Sana Katıla Katıla katılıyorum, bunların alayı Osmanlı DüşmanıHer millet tarihini en iyi şekilde anlatmak ister.Ama bizim milletimiz tarihini, atalarının kötülemekten başka bişey yapmıyor!Gelmiş geçmiş en büyük tarihe sahip olan Türk devletinin tarihi böyle bir iğrençlikle anlatılıyor.Başka bi ülkeden izleyen insanlar kim bilir neler düşünmüşlerdir.'barbar Türkler, sapık Türkler' demişlerdir herzamanki gibi.Kendimizi dünyaya ne güzel tanıtıyoruz öyle değil mi????O filimde oynayan oyunculara da yazıklar olsun.O filmin yönetmeninin Türk olduğunu düşünmüyorum kesin ermeni ya da yunan asıllıdır.Böyle bi şeye nasıl izin veriyorlar hala anlamış değilim.Böyle bişey olmuş olsa dahi bunu gizlemek gerekmez mi tarihimizi kötülememek adına!!!Türkiye iyice rezil hale geliyor ve biz buna seyirci kalıyoruz.Ben bu dizide oynayanları ve yönetmenleri senaristleri bütün hepsini kınıyorum!!!!! REZİL insanlar!!!
Sana Katıla Katıla katılıyorum, bunların alayı Osmanlı Düşmanı

Yazıklar olsun bu diziyi çekenlerede oynayanlarada gavurların Muhteşem diye niteledikleri Kanuni'yi resmen sapık yapmışlar bende sevinmiştim tarihi bir film yapıldı diye
Ya arkadaş ya bu diziyi çekenler ermeni yahudi filan yada içinde türklük sevgisi olmayan insanlar. amerikanın yaptığı 100 filmin 99 u kendilerini övüyor ama gel gör ki türkiyenin çektiği film sapıklıktan öteye geçememiş
en başından beri bende öyle düşünüyordum..dönemi güzel anlatıyor bence süper hem zaten izlenme rekorlarıda kırmış....
Hayatında Hiç Tarih Dersi Görmedin Mi Sen?? Hiç Osmanlı Tarihini Okumadın Mı.?
ilk baştan izlememiştim ancak sonradan düşündüm de alt tarafı 1 dizi sonuçta kurgu denen birşey bu kadar gerçekmiş gibi algılanmamalı
adamlar kurgu olarak Osmanlı Devletini konu alıyorlar alsınlar ama Tarihi yanlarını..Adamlar Kanuni Gibi Dünyaya Korku salan Bir padişahı Tüm Dünyaya Resmen Küçük Düşürüyorlar... Ondan Sonra diyorlar "Avrupalılar Çok Beğendi." Adamlar Osmanlı Devletini Sevmediği için Beğenmiş olabilirler mi.? hiç bunu düşünen yok...!!
harem hakkında kimse bişey bilemez diyorlar, bunlar biyerlerinden uydurup koskoca Kanuni'yi küçük düşürüyolar.Avrupalılar niye beyenmesinki 

Çok muhteşem bir milletiz, dev gibi bi tarihimizi ne kadar güzel tanıtıryoruz değil miharem hakkında kimse bişey bilemez diyorlar, bunlar biyerlerinden uydurup koskoca Kanuni'yi küçük düşürüyolar.Avrupalılar niye beyenmesinki
![]()