Müthiş cfw 5800 xm v52.0.007

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu fw yi turkce kullanmak isteyen arkadaslar.

Buradan ana dosyalari indirin.. >>>

Buradanda bu dosyayi indirin. >>>

Daha sonra dosyalari zipten klasorlere cikartin..

RM356 Klasorunu >> C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 Dizini icine kopyalayin...

RM-356_52.0.007_prd.rofs2 klasoru icindeki dosyayida C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 dizinine kopyalayin. Dosya degisikligini onaylayin...

Jaf programini calistirin.. BB5 kismina gecip bu bolgeleri isaretleyin..
Manual Flash - Dead USB - Factory Set - Normal Mode - User ini
Phone Mode sekmesinden Offlineyi secin. Telefonunuzu kapatip usb kablonuza baglayip Flash tusuna basin...
Telefonunuzun acma kapama dugmesine 1 kere dokunun. Yukleme yapacaktir..

Kendim bu sekilde yukledim. Turkce olarak (Klasor iclerindeki dosyalar turkcelesmemis. Sanirim o konuda modder arkadaslar bir el atar) kismi olarak kullaniyorum.

Telefonun ilk acilisindaki ram 82.6 Mb idi baya sasirtici ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

10 gndur kullaniyorum : Ufak bir problem yasadim turkcelestirmeyi yapinca. Mesajlarin icine giremiyor.
Birde icon setlerinde ispanyolca kalan isimler var. Bu eksiklikler giderilirse gayet basarili vede mukkemel bir cfw olur...

y11t

Üye
Beyler uzun süredir kullanıyorum çok memnunum. Ama olur da eski haline getirmem gerekirse nasıl yapılacağını da anlatır mısınız ?

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Beyler uzun süredir kullanıyorum çok memnunum. Ama olur da eski haline getirmem gerekirse nasıl yapılacağını da anlatır mısınız ?

Aynı şekilde jaf veya phoenix yapacaksın. Zaten forumlarda var jaf anlatımı

y11t

Üye
Hangisinini önerirsin hangisi daha kolay ?

standpr

Üye
Peki telefonun şarjı kaç gün gidiyor kurduktan sonra pişman olup tekrar eski fw ye dönmek isteyenler hezimete uğrayabilir v52.0.007 bu . Gaza gelip kurmayın hemen.

mc_ilhn

mc_ilhn

Üye
arkadaslar bunu nasıl yuklicez

skyinnfalcon

Üye
arkadaşlar mac osx kullanıyorum ve neden bilmiyorum ama multiupload'a giremiyorum dns falanda değiştirdim ama hala giremiyorum rica etsem biri rapidshare'ye falan ekleyebilirmi bulamadım rapid linkini internettede mailimi versem dönermisiniz yada burayada dönerseniz çok makbule geçer
mail : [email protected]

orhnkya

orhnkya

Üye
guzel cfw olmus

Üst Alt