Muhteşem Bir Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Muhteşem Bir Oyun
arkadaşlar sizle yıllar önce oynadığım bir oyunu paylaşmak istedim... oyunda normal hayvanları vuruyorsunuz ve bu vurduğunuz haywwanları bir klonlama makinesinde çoğaltarak düşmanla savaştırıyorsunuz ilerlemeli müthiş bir oyun; adı:"İMPOSSİBLE CREATURES"

Impossible Creatures: Genetiğin Sundukları...​

Yayıncı Microsoft
Platform PC​

Impossible Creatures, tam anlamıyla orjinal bir real-time strateji oyunu. Zırhlarının içinde parıldayan şovalyelere, tanklara, büyük silahlara veya savaş robotlarına bu oyunda rastlamak pek mümkün değil. Başlıktan da anlaşılabileceği üzere, oyun Doctor Moreau'nun adasındaki garip yaratıkları konu alıyor. Yaratıklar, oyunda bu bilim adamının 1930'larda yaptığı bir deneyin sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Tek başınıza veya birden fazla oyuncuyla hiç farketmiyor; "Impossible Creatures" etkileyici bir oyun zevki sunuyor.​

Impossible Creatures, Age of Mythology'nin çıkışından sonra Microsoft'un real-time strateji dünyasına geri dönüşünü simgeleyen bir oyun.​

Ama bu sefer kronoloji, sondan başlıyor. Olayların geçtiği yer 1930'ların sonlarında Pasifik okyanısunun ortasındaki takım adalar. Adada, başarılı bilim adamımızın "Sigma" ismini verdiği teknoloji sayesinde değişik türler birbirleriyle birleştirilerek fantastik yaratıklar yaratılabiliyor.​

"Impossible Creatures", iki farklı oyun modu sunuyor. Bunlardan ilki, yani tek başınıza oynamanız gereken modda, 15 adet video tarzı macera senaryosu bulunuyor. İkinci modda ise, mutant yaratıklarınızla bir ordu oluşturup diğer oyuncularla veya bilgisayarla şiddetli savaşlara giriyorsunuz. Oyun tamamen çok iyi düşünülmüş ve kesinlikle orjinal bir yapıt​

ttp://www.youtube.com/watch?v=-o_4PLWN5FA

• Beğen
Tepkiler: zalimyunu ve Maxis_

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Beni sarmaz bu oyunlar:)
Teşekkürler yine de.

merty24

merty24

Üye
bilgi için saol

llakin1907

llakin1907

Üye
link göremedim? :S

AKATLI

AKATLI

Üye
boyutu ne kadar bu oyunun

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
:heyo:teşekkür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...