Robotek Windows Phone 8'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Robotek Windows Phone 8'de

Robotek Windows Phone 8 cihazlarınız için eğlenceli bir robot-savaş oyunu.Oyun RPG özelliklerini taşımasının yanı sıra aksiyon ve stratejiyle harmanlanmış.

Robotlarınızı 200'den fazla seviyede savaştırarak deneyim ve coin kazanmaya çalışıyorsunuz.Kazandığınız bu deneyimleri ve coin'leri robotlarınızın dayanıklılığını yada şanslarını geliştirmek gibi bir çok özelliğini arttırmak için kullanabiliyorsunuz.Bunların hepsini Savaş Modu bölümünde yapabiliyoruz.

Eğer isterseniz çevirimiçi olarak ta diğer Robotek oyuncuları ile çoklu oyuncu deneyimini yaşayabilir,pratik yapabilir ve onları düelloya davet ederek savaş yeri deneyiminizi arttırabilirsiniz.

Robotek Windows Phone 8 cihazlarınız için eğlenceli,zengin özelliklere sahip zorlu bir robot-savaş oyunudur.Windows Phone 8 oyun kütüphanesi için değerli bir parça.

Robotek ana menüsünde oyunu başlatma,çevirimiçi skorları görüntüleme,oyun seçeneklerine(ses,müzik seviyelerine),hakkımızda sayfasına ve çevirimiçi yardıma ulaşabilirsiniz.

Robotek üç farklı oyun moduna sahip.Bunlar: Savaş Modu(Campaign),Çoklu Oyuncu(MultiPlayer),Eğitim(Tutorial) seçeneklerinden oluşmakta.
  • Eğitim Modu(Tutorial) sizlere sesler ve uyarı mesajları ile yol gösterecek,
  • Savaş Modu(Campaign) 200'den fazla savaş alanında rakiplerinizle mücadele etmenizi sağlayacak,
  • Çoklu Oyuncu(MultiPlayer) ise sizlere isterseniz seçtiğiniz bir Robotek oyuncusu ile(arkadaşınız ile) yada rastgele Robotek oyuncularıyla savaşmanıza imkan veriyor.

Robotek sizlere bir kaç oyun içi satın alma imkanı ile robotlarınıza çoklu oyuncu mağazasında mevcut olan savaş kit'leri yada karşılaşma esnasında kullanılan özellikler için yükseltme imkanı tanıyor.
Herhangi bir şey satın aldığınızda 4. oyun modu olan "Düello(Duel)" aktif hale geliyor.Düello modunda telefonunuzla yada herhangi bir arkadaşınızla(isterseniz yerel ağdan isterseniz de internet üzerinden) düello yapabiliyorsunuz.

Robotek'te yapacağınız hamleyi ekranın sol üst köşesinden seçerek ok şeklindeki butona basıyorsunuz ve sizin için istediğiniz türden ama rastgele olacak biçimde bir seçim geliyor.İşte oyuna şans ve heyecan katan kısım!
Bu seçenek aslında basit bir slot makinası.İstediğiniz türden bir eylem seçiyorsunuz ve dönmeye başlayan ikonları durdurarak eyleminizi tamamlıyorsunuz.
Ekranın en alt bölümünde ise sizin ve rakibinizin enerji seviyesi bulunmakta.Ekranın altında ortada bulunan çubukta ise savaş içinde kullanabileceğiniz ek özellikler bulunuyor.
Seçiminizin ne anlama geldiğini bilmiyorsanız ikonun üzerine bir kez daha dokunarak geniş bir bilgi alabilir,daha isabetli seçimler yapabilirsiniz.
Ek savaş seçeneklerinde ise "Çift atış(Rapid Fire),Hızlı Onarım(Emergency Repair),Özel Kahraman(Summon Hero) ve Atom Bombası(Nuke)" bulunmakta.

Yardım sayfası oyun için güzel bir seçenek olsa da merak ettiğiniz şeylerin anlamını öğrenmek için ona dokunmanız yeterli olacak ve size daha çok zaman kazandıracaktır.

Robotek sizlere bildiğimiz evrensel oyun modları ile harika bir deneyim yaşatacak.Ana robot'unuzu slot makinesi yardımıyla hangi ekipmanlarla güçlendireceğinizi kontrol edebileceksiniz.Bu makine yardımıyla üç farklı tür'de seçim yapabileceksiniz.

1. Minik robotları sahaya sürerek yardım alabilirsiniz
  2. Savunma yapabilirsiniz(Güvenlik duvarı,karşı robot hackleme,rakibinizin enerjisini düşürme)
  3. Saldırı yapabilirsiniz(Lazer ışını,mikrodalga şoku,elektrik şoku)
Eylem türünüze karar verdikten sonra yeşil ok yardımıyla ikonların dönmesini başlatabilir ve durdurarak eyleminizi gerçekleştirebilirsiniz.Örnek olarak minik robot türünü seçtiniz ve gelen ikonların üçü de farklı ise çok çeşitli fakat düşük güçlü bir eylem olacak.Eğer ikisi aynı biri farklı gelirse biraz daha güçlü ancak daha az çeşitlilik olacak.Eğer üçü de aynı gelirse en güçlü seçim olacak ve ek olarak bir seçim hakkı daha kazanacaksınız.

