Öneri 2013-2014 Çıkmış ve Çıkacak Oyun Önerileri.

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
2013-2014 Çıkmış ve Çıkacak Oyun Önerileri.
Bu konu altında 2013-2014 yıllarında çıkmış ya da çıkacak oyunlar öncelikli olmak üzere , tüm beğendiniz ya da beklediğiniz oyunları paylaşıp , oyunlar hakkında bilgi paylaşıp, bilgi talep edebilirsiniz.
1- Bioshock Infinite : Oyun dünyasında bomba etkisi yapan bu oyun senaryo , kurgu , oynanabilirlik ve görsel olarak tüm oyun severler tarafından beğenildi ve şimdiden efsane oyun olarak ilan edildi. ( Resmen bir sanat eseri . )
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-) Battlefield 4 : Frostbite 3 grafik motoruyla geliştirilen Battlefield 4, gene hikaye modundan ziyade multiplayer seçenekleri ile ön plana çıkmayı başarıyor. Çok daha gerçekçi bir savaş atmosferinin yanı sıra parçalanma efektlerine de daha fazla önem veren yapım, türü seven oyuncular için vazgeçilmez bir oyun görünümü sergiliyor. ( Multi player olarak muhteşem)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
3-) Call of Duty Ghosts : Bafftlefield ve Call of Duty rekabeti, CoD: Ghosts ile bambaşka bir boyuta taşındı! Görsel efektler ve senaryo olarak bir başyapıt olmaya devam ediyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
4-) Dishonored : Sanayi, teknoloji ve mistik güçlerin birbirine karıştığı bir fantazi dünyasında geçen bu FPS oyununda, işlemediği bir suç yüzünden her şeyini kaybeden bir suikastçiyi oynayacaksınız. Skyrim'in yapımcılarından gelen bu orijinal macera sizi bekliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
5-) Civilization 5 : Sıra tabanlı strateji oyunlarının amiral gemisidir. Bir medeniyeti doğuşundan uzay çağına taşıyarak bu süreç içerisinde gerek diplomasi gerek kültürel gerek savaşarak oyunda üstünlük kurmaya çalışıyoruz. Savaş, diplomasi ve teknolojik ilerlemeler sayesinde tarihin en büyük liderleri arasına adınızı yazdırın. ( Özellikle Osmanlı olması oyunu daha bir heyecanlı yapıyor. )
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
6-) Assassin's Creed 4 Black Flag : Diğer oyunlarına göre denizlerde yoğunluklu geçen senaryosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

7-) Watch Dogs : Piyasanın en beklenen oyunlarından birisi olan Watch Dogs farklı senaryo ve oyun tarzı ile şimdiden bütün oyun severlerin gönlünü fethetti.

8-) Gta 5 : Tüm dünyada fırtınalar estiren gta serisinin son oyunu . Piyasaya çıkalı 1 sene olmasına rağmen PC ye bu sonbahar da çıkacak olan oyunu pc kullanıcıları olarak merakla ve az da olsa öfkeyle bekliyoruz :)


Şimdilik başlangıç olarak bunları paylaştım umarım gün geçtikçe konu daha da büyüyecektir.
 


DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hepsini bi yana gta 5 bi yana :)
 
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
gta5 beklemedeyiz hala :D
 
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Far Cry 3 ve 4'ü de ekleyebilirsin :)
 

Benzer Konular

ömer talat katı
Cevap
10
Görüntüleme
2K
ömer talat katı
Cevap
2
Görüntüleme
624
Jelly Beanci


Üst Alt