
o yüzden. bende. 4.1.2 yi kurayim gecikmesi var idi donma. yokdu suan bir sorun.da yok [emoji41] [emoji106]

Üst Alt