N82'lerin kamerası neden bu kadar iyi

Sponsorlu Bağlantılar

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
N82'lerin kamerası neden bu kadar iyi
Sadece meraktan soruyorum ama
Bir iki YouTuberler bunu Xenon flaşa bağladılar. Yorumlarınız benim için önemli.

Bu 5 megapiksellik kameranın enstantanesi yüksek olan n82 diye düşünüyorum.

Zamanında amiral gemisi olan cihaz n95

Arada sıkışıp kaldım. Lo-fi fotoğrafçılık için
N95 satın almayı düşünüyordum bir de bu çıktı.

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Sadece meraktan soruyorum ama
Bir iki YouTuberler bunu Xenon flaşa bağladılar. Yorumlarınız benim için önemli.

Bu 5 megapiksellik kameranın enstantanesi yüksek olan n82 diye düşünüyorum.

Zamanında amiral gemisi olan cihaz n95

Arada sıkışıp kaldım. Lo-fi fotoğrafçılık için
N95 satın almayı düşünüyordum bir de bu çıktı.
Xenon flash sayesinde enstatane değeri daha yüksek tutabiliyor olay o . Gel bak lo-fi fotoğraf için 808 pureview al. Acayipte video çeker

• Beğen
Tepkiler: brtc26 ve XXXturi01
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Xenon flash sayesinde enstatane değeri daha yüksek tutabiliyor olay o . Gel bak lo-fi fotoğraf için 808 pureview al. Acayipte video çeker
Lo-fi kalitesiz kamera ile profesyonel fotoğraf çekiminin bir çeşidi. Unuttun mu

• Düşünceli
Tepkiler: MAERKEK
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Lo-fi çekim için aslında telefon değilde direk eski bir kamera almak daha mantıklıdır. İllaki diyorsan telefon almak istiyorum diye o zaman N95 gibi cihazlara fazla para vermene gerek yok saçma olur. Uygun bir fiyata kamerası pekde ahım şahım olmayan ama yinede çekimleri başarılı olan telefonlar alınabilir. Mesela Nokia 7230'un kamerası çok iyi çekiyor ama flaşı yok. Nokia C5-00 C6 VB. Gibi cihazlar alınabilir.

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Esasen Nokia Symbianlı cihazların hepsi lofi çekim yapar bende Nokia 7650 bile var. Nokia 3200 bile var. Koleksiyonumda duruyorlar. 808 pure view bile lofi çekim yapmak için pek uygun görünmüyor. N82 berbat bir kamerasına xenon flaş koymuşlar o kadar. Normal Nokia n95 led flaş ile çekim yapar orası kalitesiz olsa da kameranın kendisi harika.

Lo-fi çekim için aslında telefon değilde direk eski bir kamera almak daha mantıklıdır. İllaki diyorsan telefon almak istiyorum diye o zaman N95 gibi cihazlara fazla para vermene gerek yok saçma olur. Uygun bir fiyata kamerası pekde ahım şahım olmayan ama yinede çekimleri başarılı olan telefonlar alınabilir. Mesela Nokia 7230'un kamerası çok iyi çekiyor ama flaşı yok. Nokia C5-00 C6 VB. Gibi cihazlar alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01, 0sıfırcı ve MAERKEK
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Esasen Nokia Symbianlı cihazların hepsi lofi çekim yapar bende Nokia 7650 bile var. Nokia 3200 bile var. Koleksiyonumda duruyorlar. 808 pure view bile lofi çekim yapmak için pek uygun görünmüyor. N82 berbat bir kamerasına xenon flaş koymuşlar o kadar. Normal Nokia n95 led flaş ile çekim yapar orası kalitesiz olsa da kameranın kendisi harika.
Nokia 7650yi nereden buldunuz hocam en değerli cihazlardan biridir kendisi. Bende şuan koleksiyonuma eklemek için eski nokialar dan arıyorum 2 gün önce nokia 6020 ve 6500s buldum ikisini 30 tlye aldım.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
XXXturi01

XXXturi01

Üye
2 ekmek parası
İyi buluyosun
Aldığın telefonların hepsi bozuk değil mi
Çalışan varsa bana sat
Ekranı 240x320 olan
Çalışanda çıkıyor aralarında. Bozukda var yine bir kaç tane. 320 240 ekranı olan c3-00 var sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama imeisi aktif değil ve birde içindeki hoparlörü patlak diye Nokia x200 hoparlör taktım birazcık kulak tırmalayıcı ses veriyor. Nokia x2-00 var ama biraz sakat gibi. Nokia 6500 var ama kasası yok ve ara flrx kablosu yırtık ekranda görüntü kararması ve tuşlara algılamama falan oluyor. Nokia n73 var ekranı ve joystick yok Bluetooth sorunlu başka ne sorunu var bilmiyorum. Eğer satmaya karar verirsem satarım sana bir tanesini.

Bir sürü daha çalışan cihazlarda var.

Hanhi cihazı istiyorsan yaz 50ye yakın telefonum var.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Dolapta satın alıyorum

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
perde varmı kamerada? perdesiz mi? sensör büyüktür biraz onun verdiği avantaj bence. kaldı kı günümüz teknolojisiyle yarışması zor. sensör zamanla kalitesi düşer bunlarda bir etken.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Üst Alt