meosenturc
Üye
orjinal FW dosyaları ile flashlaman lazım dostum.telefonu eski haline nasıl getirecem yani orijinal haline.
orjinal FW dosyaları ile flashlaman lazım dostum.telefonu eski haline nasıl getirecem yani orijinal haline.
yav nasıl yükleniyo bir kişi resimli şekilde paylaşsın
teşekkürler geri bildirim için, orijinal sürümden çıkarmıştım türkçe dil dosyasını ama ilginçtir çalışmadıysa düzgün çıkartamamışımdır türkçesini yoksa menülerde kilitlenmesi ondandır. Olmazsa seržant gönderdiği türkçe dosyasıyla denemek lazım. Bu versiyona ait bir dil dosyasına da baktım göremedim forumlarda orda burada.
SERžANT;3609821' Alıntı:eyw kardeşim hallettim..
Sağolasın bu akşam paylaşacağım cfw'yi bekleyin..
Ram-%93
uçan bi telefonunuz olacak
bu akşam son işlemlerini yaptıktan sonra siteye up'layacağım..
@SERžANT @estami yükledim serzant'ın dil dosyasını ekleyerek CFW'ye.. serzant bi kontrol edersin bu kez senin dil dosyasını kullandım dostum
indirme linkleri:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[ı]şimdi sorunsuzmu yani düzenlenmiş halimi bu mesajlardan ve tema seciminden atma yapmayackmı ve tamamen türkçemi ilk verdiğin linkte ev ekranlarındaki içeriklerin (ikonların) isimleri türkçe olmamıştı.[/ı]
[ı]
orjinal kullanmak istiyorum artık c6 serileri bir yere kadar.
[/ı]@seržant hala cfw'yi bekliyoruz.
SERžANT;3614754' Alıntı:evet şu anda yeni cfw'yi upluyorum...
Vatana millete hayırlı olsun..

SERžANT;3614754' Alıntı:ESTAMİ İLK SAYFADA YENİ CFW'NİN LİNKİNİ KOYDUM ORDAN BAKARSIN.
ŞU AN Kİ CFW'DEN DAHA HIZLI SERİ ÖZEL VE GÜZEL..
HEPİNİZİ SEVİYORUM..![]()

bu müthiş cfw'yi tam alamı ile sorunsuz şekilde türkçe yapacak olan değerli bir dost aranıyor.

SERžANT;3617431' Alıntı:bütün site bunun için uraşıyoruz benim hazırladığım türkçe dil yaması %75 oranında türkçe yapıyor ev ekranını halletmeye çalışıyorum.. Ve bir kaç tane daha yeni cfw üzerindeyim..
Acele etmeden bekleyin.. Ingilizce olarak kullanın şimdilik istersenizde yarım türkçe..
Ben kurdum bunu tele temalara girmiyo bi türlü temayı deqiştiremdim o nasıl olcak acaba ?