Aybin.Kilic
Üye
Bu fw yi turkce kullanmak isteyen arkadaslar.
Buradan ana dosyalari indirin.. >>>
Buradanda bu dosyayi indirin. >>>
Daha sonra dosyalari zipten klasorlere cikartin..
RM356 Klasorunu >> C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 Dizini icine kopyalayin...
RM-356_52.0.007_prd.rofs2 klasoru icindeki dosyayida C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 dizinine kopyalayin. Dosya degisikligini onaylayin...
Jaf programini calistirin.. BB5 kismina gecip bu bolgeleri isaretleyin..
Manual Flash - Dead USB - Factory Set - Normal Mode - User ini
Phone Mode sekmesinden Offlineyi secin. Telefonunuzu kapatip usb kablonuza baglayip Flash tusuna basin...
Telefonunuzun acma kapama dugmesine 1 kere dokunun. Yukleme yapacaktir..
Kendim bu sekilde yukledim. Turkce olarak (Klasor iclerindeki dosyalar turkcelesmemis. Sanirim o konuda modder arkadaslar bir el atar) kismi olarak kullaniyorum.
Telefonun ilk acilisindaki ram 82.6 Mb idi baya sasirtici ...
Buradan ana dosyalari indirin.. >>>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradanda bu dosyayi indirin. >>>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha sonra dosyalari zipten klasorlere cikartin..
RM356 Klasorunu >> C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 Dizini icine kopyalayin...
RM-356_52.0.007_prd.rofs2 klasoru icindeki dosyayida C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 dizinine kopyalayin. Dosya degisikligini onaylayin...
Jaf programini calistirin.. BB5 kismina gecip bu bolgeleri isaretleyin..
Manual Flash - Dead USB - Factory Set - Normal Mode - User ini
Phone Mode sekmesinden Offlineyi secin. Telefonunuzu kapatip usb kablonuza baglayip Flash tusuna basin...
Telefonunuzun acma kapama dugmesine 1 kere dokunun. Yukleme yapacaktir..
Kendim bu sekilde yukledim. Turkce olarak (Klasor iclerindeki dosyalar turkcelesmemis. Sanirim o konuda modder arkadaslar bir el atar) kismi olarak kullaniyorum.
Telefonun ilk acilisindaki ram 82.6 Mb idi baya sasirtici ...