Saldırı ve savunma türlerinde de aynı mantık geçerli.Seçimlerinizi yaptıktan sonra eğer minik robotlarınız varsa sizin seçiminizden sonra onlar da bir kez saldıracaklardır.Aynı şekilde rakibinizin de robotları size bir kez saldıracaktır.İki tarftan birinin enerjisi bitene kadar karşılıklı seçimler yapacaksınız.

Her savaş size belirli miktarda deneyim puanı katacak.Deneyim kazandıkça daha gelişmiş rakiplerle mücadele ederek daha fazla puan kazanıp bu puanlarla robotlarınızın teknik özelliklerini yükseltecek,savunma yada saldırı kabiliyetinizi geliştireceksiniz.

Savaş modunda bir harita üzerinde noktalarla temsil edilen ve kazanmanız gereken karşılaşmaları içeren bir yapı görüyoruz.Haritanın sol üst köşesinde sizin deneyiminiz(gücünüz) bulunmakta.Rakiplerinizi seçerken bunu dikkate alıyorsunuz ve ihtiyacınıza göre rakip seçimi yapıyorsunuz.Deneyim seviyenizin yanında bulunan düğme aktif olduğunda kazandığınız Coin'lerle bu seviyeyi yükseltebiliyor ve geliştirebiliyorsunuz.
Her savaştan sonra açılan özet ekranlarında sağlık durumunuzu,kazanç/kayıplarınızı görebiliyorsunuz.

Robotek sizlere kaliteli grafikleriyle,minimalist bir his veriyor.Oyun zorlu seviyeleri ile bağımlılık yapabilir :)

Slot makinasının var oluşu oyunu size aslında bir "Şans oyunu" gibi hissettirebilir.Aynı zamanda seçimleriniz ve eylemlerinizle strateji oyunu olduğunu da unutturmuyor.

"Minik robotları mı seçmeliyim yoksa savunma mı yapmalıyım? Rakibimin atağına nasıl cevap vermeliyim?" sorularıyla aklınızı kurcalayan ve sizi heyecanlandırıp kendisine bağlayan bu oyundan asla sıkılmayacaksınız.
[video=youtube;A5UYNin4eT0]http://www.youtube.com/watch?v=A5UYNin4eT0&feature=player_embedded[/video]​

Robotek Windows Phone 8 telefonunuz için eğlenceli,zengin içerikli ve bağımlılık yapıcı bir oyun olarak karşımıza çıkmakta.
Ses efektleri ve müzikleri akılda kalıcı ve RPG savaş oyunlarındaki bir çok özelliğe de mevcut.Savaş modu uzun süreli ve yakıp yıkmayı sevenler için ideal.Dünya'yı yönetmeye istediğiniz an ara verebilir ve çoklu oyuncu yada düello moduna geçebilirsiniz.

Robotek boş vakitlerinizi iyi geçirmenize yarayacak uzun soluklu;Windows Phone 8 telefonlarınız için ücretsiz ve mutlaka edinmeniz gereken bir oyun.

Robotek'i indirebilirsiniz.

(sürç-i lisan ettiysem affola)

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, OttomaN TigeR ve Sensation

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
forumdan varsa birisi kapışalım :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun açıklamalarında çoklu oyuncu modundayken bildiğimiz bir arkadaşımızı seçebileceğimiz söylenmiş ve ben de haberi yaparken ona göre çevirdim.Ancak siz yok diyorsanız hem haberimi düzeltmeliyim hem de haber kaynağına bildirmeliyim :)

Neler diyorsunuz? :)

nanotex

nanotex

Üye
Teşekkürler umarım bundan memnun kalırım :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Arkadaşlar oyun açıklamalarında çoklu oyuncu modundayken bildiğimiz bir arkadaşımızı seçebileceğimiz söylenmiş ve ben de haberi yaparken ona göre çevirdim.Ancak siz yok diyorsanız hem haberimi düzeltmeliyim hem de haber kaynağına bildirmeliyim :)

Neler diyorsunuz? :)
nasıl seçiyoruz biraz kurcalıyım sabahtır oynuyorum denk gelmedinm :)

ecel54

ecel54

Üye
5 galibiyet 9 yenilgim var :(

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
seçme yok :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar telefon varken bende bu oyunun manyağı olmuştum gerçekten zevkli oyun yani oynamanız tavsiye ederim güzel bir oyun :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 için de mevcut :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İndiriyorum teşekkürler.

komando04

komando04

Üye
teşekkürler güzel miş

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt