Müzik Çalarda Oyun Sesleri Kesin Çözüm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baran241995

baran241995

Üye
    Konu Sahibi
Müzik Çalarda Oyun Sesleri Kesin Çözüm!!!
Arkadaşlar şimdi soyleyeceklerimle ne uygulamalarınıza bişi olur nede sesleri gide. Öncelikle telenonumuzu pc ye depolamada bağlıyoruz sonra Private,resource ve sys klasörlerine ayrı ayrı sağ tıklayarak özellikleri açıyoruz sonra gizle yi işaret liyoruz bize 2 seçenek sunuyor bizde sadece bu klasöre uygulara alt klasör ve dosyalara uygulamayı seçiyoruz sonra tamam diyoruz ve teli pc den ayırıp medyamızı yeniliyoruz:))

Jerkez38

Jerkez38

Üye
bende sürümü değiştirmeden önce orjinal annada denedim olmadı, programlarda sorun oldu birkaç arkadaşımda aynı sorun oldu bizde bu sürüme geçtik sorun çözüldü. şuan o sorun yok olsa tekrar denerdim.

• Beğen
Tepkiler: baran241995
baran241995

baran241995

Üye
    Konu Sahibi
bende sürümü değiştirmeden önce orjinal annada denedim olmadı, programlarda sorun oldu birkaç arkadaşımda aynı sorun oldu bizde bu sürüme geçtik sorun çözüldü. şuan o sorun yok olsa tekrar denerdim.

walla kardeş war diyosan bişi diyemem zaten c7 de denemedim ama n8 le c6-01de işe yarıyor

----------Eklendi @ 14:24:00 ---------- Yazıldı @ 14:08:47 ----------

Neyse en azından c7 olmadığını anladım saol.

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
walla kardeş war diyosan bişi diyemem zaten c7 de denemedim ama n8 le c6-01de işe yarıyor

----------Eklendi @ 14:24:00 ---------- Yazıldı @ 14:08:47 ----------

Neyse en azından c7 olmadığını anladım saol.
bilmiyorum kardeş yalnış bi yorum yapmak istemem ama ben birkaçkez denedim olmadı. belki benim telefondadır sorun dedim bir arakdaşımda denedi olmadı.

mıttık

Üye
olmayabilir doğaldır sonuçta hepsi symbian^3 olsa bile bunlar farklı telefonlar dolayısıyla işletim sistemlerinin telefonlara göre özelleşmiş kısımları var bu yüzden birinde işleyen bi yöntem diğerinde işlemeyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt