Dilinde Kur'anı eksik etmeyen, Peygamberimizi kendisine destur edinmiş, gavurların bile gıpta edip Muhteşem dedikleri, Muhteşem Süleyman ATAMIZ'ı onun nezdinde o dönemin Adalet timsali olan Osmanlısını alçaltan böyle hain bir dizi olamaz, Lanet gessssin bunlara... Osmanlıyız Pek Şanlıyız...
Eyvallah biraderKatılıyorum .. Tarihi cok sevdiğim icin merakla bekliyordum bu diziyi ama cok cirkin sahneler var izlenecek gibi değil ..
Dilinde Kur'anı eksik etmeyen, Peygamberimizi kendisine destur edinmiş, gavurların bile gıpta edip Muhteşem dedikleri, Muhteşem Süleyman ATAMIZ'ı onun nezdinde o dönemin Adalet timsali olan Osmanlısını alçaltan böyle hain bir dizi olamaz, Lanet gessssin bunlara... Osmanlıyız Pek Şanlıyız...

Batmamak lazım aslındabakmak lazım okadar dizi varki hangi birini takip edelim..
Bu dizinin sana ne yararı oldu, tarih okuduğundan eminmisin kardeş sen, bu kadar insan cahil ve tarih yoksunu öylemi, Allahtan senin gibi düşünenlerin sayısı azMuhteşem yüzyıl ♥
Dizi gerçekten çok yararlı. Sayesinde ülkede ne kadar yobaz,fikirsiz,tarih yoksunu,cahil ve bilgiden korkmuş insanların ne kadar çok oldugunu gördüm![]()